נתקלתם בבעיות זליגת זיכרון עם MPC-HC?
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אהלן,
כאשר אני פותח סרטים עם ה MPC-HC וגם פותח את ה TASK MANAGER אני רואה שלאט לאט הזיכרון מטפס למעלה, כאשר אני מסתכל ב TAB של ה PROCESSES אני רואה שמי שאחראי על עליה זו זה MPC-HC.
התחלתי לבדוק זאת כיוון שאחרי צפיה של כשעה בסרט התמונה מתחילה לגמגם ובשלב מסוים קרס לי המחשב, כנראה בגלל חוסר בזיכרון.
יש לי כרטיס מסך ATI 6450, הנגן מקונפג ע"פ המדריך כאן והפענוח מתבצע בכרטיס המסך, הזליגה קוראת אגב גם ב DVXA וגם בלי. ניסיתי שתי גרסאות של הנגן, גרסא 1.5.3.3677 וגרסא 1.5.2.3456.
מישהו נתקל בבעיה זו? במידה ולא, אפשר לדעת מה גרסאת הנגן?
תודה מראש,
כאשר אני פותח סרטים עם ה MPC-HC וגם פותח את ה TASK MANAGER אני רואה שלאט לאט הזיכרון מטפס למעלה, כאשר אני מסתכל ב TAB של ה PROCESSES אני רואה שמי שאחראי על עליה זו זה MPC-HC.
התחלתי לבדוק זאת כיוון שאחרי צפיה של כשעה בסרט התמונה מתחילה לגמגם ובשלב מסוים קרס לי המחשב, כנראה בגלל חוסר בזיכרון.
יש לי כרטיס מסך ATI 6450, הנגן מקונפג ע"פ המדריך כאן והפענוח מתבצע בכרטיס המסך, הזליגה קוראת אגב גם ב DVXA וגם בלי. ניסיתי שתי גרסאות של הנגן, גרסא 1.5.3.3677 וגרסא 1.5.2.3456.
מישהו נתקל בבעיה זו? במידה ולא, אפשר לדעת מה גרסאת הנגן?
תודה מראש,
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

אהלן, עדכון קטן, כנראה שהזליגה היא לא בגלל הנגן, התקנתי נגן אחר, SPLASH ועדיין יש זליגה גם מה PROCESS שלו, אם מסתכלים ב TASK MANAGER הזיכרון מתחיל לגדול מ 800 מגה עד ל 1.5 ג'יגה ויותר, עד שהמחשב "נחנק".
מה שיש לי זה ככה:
1. נגן: MPC-HC או SPLASH PRO
2. כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6450 512MB GDDR3 HM
3. מקודדים: פנימיים של הנגן וSHARKS CODEC PACK
4. מערכת הפעלה: WINDOWS 7
* ניסיתי עם DVXA של ה MPC-HC וה SPLASH
* ניסיתי עם DVXA דרך FFDSHOW
* ניסיתי ללא DVXA
* ניסיתי דרך SAFE MODE
* חיפשתי בגוגל, לא מצאתי כלום לגבי פיתרון לבעיה
כלום לא עוזר, הזיכרון ממשיך לגדול. למישהו יש רעיון?
מה שיש לי זה ככה:
1. נגן: MPC-HC או SPLASH PRO
2. כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6450 512MB GDDR3 HM
3. מקודדים: פנימיים של הנגן וSHARKS CODEC PACK
4. מערכת הפעלה: WINDOWS 7
* ניסיתי עם DVXA של ה MPC-HC וה SPLASH
* ניסיתי עם DVXA דרך FFDSHOW
* ניסיתי ללא DVXA
* ניסיתי דרך SAFE MODE
* חיפשתי בגוגל, לא מצאתי כלום לגבי פיתרון לבעיה
כלום לא עוזר, הזיכרון ממשיך לגדול. למישהו יש רעיון?
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

עושה רושם שזה יהיה שירשור שלי עם עצמי 
בכל מקרה, מצאתי בפוסט הזה משהו. בקצרה, הבחור שם טען שכנראה יש קשר בין SHARK PACK וזה שהוא מנסה ליצור THUMBNAIL לקובץ ה MKV, אני אגיע הביתה, אסיר את ה SHARK PACK, אבדוק אם יש הבדל ואעדכן אתכם.
בכל מקרה, מצאתי בפוסט הזה משהו. בקצרה, הבחור שם טען שכנראה יש קשר בין SHARK PACK וזה שהוא מנסה ליצור THUMBNAIL לקובץ ה MKV, אני אגיע הביתה, אסיר את ה SHARK PACK, אבדוק אם יש הבדל ואעדכן אתכם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תודה על העדכונים.
אני מניח שיש בחבילה של שארק בגירסה הזו מקודד אחד בגירסה גרועה ולא מומלצת, השאלה היא אם יש דרך לדעת איזה מקודד ספציפי זה.
אני מניח שיש בחבילה של שארק בגירסה הזו מקודד אחד בגירסה גרועה ולא מומלצת, השאלה היא אם יש דרך לדעת איזה מקודד ספציפי זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

אז זהו, גם במצב שלא הגדרתי לנגן להשתמש בחבילה של SHARK אלא במקודדים הפנימיים של הנגן זה קרה. דבר נוסף, זה קרה לי עם קבצי MKV ספציפיים, לא בכולם, יכול להיות שבקבצים אלו היה קידוד שונה אבל לא נכנסתי לזה. בכל מקרה הסרתי את החבילה של SHARK, השתמשתי בה רק כדי להוציא DTSMA או DOLBY TRUE HD, התקנתי SPLASH שאמור לתמוך בפורמטי AUDIO הנ"ל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם אתה צריך רק את ה-FFDShow Audio בשביל פורמטי אודיו מתקדמים, אז אולי כדאי להתקין FFDShow בלבד.
זאת כמובן בתקווה שה-FFDShow הוא לא המקודד הסורר עם הבאג של זליגת הזכרון...
זאת כמובן בתקווה שה-FFDShow הוא לא המקודד הסורר עם הבאג של זליגת הזכרון...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"