בעיה לחובבי הסדרות הישראליות - TVNetIL הפסיק להתעדכן עד להודעה חדשה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
b2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #1 

רב ההפצות של סדרות ישראליות היו משם לאתרים אחרים.

"מעכשיו ועד להודעה חדשה לא יפורסמו סיקורים חדשים באתר עקב אי הבנה מול הבעלים של האתר. הבעלים, שהוא גורם מנותק מהצוות, החליט להכניס פרסומות מציקות לגולשים ונכון לעכשיו כבר כמעט שבוע שהוא לא העביר את התשלום עבור שרת העלאות בו אנו משתמשים כדי להעלות את התכנים למספר גדול של שרתים.
צר לנו כי לא תקבלו את התוכניות האהובות עליכם בזמן הקרוב ואנחנו מקווים שהבעיה תסתדר בהקדם. לכל השואלים: לא, אין אתר אחר שמסקר כמונו סדרות ישראליות באותה איכות ובאותה כמות."

http://www.facebook.com/TVNetil?sk=wall&filter=2

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #2 

לא ממש מובן
מה הקשר בין הפרסומות שהוא החליט לשים (הרי הוא משלם על השרת), לזה שהוא לא משלם על השרת (חסר שרתים חינמיים להעלאות)
מה זה מפריע לצוות המעלים והמקליטים
מזכיר לי את הסכסוכים של המתרגמים
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78885
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #3 

אני לא ממש מצליח להבין מה זה האתר הזה.

הם כותבים תקצירים ושמים שם של קובץ שאותו כאילו צריך לחפש באתרי העלאה שונים?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

הם שמים לך את השם המדוייק של הקובץ ולינק לאתר החיפוש, החיפוש מוצא לך מספר אתרי הורדה ישירה להורדת הקובץ.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #5 

oferlaor כתב:אני לא ממש מצליח להבין מה זה האתר הזה.

הם כותבים תקצירים ושמים שם של קובץ שאותו כאילו צריך לחפש באתרי העלאה שונים?
...
בגדול כן..
רק שלא ממש צריך לחפש באתרי העלאה, הם שמים קישור (שנראה כמו פרסומת) למנוע חיפוש שעושה את העבודה בעצמו.

b2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #6 

sheva23 כתב:לא ממש מובן
מה הקשר בין הפרסומות שהוא החליט לשים (הרי הוא משלם על השרת), לזה שהוא לא משלם על השרת (חסר שרתים חינמיים להעלאות)
מה זה מפריע לצוות המעלים והמקליטים
מזכיר לי את הסכסוכים של המתרגמים
...
אני משער שהם עבדו בצורה הבאה:

העלו קובץ לשרת אחד. קיבלו את הלינק להורדה. זהו קובץ המקור.

נרשמו לשרת אחר בתשלום (לא שרת הורדה אלא שרת הפצה)
אשר אחראי להפיץ את קובץ המקור (מהשרת החינמי) לעוד 10 שרתים אחרים בצורה אוטומטית.
ואת התשלום לשרת שאחראי להפיץ את ההעלאות לשרתים חינמיים אחרים לא קיבלו.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #7 

מה הבעייה לחפש לבד באימיול?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #8 

pixies כתב:מה הבעייה לחפש לבד באימיול?
...
הם גם היו אחראים על ההקלטה והקידוד של התכנים...

Batnun

.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #9 

מבאס, כי האתר הזה מהווה מקור להפצת סדרות ישראליות ברשת... הם הראשונים שמפיצים, אומנם בצורה קצת עקומה, אבל עדיין. גם כשנוע חיפוש הזה לא עובד, תמיד אפשר לקחת את השם המדוייק של הקובץ ולעשות חיפוש בגוגל, אבל אם הם לא מעלים, אז חבל:(

mrgadgets
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 868
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #10 

האתר מצויין בעניין התכנים , אבל דרך העבודה עם "מנוע החיפוש" ושמות ההפצות הוא רעיון גרוע.
כמו שציינו לפניי , אני מניח שהם משתמשים באתר סטייל MultiUpload, שמעלה להם את ההקלטה להמון אתרים.

d1f2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #11 

קצת באיחור אבל עדיין נספק לכם כמה תשובות.
TVNetil הוא האתר הגדול ברשת לסדרות ישראליות והוא המקור הראשון להרבה מהדברים. נכון, יש מקומות אחרים שפה ושם מחליטים להפיץ בעצמם כל מיני דברים אבל TVNetil הוא האתר היחיד שמעלה את כל התוכניות המרכזיות המשודרות בארץ, לרבות תכנים ישראלים בHD שמשודרים יותר ויותר בשנה האחרונה. יש עשרות אתרים שמעתיקים ומעלים את התכנים שעולים ב TVNetil למען רווח אישי למרות שב TVNetil השירות המוצע הוא הטוב ביותר.

