המסך סמסונג c750 55הגיע בשעה טובה ומספר שאלות.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
חוף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

קודם כל תודה לכל מי שעזר לי להחליט , ועל כך שהפורום הוא מקום נעים לכולם , ויש כאן אנשים עם סבלנות ורצון לעזור זה חשוב בימינו יותר מכל דבר אנחנו ממש מרוצים בסך הכל מהמסך התחלנו לראת אתמול את שרק בתלת מימד וזאת חוויה בלתי רגילה , שידורי sd ערוץ 22 ו 10 נראים מצויין והמסך בגודל 55 זה פשוט מדהים , אני רוצה לציין שאנחנו עברנו מטלויזיה crt 21 אינץ אז אתם יכולים לתאר לעצמכם את השינוי.

יש לי כמה שאלות , אני בטוח שעוד יצטרפו כמה בהמשך אז תמשיכו להיות סובלניים.

1. המסך עם אחריות של סם ליין על האריזה ראיתי ארץ ייצור תאילנד האם זה הגיוני ותקין?

2. כתב האחריות של סם ליין כולל אחריות לשנה ובדף האחורי אחריות מוגבלת לשנתיים נוספות , דיברתי שם עם נציגה ואמרתי לה שצריך להיות 3 שנות אחריות מלאה ?
והיא אמרה תקרא את הכל באחריות המוגבלת , מישהו מבין מה זה אומר , על מה האחריות המוגבלת לא מכסה.

3. התקין לי את הטלויזיה מתקין מצויין מטעם החנות שתלה את המסך לאחר התייעצות עם החברים על הקיר שנצבע על ידי מבעוד מועד הנציגה של סם ליין אמרה לי שהייתי צריך לפני פתיחת הקופסא להתקשר לרטפון , שיבוא טכנאי מטעם , למה היא מתכוונת למה החנות שלחה לי טכנאי שלהם עם כך , והאם זה יפגע באחריות ומה לעשות איתה לשלוח לרטפון עם חשבונית וכו' בדואר.

4. בערוצים כגון יורו ספורט 51 ערוץ ספורט 55 56 ביס החלק הימני עם שם הערוץ חתוך האם זו בעיה במסך ולמה רואים בערוצים האלה לא משהו?

5. מה עושים עם כל האבק שמצטבר על המסך כל כך מהר ועל הדי וי די הם פשוט מושכים אליהם אבק?

6. אך מתחברים באופן אלחוטי לאינטרנט וכמה זה עולה , אני מבין שצריך לקנות איזה מתאם יו אס בי ?
וכיצד מתחברים באופן חוטי האם צריך מחשב ליד המסך עם מודם או שניתן לקנות מודם אלחוטי שיאתר את המודם האלחוטי של המחשב.

7. לא הצלחתי לסדר לסרטים שמגיעים בתלת מימד של שרק עם המשקפיים תרגום לעברית האם מישהו יודע אם ניתן להוסיף וכיצד עושים זאת.

תודה מראש לכולכם ומבטיח תמונות בהמשך.

חוף!!!

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #2 

תתחדש ותהנה מהמסך (Y)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

orenP
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83

שליחה #3 

בנוגע לסעיף 4, הגדר בממיר יחס מסך של 16:9 והבעיה תפתר.

חוף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220

סעיף 4 נפתר

שליחה #4 

אורן תודה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”