סוף סוף, אחרי חודש וחצי היא הגיעה, הפיליפס 9830

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

היום, אחרי חודש וחצי של המתנה קיבלתי סוף סוף את הפיליפס, אחרי חודש וחצי של המתנה, ואני לא צריך להגיד לאנשים פה מה זה לחקות חודש וחצי למסך, אחרי שסוף סוף בוחרים מסך ומשלמים אלפי שקלים, לחקות חודש וחצי זה ממש קשה

יש לי שאלה, חיברתי את הטלוויזיה לממיר של יס (3100) בכבל SCART ל-SCART הגדרתי בממיר RGB ואני שומע גם קול, שבוחרים RGB זה לא אמור להעביר רק תמונה?? למה אני שומע גם קול??

בכל מקרה בקרוב תמונות וביקורת

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

כבל SCART מעביר גם סאונד , אם אתה רוצה אפשר לנתק את הפינים שמעבירים את הסאונד.

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1499
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #3 

מברוק תתחדש.
מחכה לתמונות וביקורת

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #4 

שכחתי לומר לך תתחדש ! קנייה מצויינת ! :beer: , ויאללה תמונות כבר.

shaymomo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 692
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

תתחדש :D

זה מה שקורה כשקונים דרך האינטרנט - אין שום יתרון בקניה ברשת, רק צרות
אני מתאר לעצמי מה זה לחכות חודש וחצי.
תמיד כדאי לקנות בחנות אמיתי ככה אתה מקבל את המוצר מייד או מקסימום תוך יום יומיים.

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

lironk כתב:כבל SCART מעביר גם סאונד , אם אתה רוצה אפשר לנתק את הפינים שמעבירים את הסאונד.
...
אני יודע שהוא מעביר גם סאונד, אבל חשבתי שמתי שבוחרים RGB זה מעביר רק תמונה

shaymomo
תתחדש

זה מה שקורה כשקונים דרך האינטרנט - אין שום יתרון בקניה ברשת, רק צרות
אני מתאר לעצמי מה זה לחכות חודש וחצי.
תמיד כדאי לקנות בחנות אמיתי ככה אתה מקבל את המוצר מייד או מקסימום תוך יום יומיים.
...
קודם כל תודה
דבר שני, לא קניתי אותה מהאינטרנט, את הטלוויזיה הזאת קניתי מטופ אודיו בהרצליה, הם היחידים שמוכרים אותה כרגע, והיא הגיעה באיחור כי לא היה להם במלאי, ולקח זמן עד שהיא הגיעה, אני קונה הרבה דברים באינטרנט, אבל בחיים לא הייתי קונה טלוויזיה כזאת דרך האינטרנט

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46391
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #7 

אבל בחיים לא הייתי קונה טלוויזיה כזאת דרך האינטרנט
...
אם כבר ננעלת על דגם מסויים, נניח שהיית מוצא את הדגם בחנות ברשת עם אחריות מאותו יבואן כמו בחנות והמחיר היה זול ב 10%?
תמיד כדאי לקנות בחנות אמיתית ככה אתה מקבל את המוצר מייד או מקסימום תוך יום יומיים.
...
ממתי כל חנות פיזית מחזיקה מלאי של כל המוצרים שלה (ואני לא מדבר על מחסני חשמל)?!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78902
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #8 

shaymomo,

ה-9830 במחסור תמידי בארץ ובעולם (מייצרים אותם בסדרות יצור קטנות) ולכן כמעט תמיד יש המתנה של כמה שבועות מרגע ההזמנה.

ntk,

תתחדש!

כמה שאלות שמסקרנות אותי:
1. למה החלטת על המסך הספציפי הזה דווקא?
2. איזה גודל מסך לקחת (יש כמה גירסאות של 9830)?

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

ziv_r כתב: אם כבר ננעלת על דגם מסויים, נניח שהיית מוצא את הדגם בחנות ברשת עם אחריות מאותו יבואן כמו בחנות והמחיר היה זול ב 10%?
...
אני יגיד לך למה לא, קודם כל המחירים באינטרנט (ואני מדבר כרגע לגבי טלוויזיות) לא נמוכים בטח שלא 10% מהמחיר, הם בדרך כלל יותר גבוהים, חוץ מזה שאתה משלם 25K שקל (ועוד במזומן) אתה יכול להתמקח על המחיר, דבר שאי אפשר לעשות באינטרנט, אני חושב שכל המכרזים שיש באינטרנט הם פשוט עבודה בעניים, מי שיבדוק מחיר אמיתי בחנות יראה שהמחיר שמתחיל את המכירה בדרך כלל יותר גבוהה מהמחיר האמיתי, שלא נדבר על המחיר מחירון שרשום 10K יותר ממה שזה באמת עולה, אנשים שלא מבינים מסתכלים על המחיר מחירון וחושבים שאם הם קיבלו את הטלוויזיה ב5K מתחת למחירון הם דפקו אותם, ולא יודעים שבחנות זה עולה 10K מתחת למחירון שרשום במכרז, כן יש מקרים נדירים ויוצאי דופן שבאמת משיגים משהו קצת יותר בזול, אבל יש דברים שעדיין לא כדאי לקנות מהאינטרנט לפי דעתי, ותאמין לי אני מזמין הרבה דברים מהאינטרנט

oferlaor כתב:
ntk,

תתחדש!

