רוצה המלצה לאוזניות חדשות (תקציב עד 600 שקלים)
כרגע יש לי אוזניות SEN HD202 כבר 3 שנים בערך ובתאכלס הן בסדר אבל לא מרשימות.... בגלל זה אני מעדיף לשמוע מוזיקה אם הרמקולים שלי שהם altec lansing vs4121
מוזיקה שאני שומע:\
dub step
electro
heavy metal
וגם פופ דאנס עכשיו מדי פעם...
את האוזניות אני רוצה לחבר לכניסה שיש ברמקולים שלי
הכרטיס קול שיש לי זה און בורד.. •Realtek ALC662 6-Channel HD Audio
לפני כן היה לי כרטיס קול קריאייטיב גיימר... ותאכלס הבדל יש אבל לא כזה מטורף....
בכל מקרה אני רוצה המלצה לאוזניות כאלה שיתנו לי חוויה והנאה מהאזנה למוזיקה שציינתי....
תודה מראש
אלכס.
מוזיקה שאני שומע:\
dub step
electro
heavy metal
וגם פופ דאנס עכשיו מדי פעם...
את האוזניות אני רוצה לחבר לכניסה שיש ברמקולים שלי
הכרטיס קול שיש לי זה און בורד.. •Realtek ALC662 6-Channel HD Audio
לפני כן היה לי כרטיס קול קריאייטיב גיימר... ותאכלס הבדל יש אבל לא כזה מטורף....
בכל מקרה אני רוצה המלצה לאוזניות כאלה שיתנו לי חוויה והנאה מהאזנה למוזיקה שציינתי....
תודה מראש
אלכס.
הן לא לוקות בבאס, הן פשוט לא מוגזמות בבאס כמו הרבה אוזניות אחרות. הן גורמות למוזיקה להישמע כמו שהיא צריכה להישמע. מאוד מאוזנות, סאונד מאוד מפורט ברמה של אוזניות הרבה יותר יקרות. בטווח המחירים הזה אין אוזניות שנותנות תמורה טובה יותר.pissdrunx כתב:ממה שהבנתי האוזניות לוקות קצת בבאס...
האם יש עוד המלצות? וככה אני אוכל לבדוק יותר ולהשוות?...
TMJ, אוזניות מוניטור לכל סגנון עם דגש על באס just won't cut it לרוב האנשים. אני מבין שאתה מוצא אותן מאוד מאוזנות אבל זה לא העניין פה. הבחור מחפש סאונד FUN ולכן אני מציע לבדוק את הUltrasone HFI550 או הShure SRH750, אולי גםbeyerdynamic DT440

prz77 כתב: ומתכנן לקנות אותה שוב ולעשות לה בית מעץ,היה מעניין...
Ilyan-מה מצחיק אותך לא הבנתי,יש לי את ה-Shure SRH750-ואני לא חושב שהיא יותר טובה בסאונד
מ-Yamaha RH5MA-בנוחות בטוח שלא,בנייה האוזנייה בטוח גם שלא,
אני חושב ולדעתי זו אוזניה יותר טובה,מכל האוזניות שנתת.
שהיה שבוע טוב לכל החברים
מ-Yamaha RH5MA-בנוחות בטוח שלא,בנייה האוזנייה בטוח גם שלא,
אני חושב ולדעתי זו אוזניה יותר טובה,מכל האוזניות שנתת.
שהיה שבוע טוב לכל החברים
וואלה, מעניין שיש לך את ה750 פתאום. אולי תתן איזה סקירה קצרה במה הימאהה יותר טובה בדיוק?
לגבי נוחות, נדיר שאוזניה supraural תהיה נוחה יותר מאוזניה שמכסה את כל האוזן. איכשהוא נראה לי שזה לא המקרה. ואיכות בנייה? אל תהיה מצחיק, השור לוקחות בהליכה, עצם העובדה שהן מתקפלות זה כבר פלוס רציני. ובלי להזכיר את הפדים שנראה שעשויים הסוג הדקיק והמתקלף אחרי חודש בימאהה.
נו באמת, תנסה יותר חזק.
לגבי נוחות, נדיר שאוזניה supraural תהיה נוחה יותר מאוזניה שמכסה את כל האוזן. איכשהוא נראה לי שזה לא המקרה. ואיכות בנייה? אל תהיה מצחיק, השור לוקחות בהליכה, עצם העובדה שהן מתקפלות זה כבר פלוס רציני. ובלי להזכיר את הפדים שנראה שעשויים הסוג הדקיק והמתקלף אחרי חודש בימאהה.
נו באמת, תנסה יותר חזק.
לא יכול לדבר על 440, כן היו לי את ה840 לתקופה מסויימת. הדבר האחרון שהייתי מתאר אותן הוא כמה כיף היה לי איתן. נשמעו לי סגורות מאוד, כהות, באס די רופס, צליל שטוח ואיטי. וגם לא נוחות בעליל, הרצועת ראש הזו הרגה אותי. בקיצור, שיעמום שלא יכולתי לסבול.