נגן Blu-Ray+סטרימר מתאים.
שלום רב,
רכשתי מערכת אודיו Quad (סדרה 99) ואני מעוניין להציג תכנים בנוסף.
הדרישות: הצגת סרטי DVD/BluRay (ע"ג מדיה אופטית, שנרכשו בעבר) גישה דרך האינטרנט לתכנים כגון: youtube, picasa, netflix ו amazon video on demand)
אני לא מעוניין להתחיל לבדוק ולהתעסק אתרי הורדות תאימות, קישור למחשבים אחרים וכו'. ואין לי בעייה לשלם על התכנים...
הבנתי שיש נגני blueray (כגון: סוני וימהאה) שעונים על הדרישות כלומר BR + יכולות סטרימר + דפדפן מובנה + תמיכה בפלאש.
האם כך?
תודה מראש,
אבי
רכשתי מערכת אודיו Quad (סדרה 99) ואני מעוניין להציג תכנים בנוסף.
הדרישות: הצגת סרטי DVD/BluRay (ע"ג מדיה אופטית, שנרכשו בעבר) גישה דרך האינטרנט לתכנים כגון: youtube, picasa, netflix ו amazon video on demand)
אני לא מעוניין להתחיל לבדוק ולהתעסק אתרי הורדות תאימות, קישור למחשבים אחרים וכו'. ואין לי בעייה לשלם על התכנים...
הבנתי שיש נגני blueray (כגון: סוני וימהאה) שעונים על הדרישות כלומר BR + יכולות סטרימר + דפדפן מובנה + תמיכה בפלאש.
האם כך?
תודה מראש,
אבי
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
OPPO BDP-93
http://www.oppodigital.com/blu-ray-bdp-93/
מעבר לניגון בלוריי/דיוידי איכותי ביותר, יש בו גם תמיכה ב Youtube ב Netflix ב Blockbuster וב Picasa.
http://www.oppodigital.com/blu-ray-bdp-93/
מעבר לניגון בלוריי/דיוידי איכותי ביותר, יש בו גם תמיכה ב Youtube ב Netflix ב Blockbuster וב Picasa.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הסוני לא תומך בכתוביות בעברית, ולא תומך בעברית בדפדפן בעברית. יש לי את הBDP S480 שרכשתי לפני כמעט חודש. האפליקציות עליו נחמדות. אני לא מכיר את הOPPO אבל כדאי שתבדוק אותו וגם.
Vocare Ad Regnum
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
TANDBERGTANDBERG כתב:הסוני לא תומך בכתוביות בעברית, ולא תומך בעברית בדפדפן בעברית. יש לי את הBDP S480 שרכשתי לפני כמעט חודש. האפליקציות עליו נחמדות. אני לא מכיר את הOPPO אבל כדאי שתבדוק אותו וגם....
העיקר שאתה מרוצה ממנו .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"