Dual play במסכים של LG
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78771
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
כדאי להציץ בוידאו שלנו על Dual play שלדעתי יתפוס המון תאוצה בשנה הקרובה.
זה לקראת הסוף
זה לקראת הסוף
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
צפיתי. LIKE + תגובה. 
סיקור יפה של תצוגות מעניינות במיוחד.
המסך עם הרזולוצייה המטורפת ששארפ הציגה פשוט הפתיע אותי לגמרי. לא ידעתי שאפשר טכנולוגית לייצר דבר כזה.
אפילו דרך הצילום בוידאו ביוטיוב אפשר להבחין שהרזולוצייה שלו חריגה לגמרי מהנורמל..
לגבי ה DUAL VIEW של LG - מרשים מאד.
הפתרון הטוב ביותר שראיתי עד היום (יותר נכון - לא ראיתי..) למשחק יחד של שני שחקנים על אותו המסך.
הסוף הכל כל מתבקש לתצורת ה SPLIT SCREEN ? אני מאד מקווה שזה יתפוס כסטנדרט בעתיד.
סיקור יפה של תצוגות מעניינות במיוחד.
המסך עם הרזולוצייה המטורפת ששארפ הציגה פשוט הפתיע אותי לגמרי. לא ידעתי שאפשר טכנולוגית לייצר דבר כזה.
אפילו דרך הצילום בוידאו ביוטיוב אפשר להבחין שהרזולוצייה שלו חריגה לגמרי מהנורמל..
לגבי ה DUAL VIEW של LG - מרשים מאד.
הפתרון הטוב ביותר שראיתי עד היום (יותר נכון - לא ראיתי..) למשחק יחד של שני שחקנים על אותו המסך.
הסוף הכל כל מתבקש לתצורת ה SPLIT SCREEN ? אני מאד מקווה שזה יתפוס כסטנדרט בעתיד.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
סוני כבר הציגו מסך כזה, וכבר מוכרים אותו - מסך 24" שנמכר ב500$ עם שני זוגות משקפיים, ומכיוון שאצל סוני אלו משקפיים אקטיביות, אין צורך במשקפים מסוג אחד לתלת מימד ומשקפיים מסוג אחר ל-Dual View - אותם משקפיים יכולים למלא את שתי הפונקציות.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נחמד. רק חבל שהוא כל כך קטן ויקר.
וזה עוד לפני ההמרה לעברית. בעברית איכשהו 500$ הופכים להיות 3500 ש"ח..
וזה עוד לפני ההמרה לעברית. בעברית איכשהו 500$ הופכים להיות 3500 ש"ח..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
האם באמת כל מסך 3d (גם מהדור הראשון) יוכל באמת לעשות את זה? אני מאוד מקווה...אבל אם זאת טכנולוגיה חדשה אני חושש שלא... מישהו יודע בוודאות?ntk כתב:חוץ מזה שהרעיון הוא של סוני, והיא כבר מוכרת מסל כזה, לא הבנתי מה הקטע, הרי בעצם כל מסך (3D) יכול לעשות את זה עם עדכון FIRMWARE...
אוזס
אין פה שום טכנולוגיה חדשה, ב-3D הטלוויזיה מציגה שני תמונות זה לא משנה אם הם קצת שונות או שונותת לגמרי, אבל זה עדיין לא אומר שהחברות יוציאו עדכון שיאפשר את זהאוזס כתב:האם באמת כל מסך 3d (גם מהדור הראשון) יוכל באמת לעשות את זה? אני מאוד מקווה...אבל אם זאת טכנולוגיה חדשה אני חושש שלא... מישהו יודע בוודאות?ntk כתב:חוץ מזה שהרעיון הוא של סוני, והיא כבר מוכרת מסל כזה, לא הבנתי מה הקטע, הרי בעצם כל מסך (3D) יכול לעשות את זה עם עדכון FIRMWARE...
אוזס...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
למעשה, אפילו לא צריך עדכון. כמו שנאמר, תלת מימד זה שתי תמונות, אז מה זה משנה אם הן דומות או שונות? כל מה שצריך זה משקפיים תומכים - שני זוגות משקפיים שאחד עם שתי עדשות ימניות ואחד עם שתי עדשות שמאליות, כך שכל זוג משקפיים רואה רק תמונה אחת מהשתיים.
סוני מוציאים משקפיים כאלה שאמורים להיות אוניברסליים. האם הם באמת יתמכו בכל החברות שיש בשוק? קשה לי להאמין.
סוני מוציאים משקפיים כאלה שאמורים להיות אוניברסליים. האם הם באמת יתמכו בכל החברות שיש בשוק? קשה לי להאמין.