רציתי לשתף אתכם בחוויה שהייתי בשבוע שעבר עם אשתי ברב-חן בפתח תקווה. בסרט "כוכב הקופים".
דבר ראשון, מאוד נהנינו מהסרט. לדעתי העבודה של התסריט והאיכות של התמונה פשוט היה עוצר נשימה.
ועכשיו לדברים פחות טובים.
אני אחד שהולך להמון סרטים, לפעמים ביס פלאנט לפעמים סינמה סיטי ופה ושם לרב חן כשאין לי כח ללכת רחוק מהבית.
אף פעם לא היה לי תלונות על אף קולנוע, אבל מה שהיה באותו יום ברב-חן הייתה בושה.
1. הסאונד של הסרט קירטע מספר פעמים - דבר שפגע ישירות בחווית הצפייה שלי.
2. שירותי המזנון חדלו מלעבוד כבר ב-22:30 - רציתי פופקורן אך אמרו לי שהם סגרו כבר.
3. שירותי הגברים היו בושה וחרפה - מצורף בזאת תמונה של אחת המשתנות. פשוט ניתן לראות איך כל השתן צף, אף אחד לא טרח לנקות. פשוט מגעיל.
כששלחתי את הפנייה למחלקת פניות הציבור, נענה לי בצורה הבאה:
1. יש להדגיש כי כל עותק של סרט המגיע לבית הקולנוע עובר הקרנת ניסוי לבדיקת איכותו ותקינותו וגם בהקרנה זו לא נתגלו קפיצות או בעיות בתמונה ובסאונד.
2. בשל היעדר ההפסקה בהקרנות הסרטים, המזנון וקופות הקולנוע נסגרים כחצי שעה לאחר כניסת הקהל להצגה האחרונה. ולכן בשעה 22:20 כחצי שעה לאחר תחילת הסרט, המזנון נסגר. מרבית הקהל אינו יוצא במהלך הסרט מכיוון שידוע כי אין הפסקות ולכן אנו סוגרים את הקופות והמזנון לאחר תחילת ההצגה האחרונה.
3. ממנהל הקולנוע נמסר כי בשעות הערב, היתה סתימה בשירותי הגברים במשתנה אחת בלבד ומכיוון שזו היתה שעה יחסית מאוחרת, לא הספיק להגיע האינסטלטור על מנת לתקן את הבעיה. אנו מתנצלים על החוויה הלא נעימה ומקווים כי מקרים כאלו לא יחזרו בשנית.
ולסיום הם כתבו:
אנו רוצים להתנצל על עוגמת הנפגש והחוויה השלילית ומקווים כי הסברנו יתקבל בברכה וכי תשובו לבקר בבית הקולנוע שלנו.
אינני מהישראלי המגעיל שעל כל דבר דורש פיצוי, אבל הפעם לא ויתרתי ועניתי להם בתגובה:
1. לשמוע כמה קירטועים בסרט - אני לא יודע מה היה באותו יום, אך היו מספר קירטועים שהפריעו משמעותית.
2. המזנון נסגר ב 22:20 - אני לא "מרבית הקהל". וזה נשמע הזוי משהו, שבימי קיץ 2011 מזנון נסגר כזה מוקדם. לא ראיתי את זה באף קולנוע של רב-חן. ואני צופה בהמון סרטים.
3. שירותי גברים - יש אינסטלטורים שעובדים 24/7. רב-חן הוא מקום שעוברים בו המון אנשים ביום. אי שמירה על היגיינה זה דבר גרוע מאוד.
שלחתי להם את הקישור לאשכול הזה. כדי שגם הם יוכלו להתעדכן בתגובות שלכם.
אני אמנם לא אפסיק ללכת לרב-חן בגלל מקרה אחד שקרה לי.
אבל עדיין, הרגשתי חייב לשתף את הקהילה האהובה שלי.