בחירת מקרן לא יקר ....
- shlomiooster
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תראה אני אענה לך באופן אישי ,
עד לפני כחודש לא היה לי מושג בתחום , קיבלתי טיפים מאנשים ובמיוחד בזכות הפורום הזה,
חקרתי את כל המקרנים הנפוצים כל פרט ופרט כל רכיב ורכיב , למדתי על מקרנים על סוגים על שימושים ומה לה, עם זאת יש כאן כמה אנשים שמבינים יותר ממני
אך אני ישתף אותך במקרן שיש לי ואני מרוצה ממנו ברמה שלא תעלה על הדעת, והמחיר? מצחיק ( ויש לי סטנדרטים )
אז ככה ימליצו לך כאן על המקרנים הטובים באמת ישאלו אותך גם שימושים ותקציב
אני ממליץ לך באופן חד לא לרכוש בחול ( הרבה יחלקו עליי )
המסע שלי ערך כחודש חיפשתי מקרנים בארץ בכל מקום ובכל פינה דאגתי שכל חנות תהייה חנות מורשת של היבואן
עברתי על כל הדגמים
OPTOMA
BENQ
EPSON
ועוד
ידעתי בדיוק מה אני רוצה בסופו של דבר יצרתי קשר עם חברת גטר טק
יבואניות רשמית של BENQ
לאחר בדיקה מקיפה והתייחסות לכל הפרמטרים החלטתי פה אחד שהמקרן הכי טוב לשימושים שלי , ואולי גם שלך הוא ה W600+ של חברות BENQ
מפרט קצר: http://www.benq.com/product/projector/w600%2B
המחיר נע עד 4300 שקלים, הביצועים , מעל לכל ביקורת , מקביל למקרנים ( יותר טוב בעוצמת האארה מכולם ) OPTOMA HD67 /HD66
מצורף בזאת וידיאו שהועלה על ידי ל YOUTUBE על מנת להמחיש מראה של סרט באיכות 720P
איכות המצלמה אייפון 4
נ.ב צפייה באור של מנורת פלורסנט קטנה לא משפיע כמעט על איכות הצפייה ( רק על שחורים במקצת )
עד לפני כחודש לא היה לי מושג בתחום , קיבלתי טיפים מאנשים ובמיוחד בזכות הפורום הזה,
חקרתי את כל המקרנים הנפוצים כל פרט ופרט כל רכיב ורכיב , למדתי על מקרנים על סוגים על שימושים ומה לה, עם זאת יש כאן כמה אנשים שמבינים יותר ממני
אך אני ישתף אותך במקרן שיש לי ואני מרוצה ממנו ברמה שלא תעלה על הדעת, והמחיר? מצחיק ( ויש לי סטנדרטים )
אז ככה ימליצו לך כאן על המקרנים הטובים באמת ישאלו אותך גם שימושים ותקציב
אני ממליץ לך באופן חד לא לרכוש בחול ( הרבה יחלקו עליי )
המסע שלי ערך כחודש חיפשתי מקרנים בארץ בכל מקום ובכל פינה דאגתי שכל חנות תהייה חנות מורשת של היבואן
עברתי על כל הדגמים
OPTOMA
BENQ
EPSON
ועוד
ידעתי בדיוק מה אני רוצה בסופו של דבר יצרתי קשר עם חברת גטר טק
יבואניות רשמית של BENQ
לאחר בדיקה מקיפה והתייחסות לכל הפרמטרים החלטתי פה אחד שהמקרן הכי טוב לשימושים שלי , ואולי גם שלך הוא ה W600+ של חברות BENQ
מפרט קצר: http://www.benq.com/product/projector/w600%2B
המחיר נע עד 4300 שקלים, הביצועים , מעל לכל ביקורת , מקביל למקרנים ( יותר טוב בעוצמת האארה מכולם ) OPTOMA HD67 /HD66
מצורף בזאת וידיאו שהועלה על ידי ל YOUTUBE על מנת להמחיש מראה של סרט באיכות 720P
איכות המצלמה אייפון 4
נ.ב צפייה באור של מנורת פלורסנט קטנה לא משפיע כמעט על איכות הצפייה ( רק על שחורים במקצת )
גם לי יש את ה +BENQ W600 (קניתי בחול משמעותית זול יותר מהמחיר בארץ) ואני מצטרף להמלצה עליו
שתי נקודות שאני ממליץ לבדוק:
1. שיש לך גמישות במיקום המקרן כי טווח הזום שלו קטן מאד
2. שאינך רגיש לתופעת הקשתות (שקיימת בכל מקרן DLP) ברמה זו או אחרת.
