העברת משחקים מהמחשב לאקסבוקס
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
דווקא השבוע קבוצה מסויימת פרסמה שהם הצליחו לעשות JTAG לסלים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הם שחררו סרטון ליוטיוב, וגם תיאור טכני מאוד מפורט של איך זה בוצע.
נו ו....? קראת בכלל על הדבר הזה ? יש בזה כרגע מלא בעיות וזה ממש לא פשוט לעשות את זה, ככה שיקח זמן עד ש...ואם בכלל זה יראה אור יום, זה ממש לא רלוונטי כרגע, בטח לא למה ששאל פותח הדיוןMalcontent כתב:הם שחררו סרטון ליוטיוב, וגם תיאור טכני מאוד מפורט של איך זה בוצע....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני הגבתי למה שאמרת, שזה לא יכול להיות עם הסלים - הנה, זה יכול להיות. אגב, קראתי את התיאור שלהם ולא ראיתי שיש בזה מלא בעיות. נכון, לא כל ניסיון reboot של הקונסולה מסתיים בהפעלה במצב הפרוץ, אבל בשביל זה יש את הלוח שהם פיתחו, שבודק את המצב ומנסה שוב עד שהוא מצליח. זה מאריך את הזמן שלוקח לקונסולה להידלק, אבל רק בכמה שניות, כי בעיקרון משהו כמו רבע מהניסיונות מסתיימים בהצלחה. אני מאמין שהפריצה הזאת תופץ בצורה מסחרית בקרוב, ובארה"ב היא אולי לא תהיה פופולרית מדי, אבל בארץ נראה לי שבקרוב תוכל למצוא קונסולות כאלה כמו ***.
אמרתי ואני מצטט "גם לא יכול להיות לך עם הסלים" הכוונה כמובן אליו כרגע ( ולא בזמן עתיד כי אני לא מגדת עתידות ) לכן אני שמח שאתה מחפש איפה לתקן אותי, אבל כדי שתקרא פעם הבאה לפני שאתה קופץMalcontent כתב:אני הגבתי למה שאמרת, שזה לא יכול להיות עם הסלים - הנה, זה יכול להיות. אגב, קראתי את התיאור שלהם ולא ראיתי שיש בזה מלא בעיות. נכון, לא כל ניסיון reboot של הקונסולה מסתיים בהפעלה במצב הפרוץ, אבל בשביל זה יש את הלוח שהם פיתחו, שבודק את המצב ומנסה שוב עד שהוא מצליח. זה מאריך את הזמן שלוקח לקונסולה להידלק, אבל רק בכמה שניות, כי בעיקרון משהו כמו רבע מהניסיונות מסתיימים בהצלחה. אני מאמין שהפריצה הזאת תופץ בצורה מסחרית בקרוב, ובארה"ב היא אולי לא תהיה פופולרית מדי, אבל בארץ נראה לי שבקרוב תוכל למצוא קונסולות כאלה כמו ***....
לגבי הפריצה, הבוט הוא 2 דקות ורוב הפעמים לא פועל בכלל, בכל מקרה זה לא ממש מעניין ושוב, לא קשור לדיון ולשאלה