התאמת מערכת ישנה לטלוויזיה חדשה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
toko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

שלום
ברשותי מגבר ישן וטוב NAD T742 בן 9 אליו מחוברים זוג רמקולים קדמיים KEF K-series 100W בני אותו הגיל בערך.
אני מעוד מרוצה (עדיין) מהצליל בהשמעה של מוסיקה.
לאחרונה התחדשתי בטלוויזיה philips 7655 טלוויזיה מצויינת רק שהרמקול שלה פונה אחורה וזה דיי מציק.

בקשתי מתחלקת לשתיים:
1. הייתי רוצה לקבל המלצה על רמקול סנטר שיתאים למערכת הקיימת ובנוסף זוג וסראונד (יד שניה בהחלט בא בחשבון)
2. הייתי רוצה לחבר את הממיר כך שהסאונד יעבור דרך המגבר וע"י כך גם בצפייה בכבלים, הסנטר ישמש כרמקול המרכזי. את הקומפקט דיסק והסטרימר הייתי רוצה לחבר בצורה דומה (תמונה ישירות לד)
למגבר אין כניסה/יציאה HDMI ו- קומפוננט אבל יש כניסות קואקס ואופטי. הבנתי שצריך לחבר את הHDMI ישירות מהממיר לטלוויזיה, ובנוסף לחבר סאונד מהממיר למגבר

תודה רבה

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

אם לא כל הזמן תרצה להדליק את המגבר לשמוע את הכבלים, אז אתה יכול לחבר את יציאת האודיו אאוט מהטלוויזיה למגבר (יציאה אנלוגית) וזהו.
כך עדיין תוכל לשמוע מהרמקולים בטלוויזיה ואם תרצה תגבור אז תנמיך את הטלוויזיה ותדליק את המגבר.
אם יש לך יציאה אופטית בטלוויזיה אז כמובן שעדיף לחבר את האופטי ע"פ הדיגיטלי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716

שליחה

לפי מה שזכור לי אין סנטר לסדרת K של KEF...{וגם אם יש יהיה לך קשה לאתר כזה בלוחות}
אם התקציב שלך לא גבוהה הנה סט מצוין.
http://www.dtown.co.il/forum/22446-para ... D7%A8.html
סנטר מצוין וגם המדפיים נהדרים.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”