לאן מצמידים את התרגום בתיקיית בלוריי מלא ??
שלום.
הורדתי סרט בלוריי מלא שאין בו תרגום עברית מובנה בתפריט.
את התרגום הורדתי בנפרד כקובץ SRT.
בלוריי מלא מגיע כמובן בתוך תקיית BDMV שבתוכה עוד כמה תקיות נוספות ועד היום תמיד הורדתי כשהתרגום כבר מובנה בתפריט וזו פעם ראשונה שאני מוריד תרגום בנפרד בבלוריי מלא.
.
השאלה שלי : איפה אני מכניס את קובץ ה-SRT באיזו תיקיה מהתיקיות שבתוך ה-BDMV ??
אני מקווה שזה יצא ברור,אבל מי שמוריד סרטי בלוריי מלא יודע על מה אני מדבר.
תודה.
הורדתי סרט בלוריי מלא שאין בו תרגום עברית מובנה בתפריט.
את התרגום הורדתי בנפרד כקובץ SRT.
בלוריי מלא מגיע כמובן בתוך תקיית BDMV שבתוכה עוד כמה תקיות נוספות ועד היום תמיד הורדתי כשהתרגום כבר מובנה בתפריט וזו פעם ראשונה שאני מוריד תרגום בנפרד בבלוריי מלא.
.
השאלה שלי : איפה אני מכניס את קובץ ה-SRT באיזו תיקיה מהתיקיות שבתוך ה-BDMV ??
אני מקווה שזה יצא ברור,אבל מי שמוריד סרטי בלוריי מלא יודע על מה אני מדבר.
תודה.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
קח בחשבון שיש סרטים שמחולקים לשני חלקים, כלומר אם הסרט הוא 30GB אז יהיה חלק של 20GB ואחד של10GB.
אז זה קצת בעיה היות והכתוביות הן בקובץ אחד. אני נתקלתי רק באחד כזה לבינתיים, למזלי זה היה TANGLED שהורדתי לבנותיי עם דיבוב בעברית.
אז זה קצת בעיה היות והכתוביות הן בקובץ אחד. אני נתקלתי רק באחד כזה לבינתיים, למזלי זה היה TANGLED שהורדתי לבנותיי עם דיבוב בעברית.
"על החתום...."
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
באיזה סטרימר מדובר? אצלי הבעיה הפוכה, אני לא מצליח להפעיל במחשב עם MPC אבל בסטרימר עובד מצויין.
הגדרת בסטרימר את ספת הכתוביות על HEBREW כDEFOLT? אולי הכתוביות אצלך על OFF כDEFOLT ןצריך להפעיל אותן כל פעם בהפעלת הסרט.
הגדרת בסטרימר את ספת הכתוביות על HEBREW כDEFOLT? אולי הכתוביות אצלך על OFF כDEFOLT ןצריך להפעיל אותן כל פעם בהפעלת הסרט.
"על החתום...."
הסטרימר זה DVICO 6640N .אני אנסה לבדוק את ההגדרות תרגום.
כשעשיתי את הנסיון במחשב,אפילו לא היית צריך לשנות את קובץ התרגום ל-00800.פשוט גררתי לתוך הנגן וזה ישר עבד,עם הכיתוב המקורי שלו.
אולי גם בסטרימר לא הייתי צריך לשנות ?
כשעשיתי את הנסיון במחשב,אפילו לא היית צריך לשנות את קובץ התרגום ל-00800.פשוט גררתי לתוך הנגן וזה ישר עבד,עם הכיתוב המקורי שלו.
אולי גם בסטרימר לא הייתי צריך לשנות ?