מחפש כיריים איכותיות - תקציב 1500-2500
שלום,
מחפש כיריים איכותיות עם אחריות להרבה שנים של חברה איכותית, משהו שהוא באמת איכותי ולא סיני.
5 להבות יכול להיות מעולה, את התקציב אפשר למתוח קצת אם זה ממש שווה את זה.
מידות השיש הן 60על60.
יש המלצות כלשהן? לצערי יש לי 0 ידע בתחום הזה.
תודה רבה!
מחפש כיריים איכותיות עם אחריות להרבה שנים של חברה איכותית, משהו שהוא באמת איכותי ולא סיני.
5 להבות יכול להיות מעולה, את התקציב אפשר למתוח קצת אם זה ממש שווה את זה.
מידות השיש הן 60על60.
יש המלצות כלשהן? לצערי יש לי 0 ידע בתחום הזה.
תודה רבה!
לי יש כיריים של אלקטרה. הן מצויינות ומומלצות גם ע"י השף משה שגב
הם נמצאים בשוק יותר משנתיים וזכו בתואר מוצר השנה ב 2010
את הכיריים מיצרים באיטליה באחד מהמפעלים המובילים בעולם ובגלל זה הן נראות מצויין (עיצוב מודרני )
יש להם מבערים של DEFENDI, רשתות וכיפות עשויות יציקת ברזל (CAST IRON) - אני מעתיק פשוט מהפרוספקט שקיבלתי.
תראה - כיריים זה מוצר יחסית פשוט. המחיר, העיצוב וגם השרות של אלקטרה יעזרו לך לקבל החלטה.
את הכיריים מיצרים באיטליה באחד מהמפעלים המובילים בעולם ובגלל זה הן נראות מצויין (עיצוב מודרני )
יש להם מבערים של DEFENDI, רשתות וכיפות עשויות יציקת ברזל (CAST IRON) - אני מעתיק פשוט מהפרוספקט שקיבלתי.
תראה - כיריים זה מוצר יחסית פשוט. המחיר, העיצוב וגם השרות של אלקטרה יעזרו לך לקבל החלטה.
Re: לי יש כיריים של אלקטרה. הן מצויינות ומומלצות גם ע"י השף משה שגב
כבר נלפנו כם כמה כיריים שעלו לנו 1000+, ככה שאנחנו רוצים להשקיע עכשיו ולקבל משהו איכותי.AviDar כתב:הם נמצאים בשוק יותר משנתיים וזכו בתואר מוצר השנה ב 2010
תראה - כיריים זה מוצר יחסית פשוט. המחיר, העיצוב וגם השרות של אלקטרה יעזרו לך לקבל החלטה....
מה שם הדגם של הכיריים שלך?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
מה דעתך על כיריים בטכנולוגיית אינדוקציה ?
נשמע קצת כמו מדע בדיוני אבל העסק אכן עובד
אפשר להשיג היום דגמים של אלקטרולוקס או סמסונג באיזור הגבול העליון של התקציב שציינת.
קח רק בחשבון שרוב הדגמים דורשים חיבור תלת פאזי ושקע כוח נפרד (שקע שוקו). כמו כן לא כל הכלים יעבדו עם כיריים אינדוקציה.
מעבר לזה ממליץ בחום
נשמע קצת כמו מדע בדיוני אבל העסק אכן עובד
אפשר להשיג היום דגמים של אלקטרולוקס או סמסונג באיזור הגבול העליון של התקציב שציינת.
קח רק בחשבון שרוב הדגמים דורשים חיבור תלת פאזי ושקע כוח נפרד (שקע שוקו). כמו כן לא כל הכלים יעבדו עם כיריים אינדוקציה.
מעבר לזה ממליץ בחום
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
זה נראה מעניין, אבל מעדיף להישאר עם הגז העתיק והישן
, להחליף עכשיו סירים\מחבתות ועוד זה גם כן חתיכת הוצאה.
נקפוץ עוד כמה שעות נראה מה יש בחנויות.
מה שנראה הכי טוב כרגע האמת זה:
http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp? ... ap&lang=he
אבל שמעתי שהשירות שלהם לא להיט.
נקפוץ עוד כמה שעות נראה מה יש בחנויות.
מה שנראה הכי טוב כרגע האמת זה:
http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp? ... ap&lang=he
אבל שמעתי שהשירות שלהם לא להיט.
קניתי לא מזמן את הכיריים האלה: http://www.sachs.co.il/heb/lego_tree.ph ... how&id=543
עלו לי 750 שקל שזה בלי כסף יחסית לאיכות של המוצר, תבדוק כמה עולים אותם הכיריים עם 5 להבות, סביר להניח שהם גם יעלו זול יותר בהשוואה למתחרים.
עלו לי 750 שקל שזה בלי כסף יחסית לאיכות של המוצר, תבדוק כמה עולים אותם הכיריים עם 5 להבות, סביר להניח שהם גם יעלו זול יותר בהשוואה למתחרים.