PopBox V8 - רשמים ראשונים, חבלי לידה ושאלות כלליות
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
שרשור זה יהווה במה על מנת לפרסם רשמים ראשונים, בעיות, תקלות ומקום מרכזי לשאול שאלות על הסטרימר החדש לבית Popcorn Hour.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לספק מעט את הסקרנים, חווית ה- Playback זהה לזאת של הדור הנוכחי של NMT, אך עד שמגיעים ל- Playback - זאת חוויה!
עלינו כאן מספר רמות לעומת הממשק הנוכחי והמוכר לנו מסדרת ה- 200'. הכל הרבה יותר מצוחצח ומהיר. אפשרויות עריכת הקבצים והניווט פשוטות ונעשות עם מעין תפריטים צדדים שנשלפים בקלות ובאינטואיטיביות. אני אציג בהמשך וידאו אשר מציג את זה.
יש כאן גם ממשק הגדרת קונפיגורציה נוח לכל הדיוט, אפילו כזה שבודק קבלת IP תקין ושרשת האינטרנט זמינה.
יש לנו גם אפשרויות נוחות למיון הקבצים, לפי גודל, תאריך ושם (משהו שתמיד היה חסר). חלון תצוגה צידי כמו במכשירי ה- Realtek וגם העיון בקבצים נעשה כאשר הסמן תמיד על הקובץ האמצעי, חוסך לנו את הדפדוף המעיק בן הדפים של הקבצים כפי שנעשה כיום בסדרת ה- 200'. האפליקציות גם כן נחמדות ויכולות להעביר בקלות את הזמן, כולל YouTube ב- HD 1080p. עדיין יש מספר תכונות שלא מומשו, אך הן יגיעו בקרוב דרך סדרת עדכוני קושחה.
אני חייב לומר כי אם החברה תחליט לשחרר את הממשק המדובר לסדרת ה- 200', כל המשתמשים מאוד ישמחו. אני בהחלט מקווה שהם יעשו את זה.
עלינו כאן מספר רמות לעומת הממשק הנוכחי והמוכר לנו מסדרת ה- 200'. הכל הרבה יותר מצוחצח ומהיר. אפשרויות עריכת הקבצים והניווט פשוטות ונעשות עם מעין תפריטים צדדים שנשלפים בקלות ובאינטואיטיביות. אני אציג בהמשך וידאו אשר מציג את זה.
יש כאן גם ממשק הגדרת קונפיגורציה נוח לכל הדיוט, אפילו כזה שבודק קבלת IP תקין ושרשת האינטרנט זמינה.
יש לנו גם אפשרויות נוחות למיון הקבצים, לפי גודל, תאריך ושם (משהו שתמיד היה חסר). חלון תצוגה צידי כמו במכשירי ה- Realtek וגם העיון בקבצים נעשה כאשר הסמן תמיד על הקובץ האמצעי, חוסך לנו את הדפדוף המעיק בן הדפים של הקבצים כפי שנעשה כיום בסדרת ה- 200'. האפליקציות גם כן נחמדות ויכולות להעביר בקלות את הזמן, כולל YouTube ב- HD 1080p. עדיין יש מספר תכונות שלא מומשו, אך הן יגיעו בקרוב דרך סדרת עדכוני קושחה.
אני חייב לומר כי אם החברה תחליט לשחרר את הממשק המדובר לסדרת ה- 200', כל המשתמשים מאוד ישמחו. אני בהחלט מקווה שהם יעשו את זה.
לגבי היישום של הממשק של הפופבוקס לסדרת ה200 לפי מה שאני מבין מהפורומים שלהם זה לא כ"כ הכוונה.
הצעדים של החברה די מוזרים, אבל כמו שזה נראה סדרת ה200 מיועדת למשתמשים בעלי ידע טכני, רצון וצורך להתעסק הרבה עם המכשיר (מנסיון אישי)..
הפופבוקס הוא הרבה יותר חבר-וסע מאשר המוצרים האחרים של החברה, ואולי גם בכוונה... בגלל שהוא לא "NMT" אז יש לו פחות יכולות.
bangoo,
ע"פ מה שקראתי בפורומים בחו"ל זה ע"פ הזמנה מראש וכבר עכשיו המשלוחים הראשונים מלאים (תרגישו חופשי לתקן אותי...). בכל מקרה המכשירים שונים בתכליתם! הפופבוקס חסר יכולת חיבור הרדיסק פנימי וכונן בלוריי לפחות..
הצעדים של החברה די מוזרים, אבל כמו שזה נראה סדרת ה200 מיועדת למשתמשים בעלי ידע טכני, רצון וצורך להתעסק הרבה עם המכשיר (מנסיון אישי)..
הפופבוקס הוא הרבה יותר חבר-וסע מאשר המוצרים האחרים של החברה, ואולי גם בכוונה... בגלל שהוא לא "NMT" אז יש לו פחות יכולות.
bangoo,
ע"פ מה שקראתי בפורומים בחו"ל זה ע"פ הזמנה מראש וכבר עכשיו המשלוחים הראשונים מלאים (תרגישו חופשי לתקן אותי...). בכל מקרה המכשירים שונים בתכליתם! הפופבוקס חסר יכולת חיבור הרדיסק פנימי וכונן בלוריי לפחות..
http://forum.popbox.com/showthread.php?tid=1538
עוד וידאו שמדגים את המכשיר..
השאלה אם הוא מריץ YAMJ ..זה מעניין ..
עוד וידאו שמדגים את המכשיר..
השאלה אם הוא מריץ YAMJ ..זה מעניין ..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
מבחינת יכולות נראה שהם אמצו את מרבית היכולות של בוקסי בוקס במדיה הביתית. השאלה מה הביצועים וכמה נוח הממשק.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