כמה שאלות שמסקרנות אותי:
1. למה החלטת על המסך הספציפי הזה דווקא?
2. איזה גודל מסך לקחת (יש כמה גירסאות של 9830)?
...
תודה.

1. קודם כל כמו שאמרתי כבר לפני חודש וחצי שקניתי אותו, אחד הסיבות שבכלל התעניינתי במסך, הייתה הביקורת שכתבת עליו באתר, אני מניח שאם לא הייתי קורא אותה לא בטוח בכלל שהייתי שומע עליו (עקב זה שהוא עד עכשיו נמכר רק בטופ אודיו) והיה חשוב לי מסך שהוא FULL HD (וכמו שכולם יודעים אין הרבה מסכים כאלה בארץ, ואם כבר יש אז הם של חברות כמו BENQ ו-PRIMEVIEW וכו') עוד סיבה זה כמובן ה-PS3, כרגע יש לי PS2 עם 400 משחקים, ואני מתכוון לקנות גם את ה-PS3 ביום הראשון שהוא יהיה זמין, הסיבה השלישית היא חיבור למחשב, (זאת יותר הסיבה למה בחרתי דווקא LCD ולא פלזמה), ואם הצרכים האלה זה המסך היחידי לפי דעתי שקיים בארץ, זאת הסיבה שבכלל לא הייתה לי אופציה אחרת חוץ ממנו

2. אני מניח שהבנת כבר שלקחתי את ה-37' לפי זה שאמרתי שרציתי FULL HD

אור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1483
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

גם ה42PF9830 הוא FULL HD....
אני דווקא הבנתי שלקחת את ה-37 לפי זה שאמרת ששילמת 25K...חחח

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46391
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #11 

אני יגיד לך למה לא, קודם כל המחירים באינטרנט (ואני מדבר כרגע לגבי טלוויזיות) לא נמוכים בטח שלא 10% מהמחיר, הם בדרך כלל יותר גבוהים, חוץ מזה שאתה משלם 25K שקל (ועוד במזומן) אתה יכול להתמקח על המחר, דבר שאי אפשר לעשות באינטרנט, אני חושב שכל המכרזים שיש באינטרנט הם פשוט עבודה בעניים, מי שיבדוק מחיר אמיתי בחנות יראה שהמחיר שמתחיל את המכירה בדרך כלל יותר גבוהה מהמחיר האמיתי, שלא נדבר על המחיר מחירון שרשום 10K יותר ממה שזה באמת עולה, אנשים שלא מבינים מסתכלים על המחיר מחירון וחושבים שאם הם קיבלו את הטלוויזיה ב5K מתחת למחירון הם דפקו אותם, ולא יודעים שבחנות זה עולה 10K מתחת למחירון שרשום במכרז, כן יש מקרים נדירים ויוצאי דופן שבאמת מסיגים משהו קצת יותר בזול, אבל יש דברים שעדיין לא כדאי לקנות מהאינטרנט לפי דעתי, ותאמין לי אני מזמין הרבה דברים מהאינטרנט
...
ממש לא.
יש הרבה פעמים מציאות במחירים שחנויות לא יכולות להתמודד איתו.
יש מספיק אתרים אמינים.

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אור כתב:גם ה42PF9830 הוא FULL HD....
אני דווקא הבנתי שלקחת את ה-37 לפי זה שאמרת ששילמת 25K...חחח
...
צודק, הייתי בטוח שרק ל-37 יש רזולוציה FULL HD

De-Tomaso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92

שליחה #13 

תתחדש!

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

De-Tomaso כתב:תתחדש!
...
תודה,
מעניין אותי לדעת אם ניסית את העדכון החדש של פיליפס (11) ראיתי באתר שלהם שהגירסה האחרונה היא 10 והמסך שלי הגיעה עם גירסה 11, רשום שזה מה-10.5.06
ובגלל שהיא לא מופיעה באתר שלהם אני לא יודע מה שיפרו ו\או הוסיפו, והאם עדיין רואים בגירסה 8 יותר טוב

De-Tomaso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92

שליחה #15 

כנראה שגירסת ה firmware הזו עדיין לא שוחררה.
אגב ההעדפה לגירסה הישנה יותר נובעת מהעובדה שהיא פחות מדגישה את האיכות הירודה של שידורי הלווין/כבלים.

אם הייתי צופה רק ב DVD או היו שידורי HD, הייתי מתקין את הגירסאה האחרונה.

אגב יצא לי לראות את הטלוויזיה הזו לפני כחודש בכלבו בפריז עם שידורי HD והאיכות שלה הדהימה אותי, זה לא יאומן למה היא מסוגלת, ודי מדכא להבין עם איזה איכות ירודה של שידורים היא צריכה להתמודד בארץ.

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

De-Tomaso כתב:כנראה שגירסת ה firmware הזו עדיין לא שוחררה.
אגב ההעדפה לגירסה הישנה יותר נובעת מהעובדה שהיא פחות מדגישה את האיכות הירודה של שידורי הלווין/כבלים.

