התחדשתי בגלקסי S2, אבל יש לי בעיות עם גרפיקה במשחקים

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
flaymon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,
זהו מכשיר הסמארטפון (או איך שלא קוראים לזה) הראשון שלי, וזו פעם ראשונה שאני משתמש באנדרויד.
הצלחתי להבין איך לתפעל אותו וכדומה והתקנתי בו משחקים (לא רק מיני, אלא גם רציניים יותר כגון Shadow guardian וכדומה).
הבעיה היא שלמשל במשחק Shadow Guardian אני מקבל טקסטורות משונות מאוד במקום את הגרפיקה הרגילה של המשחק.

הבנתי שלגלקסי S2 יש בעיה להפעיל חלק מהמשחקים כמו שצריך. כמו למשל את המשחק "סמוראי 2 ונג'נס" שצריך בשבילו Chain3d.
רציתי להתקין את הצ'יינ3די אבל זה דורש שהמכשיר יהיה רוטד, ואני לא יודע איך לעשות את זה ואם בכלל כדאי לעשות את זה.

מה דעתכם?

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לעשות רוט לא מזיק, רק נותן לך אפשרויות מתקדמות ונותן לך להשתמש באפליקציות שונות.
קח בחשבון שאם יש על המכשיר אחריות, לפני שתשלח אותו לתיקון (שנקווה שלא תצטרך) תצטרך להחזיר אותו לרום ולקרנל המקוריים ללא רוט כי לא יקבלו אותו.

יש משחקים שיש להם שתי גרסאות, גרסה רגילה וגרסה המיועדת למעבדי tegra (שבד"כ נקראים THD), בשביל זה C3D קיים, בשביל להריץ משחקי tegra על SGS2 שכמובן אין לו את המעבד הזה. בדוק שאתה לא מריץ משחק שמיועד לtegra, אני מריץ סמוראי 2 בלי בעיה ללא C3D.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

flaymon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אז ככה:
1. לעשות רוט זה הרבה עבודה?
2. אם אני עושה רוט, כמה מסובך יהיה להחזיר את זה למצב הנוכחי?
3. מה נראה לך לגבי הטקסטורות המשובשות? כי העניין עם הסמוראי ונג'נס זה עניין של באמת ראיתי להוריד גרסא אחרת. אבל המשחק ההוא רץ על המכשיר, פשוט בטקסטורות מוזרות וצבעים לא טובים (קווים לאורך ולרוחב על כל דבר).

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #4 

1. לא, רק לצרוב עם תוכנה בשם ODIN משהו, או (במידה ויש לך גרסה מתאימה) קליק אחד על תוכנה בשם SuperOneClick
2. בדיוק כמו לצרוב, קל

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”