assaf8888,
אמורה להיות תמיה ב- YAMJ חיצוני ויש אפשרות גם לאפליקציית YAMJ עצמאית.
יכולות ה- JukeBox העצמאיות עדיין טעונות בדיקה מצידי. כרגע המידע עבור קבצי המדיה מגיע מ- IMDB וכתוביות מ- Opensubtitles.org. יכולות ה- Folder.jpg, filename.jpg & nfo.jpg מדהימות בפשטות שלהן.
talmarsh,
ההבדלים ביו הסדרות יצטמצמו מאוד אם וכאשר הקושחה תזלג לסדרת ה- 200. כרגע, אין ל- V8 אפליקציות NMT וכאשר אין מקום ל- HDD פנימי, אין באמת ממש צורך באלו.
oferlaor,
זה מעבד Sigma Designs עם יותר MHz מאשר הדור הנוכחי. חיתוך הזכרון בחצי עלול לפגוע ביכולות Streaming תובעניות, אך בנתיים (רק קיבלתי את המכשיר אתמול) לא ראיתי פגיעה כזאת.
לגבי השוואה בין ה- V8 ל- BOXEE BOE, האחרון בעל יכולות מקוונת הרבה יותר עשירות. מצד שני, עיצוב וניהול הממשק החדש מהווה קפיצת מדרגה לעומת דור ה- NMT הנוכחי.
אמורה להיות תמיה ב- YAMJ חיצוני ויש אפשרות גם לאפליקציית YAMJ עצמאית.
יכולות ה- JukeBox העצמאיות עדיין טעונות בדיקה מצידי. כרגע המידע עבור קבצי המדיה מגיע מ- IMDB וכתוביות מ- Opensubtitles.org. יכולות ה- Folder.jpg, filename.jpg & nfo.jpg מדהימות בפשטות שלהן.
talmarsh,
ההבדלים ביו הסדרות יצטמצמו מאוד אם וכאשר הקושחה תזלג לסדרת ה- 200. כרגע, אין ל- V8 אפליקציות NMT וכאשר אין מקום ל- HDD פנימי, אין באמת ממש צורך באלו.
oferlaor,
זה מעבד Sigma Designs עם יותר MHz מאשר הדור הנוכחי. חיתוך הזכרון בחצי עלול לפגוע ביכולות Streaming תובעניות, אך בנתיים (רק קיבלתי את המכשיר אתמול) לא ראיתי פגיעה כזאת.
לגבי השוואה בין ה- V8 ל- BOXEE BOE, האחרון בעל יכולות מקוונת הרבה יותר עשירות. מצד שני, עיצוב וניהול הממשק החדש מהווה קפיצת מדרגה לעומת דור ה- NMT הנוכחי.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 07/09/2011 9:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
זיו
לגבי הממשק למה אתה אומר "אם"
במה זה תלוי?
אנחנו ממתינים, כבר המון זמן, לממשק חדש כפי שהובטח.
תודה
לגבי הממשק למה אתה אומר "אם"
במה זה תלוי?
אנחנו ממתינים, כבר המון זמן, לממשק חדש כפי שהובטח.
תודה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

AviBiton,
שלילי. מצד שני, כאשר אין HDD פנימי, אין יותר מידי חובה בחיבור כזה.
istarmini,
הדבר תלוי בין היתר בפידבק מהקהילה לגבי הממשק החדש.
החברה עדיין עסוקה בתערוכת IFA, אני מבטיח לעדכן ברגע שיהיה לי עוד מידע בנושא.
שלילי. מצד שני, כאשר אין HDD פנימי, אין יותר מידי חובה בחיבור כזה.
istarmini,
הדבר תלוי בין היתר בפידבק מהקהילה לגבי הממשק החדש.
החברה עדיין עסוקה בתערוכת IFA, אני מבטיח לעדכן ברגע שיהיה לי עוד מידע בנושא.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

רצוי לעיין בשלושת קבצי הוידאו אשר עלו על ידי היצרן.
שימו לב כאן ל- Wizard ההגדרות הפשוט.
שימו לב כאן ל- Wizard ההגדרות הפשוט.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הנושא תלוי אינטגרציה עם האתרים המתאימים בארץ. בנתיים הם לא מראים סימנים חיוביים של רצון לכך.
ממש לא..ziv_r כתב:assaf8888,
אתה שואל אותי ואז בודק בפורום NMT?...
להיפך..
אני סומך עליך יותר מאשר הפורום.
אודה לעדכון שלך איך רואים סדרות ב jukebox הפנימי והאם הצלחת להריץ yamj.
לא הבנתי את ההבדל בין yamj עצמאי לחיצוני. אודה אם תוכל להסביר .
הוא לא יוריד תרגומים מ open בעברית?
נערך לאחרונה על ידי assaf8888 ב 07/09/2011 10:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אגב, אם יש כאן מישהו מקושר לאתרים רלוונטים של כתוביות ויכול להניע אותם לבצע את המהלך לטובת הקהילה, נא לפנות אלי בפרטי.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ממליץ להשתמש ב http://www.edb.co.il/
הרישיון של האתר הוא cc-by-sa
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/il/
כך שהוא מאפשר שימוש חופשי בתוכן באתר.
כמו כן הוא גם לא מתעסק בכתוביות לא חוקיות.
הרישיון של האתר הוא cc-by-sa
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/il/
כך שהוא מאפשר שימוש חופשי בתוכן באתר.
כמו כן הוא גם לא מתעסק בכתוביות לא חוקיות.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בסיס הנתונים של האתר נראה קצת מצומצם, אך זה עדיף מכלום.
אבדוק את הנושא, תודה
אבדוק את הנושא, תודה