היום אני מקבל את המסך , שאלתי מה עדיף לתלות או להניח על שידה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
חוף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מדובר על סמסונג c750 55 שנבחרה לאחר מספר המלצות מחברי הפורום , וקריאה של מאמרים נוספים מחו"ל,
שאלתי היא האם תלייה על הקיר לא פוגעת במסך הורסת את חלקו האחורי , אם זה משנה בכלל , ומה היתרונות של תלייה לעומת הנחה על שידה.
כמו כן מה גובה המומלץ שבו צריך להיות מרכז המסך מהרצפה , והאם מתקן של 53 אינץ יתאים גם ל 55 אינץ או שהאורך קובע את ההתאמה ולא המשקל .
מקווה שיעבור בשלום בעזרת השם , אם מישהו רוצה לתת עוד כמה טיפים אני אשמח לשמוע.
אדווח בהמשך , אני מתכנן גם לנסות אם יתאפשר לי לבדוק פיקסלים שרופים , למרות שאני קצת חושש מהתוצאה , אז אולי עדיף לא לבדוק?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

אם אתה רוצה התקנה על הקיר, עדיף היה להזמין התקנה כזו עם המסך שכוללת כבר את הזרוע המתאימה.
מסך 55 ובייחוד מסך יוקרתי כמו שרכשת, עדיף לא להתקין לבד למי שלא מבין ועשה זאת לפני כן (אם ההתקנה לא תהיה נכונה, או חס ושלום יגרם נזק/שבר למסך...תהיה לך בעיה בנושא האחריות).

בדרך כלל, ובייחוד מסכים כאלו גדולים, עדיף ונהוג להתקין בהתקנה על הקיר ולא על זרוע (למרות שזה תלוי בתנאי הסלון/ריהוט/זווית צפייה וכד').

בהצלחה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

מומלץ על הקיר, יש מה שנקרא מרחיקים שימנעו מהמסך "להידבק" לקיר. מעבר לזה - תחליט אם אתה רוצה לצדד את המסך או לא, אם כן אז יש לך אופציה לשים זרוע, זרוע איכותית תחזיק משקל של עד 50 קילוגרם (נדמה לי), אבל העלות לא נמוכה.
כמו שחברי טל ציין מעלה - לך אך ורק על התקנה מקצועית - יחסוך לך כאב ראש.
אתה יכול לראות איך אתה מסתדר עם הסטנד הרגיל, אחר כך תקנה זרוע והתקנה.
Vocare Ad Regnum

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”