אצלי שמתי לב לזה פעם אחת בלבד - לדעתי זה היה קשור לעייפות שלי.
כדי לבדוק אתה צריך לצפות בסרט בשיש בו הרבה תנועה.
שתי נקודות שאני ממליץ לבדוק:
1. שיש לך גמישות במיקום המקרן כי טווח הזום שלו קטן מאד
2. שאינך רגיש לתופעת הקשתות (שקיימת בכל מקרן DLP) ברמה זו או אחרת.
אצלי שמתי לב לזה פעם אחת בלבד - לדעתי זה היה קשור לעייפות שלי.
כדי לבדוק אתה צריך לצפות בסרט בשיש בו הרבה תנועה.
- shlomiooster
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז ככה . קניתי מהיבואן של גטר טק, תכנס תוכל לראות
1. קניה מיבואנית רשמית עם תעודת אחריות ביד ומשלוח עד הבית בחינם זה שירות טוב ואמין ! אחריות של 3 שנים על המקרן ושנה על הנורה !! איפה תמצא כזה ? אצל OPTOMA ??? חחח
2, המחיר לא היה יקר היות ורכשתי ישירות מהיבואן
3 . אני גם חוויתי באפקט הקשתות רק פעם אחת וזה נעלם לתמיד,
4. לגבי עוצמת הארה. אני שם על מצב אקונומי ( חסכוני ) ואני יכול להדליק מנורת פלורסנט קטנה במרכז החדר ( בעצם תאורת החדר) ואני רואה טוב מאוד ובהיר , 2600 לומנס זה מספיק
צודק הבחור שמעליי הזום מאוד קצר ולכן מאוד חשוב איפה אתה ממקם את המקרן
ולגבי שאר הדגמים הבנתי שמושך אותך לשלם פחות וזה טבעי רק זכור ,, במקרן הזה יש רזולוציה טבעית של 1280X720P לא נכנסתי למקרנים שנתת לי אבל אני מעריך שהם מקרנים ברזולוציה טבעית ( לא מירבית ) של עד 1024X768 שזה לא HD בכל מקרה אני מקרים סרטים ב 720P והבחור שמעליי יגיב לך איך רואים עם המקרן הזה ,!
ההבדל בית W600 ל W600ֹ+ זה קצת סיבוב מהירות הגלגל ( חפרתי באינטרנט ) לא רוצים לפרסם את זה כדי לא לפגוע בדגם הקודם ( מה שאומר שאפקט הקשתות כמעט ולא קיימת בדגם הזה )
1. קניה מיבואנית רשמית עם תעודת אחריות ביד ומשלוח עד הבית בחינם זה שירות טוב ואמין ! אחריות של 3 שנים על המקרן ושנה על הנורה !! איפה תמצא כזה ? אצל OPTOMA ??? חחח
4. לגבי עוצמת הארה. אני שם על מצב אקונומי ( חסכוני ) ואני יכול להדליק מנורת פלורסנט קטנה במרכז החדר ( בעצם תאורת החדר) ואני רואה טוב מאוד ובהיר , 2600 לומנס זה מספיק
ולגבי שאר הדגמים הבנתי שמושך אותך לשלם פחות וזה טבעי רק זכור ,, במקרן הזה יש רזולוציה טבעית של 1280X720P לא נכנסתי למקרנים שנתת לי אבל אני מעריך שהם מקרנים ברזולוציה טבעית ( לא מירבית ) של עד 1024X768 שזה לא HD בכל מקרה אני מקרים סרטים ב 720P והבחור שמעליי יגיב לך איך רואים עם המקרן הזה ,!
ההבדל בית W600 ל W600ֹ+ זה קצת סיבוב מהירות הגלגל ( חפרתי באינטרנט ) לא רוצים לפרסם את זה כדי לא לפגוע בדגם הקודם ( מה שאומר שאפקט הקשתות כמעט ולא קיימת בדגם הזה )
אני לא מומחה וזה המקרן הראשון שלי, אך רואים מדהים! אני מאד מרוצה מהאיכות והתמורה לכסף שלו.shlomiooster כתב:אז ככה . קניתי מהיבואן של גטר טק, תכנס תוכל לראות
ההבדל בית W600 ל W600ֹ+ זה קצת סיבוב מהירות הגלגל ( חפרתי באינטרנט ) לא רוצים לפרסם את זה כדי לא לפגוע בדגם הקודם ( מה שאומר שאפקט הקשתות כמעט ולא קיימת בדגם הזה )...