מתלבט ברכישת PS3 - עזרה ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
adirbooking פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #1 

בעקבות רכישת הפלאזמה 50C550 לחדרי והזמנת 51D550 לסלון אני שוקל קניית PS3 וצצו לי כמה שאלות/התלבטויות

1. האם ה-PS עדיף על ה-XBOX ?
2. ידוע לי שה-PS תומך בתלת מימד, האם ה-XBOX גם ?
3. פתחו מלא שרשורים אך עדיין לא הגעתי למסקנה מה עדיף... איזו קונסולה..
4. למיטב הבנתי אפשר לפרוץ ב-PS3 עד גרסאת 3.55 - איך אפשר לוודא את זה כשאני קונה ?
5. אם קיבלתי גרסא יותר חדשה מזו... לא אוכל לפרוץ? "נתקעתי" מה שנקרא ?

תודה על העזרה.. (Y)

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

1.שוות (לדעתי)
2.לא שידוע לי
3.ראה 1
4.הבנתי שבימים אלה יוצא פאצ' שמאפשר "לשנמך" ל3.55
5.ראה 4

הערה:
בכל אופן הקונסולות מושתתות בעיקר על שירותי רשת ואלו לא כל כך זמינים או לחילופין בעיתיים כשאתה פורץ את הקונסולה , המחירים של המשחקים היום
לדעתי לא כל כך יקרים ושווה לא לפרוץ לדעתי

אוזס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

בעתיד הקרוב מאוד מייקרוסופט מוסיפה תלת מימד למשחקים בדיוק כמו של הסוני(לא בטכניקה הנחותה שבה היא השתמשה עד היום במספר מצומצם של משחקים)

לדעתי שני המכשירים שווים-במחיר של היום שווה להחזיק את שתיהן אבל זה עניין של העדפה אישית

אוזס

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

1. אין דבר כזה עדיף, ראיתי מלא שירשורים כי כל אחד מעדיף משהו אחר, תבדוק לאיזה קונסולה יש את המשחקים הבלעדיין שאתה הכי רוצה ובזה תבחר
2. התמיכה של האקס בוקס ב-3D קצת בעייתית בגלל HDMI 1.2 לאומת 1.3 בפלייסטיישן ( בכל מקרה אני לא חושב שזה אמור להיות שיכול לקנית קונסולה )
3. כמו שאמרתי, כל אחד מעדיף משהו אחר, זה הסיבה שאין מנצחת ושניהם עדיין נמכרות
4-5. אף אחד לא מתחייב תהיה פריצה, יכול להיות שמחר תהיה ועוד יומיים כבר יחסמו אותה, אין מה לעשות זה משחק של חתול ועכבר, אם אתה לא רוצה לשחק תקנה מקוריים, או שתקנה מכשיר פרוץ יד שניה

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”