אם הייתי צופה רק ב DVD או היו שידורי HD, הייתי מתקין את הגירסאה האחרונה.

אגב יצא לי לראות את הטלוויזיה הזו לפני כחודש בכלבו בפריז עם שידורי HD והאיכות שלה הדהימה אותי, זה לא יאומן למה היא מסוגלת, ודי מדכא להבין עם איזה איכות ירודה של שידורים היא צריכה להתמודד בארץ.
...
חבל שאף אחד לא משכיל אצלנו במדינה בשביל לדחוף את השידורים כמו בארה"ב, לבנתיים אפשר לנסות להסתפק בסרטים שיש באינטרנט, ואני אישית יהיה הרבה יותר מסופק שיצא ה-PS3 (נובמבר 06)

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1499
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #17 

NTK,

מה קורה עם הפיליפס? אתה מרוצה? איך היא בשידורי טלוויזיה? (כן, כבר קראתי את הסקירה של עופר).

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #18 

ziv_r כתב:
אני יגיד לך למה לא, קודם כל המחירים באינטרנט (ואני מדבר כרגע לגבי טלוויזיות) לא נמוכים בטח שלא 10% מהמחיר, הם בדרך כלל יותר גבוהים, חוץ מזה שאתה משלם 25K שקל (ועוד במזומן) אתה יכול להתמקח על המחר, דבר שאי אפשר לעשות באינטרנט, אני חושב שכל המכרזים שיש באינטרנט הם פשוט עבודה בעניים, מי שיבדוק מחיר אמיתי בחנות יראה שהמחיר שמתחיל את המכירה בדרך כלל יותר גבוהה מהמחיר האמיתי, שלא נדבר על המחיר מחירון שרשום 10K יותר ממה שזה באמת עולה, אנשים שלא מבינים מסתכלים על המחיר מחירון וחושבים שאם הם קיבלו את הטלוויזיה ב5K מתחת למחירון הם דפקו אותם, ולא יודעים שבחנות זה עולה 10K מתחת למחירון שרשום במכרז, כן יש מקרים נדירים ויוצאי דופן שבאמת מסיגים משהו קצת יותר בזול, אבל יש דברים שעדיין לא כדאי לקנות מהאינטרנט לפי דעתי, ותאמין לי אני מזמין הרבה דברים מהאינטרנט
...
ממש לא.
יש הרבה פעמים מציאות במחירים שחנויות לא יכולות להתמודד איתו.
יש מספיק אתרים אמינים.
...
אני קניתי שתי טלויזיות LCD ורסיבר במכרזים באינטרנט בחודש האחרון. המחירים שמופיעים במכרז כמחירי שוק אין להם דבר וחצי דבר עם מחירי השוק האמיתיים. לפעמים אותו מוצר מופיע באותו אתר במכירה רגילה במחיר נמוך בעשרות אחוזים לעומת "מחיר השוק" של המוצר במכרז. אני מניח שיש אנשים שנופלים בתרמית הזו. אבל מי שכבר נכנס למכרזים באינטרנט... אולי גם צריך לבדוק מחירים באינטרנט...
בכל מקרה אם אני משווה את הסכומים ששילמתי על שלושת המוצרים שקניתי לעומת המחיר הנמוך ביותר שקיבלתי בחנויות והמחיר הנמוך ביותר שמופיע בזאפ, אז חסכתי משהו כמו 5000 ש"ח דרך המכירות הפומביות בסך הכל. הספקים יצרו איתי קשר למחרת הזכיה ותיאמו איתי משלוח. כל שלושת המוצרים הגיעו אלי הביתה תוך מספר ימים ללא כל בעיה.
צריך כמו בכל קניה לקרוא את האותיות הקטנות. לדעת מי המוכר שעומד מאחורי המכירה הפומבית ומספק בפועל את המוצר (זה בדרך כלל כתוב) מי נותן האחריות (זה תמיד כתוב) תנאי אספקה וכו'.
אי אפשר לפסול את כל האופציה של קניה דרך מכרזים רק בגלל חדשנות או בגלל מקרים של תרמית. גם בקניה רגילה באינטרנט יכולה להיות תרמית וגם בקניה בחנות רגילה עם אולם תצוגה נוצץ.
Enjoy the Silence

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

ambar כתב:NTK,

מה קורה עם הפיליפס? אתה מרוצה? איך היא בשידורי טלוויזיה? (כן, כבר קראתי את הסקירה של עופר).
...
קודם כל אני מאוד מרוצה, לפי דעתי גם בשידורי טלוויזיה היא ממש טובה (הרבה יותר מכל LCD אחרת שיצא לי לראות) יש ערוצים שרואים ממש טוב, כמו YES STAR, ואחרים כמו ערוץ 2 שלא נראה הכי טוב, בסך הכל אני חושב שהאיכות בשידורי טלוויזיה טובה, יש עוד הרבה אופציות שעדיין לא יצא לי לנסות, ואני מקווה להעלות ביקורת מלאה ברגע שאני יסיים לבדוק את כל מה שרציתי....וגם תמונות

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”