מאחר וTVNetil ממומן ע"י פרסומות, כבר שנים רבות יש פרסומות באתר ואין בעיה עם פרסומות (וגם לפופאפים עוד התרגלנו). הבעיה החלה לפני כשבועיים כאשר שולבו פרסומות מציקות במיוחד, כאלה שבמעבר לעמוד אחר היו מציגות לך פרסומת ולא מפנות אותך לקישור הרצוי. הדבר מנע מאנשים שמשתמשים בדפדפן firefox וחוסם פרסומות מלגלוש באתר בצורה תקינה. כמובן שהדבר לא יעלה על הדעת ששליש מהגולשים לא יוכלו לגלוש באתר ולאחר פנייה להסרת הפרסומות ונתינת מספיק זמן לביצוע העניין, הפרסומות לא הוסרו.

בנוסף, האתר משתמש במספר שרתים כדי להעלות את הסיקורים (לא מדובר באתרים כמו multiupload אלא שרתים של ממש) ומאחר ולא שילמו עליהם, לא הייתה אפשרות להעלות לכמות שרתים חינמיים מספקת. הייתה אפשרות להעלות לשרתים בתשלום בלבד (fileflyer ודומיו) והצוות של האתר בחר להפסיק לסקר סדרות באופן גורף כדי שהבעלים ישלם על השרתים שצריך והגולשים לא יצטרכו לשלם סתם לאתרים בתשלום.

בשורה התחתונה הכל הסתדר והאתר חזר לתפקוד מלא.

mrgadgets, העבודה עם מנוע החיפוש הוכיחה את עצמה כיעילה. האתר פועל בהצלחה כבר חמש שנים.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #12 

תענוג (Y)
תודה רבה על העדכון ועל עבודת הקודש. תמיד שאני מפספס תוכן כלשהו אני מצליח למצוא אותו אצלכם.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

mrgadgets
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 868
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #13 

d1f2 כתב:קצת באיחור אבל עדיין נספק לכם כמה תשובות.
TVNetil הוא האתר הגדול ברשת לסדרות ישראליות והוא המקור הראשון להרבה מהדברים. נכון, יש מקומות אחרים שפה ושם מחליטים להפיץ בעצמם כל מיני דברים אבל TVNetil הוא האתר היחיד שמעלה את כל התוכניות המרכזיות המשודרות בארץ, לרבות תכנים ישראלים בHD שמשודרים יותר ויותר בשנה האחרונה. יש עשרות אתרים שמעתיקים ומעלים את התכנים שעולים ב TVNetil למען רווח אישי למרות שב TVNetil השירות המוצע הוא הטוב ביותר.

מאחר וTVNetil ממומן ע"י פרסומות, כבר שנים רבות יש פרסומות באתר ואין בעיה עם פרסומות (וגם לפופאפים עוד התרגלנו). הבעיה החלה לפני כשבועיים כאשר שולבו פרסומות מציקות במיוחד, כאלה שבמעבר לעמוד אחר היו מציגות לך פרסומת ולא מפנות אותך לקישור הרצוי. הדבר מנע מאנשים שמשתמשים בדפדפן firefox וחוסם פרסומות מלגלוש באתר בצורה תקינה. כמובן שהדבר לא יעלה על הדעת ששליש מהגולשים לא יוכלו לגלוש באתר ולאחר פנייה להסרת הפרסומות ונתינת מספיק זמן לביצוע העניין, הפרסומות לא הוסרו.

בנוסף, האתר משתמש במספר שרתים כדי להעלות את הסיקורים (לא מדובר באתרים כמו multiupload אלא שרתים של ממש) ומאחר ולא שילמו עליהם, לא הייתה אפשרות להעלות לכמות שרתים חינמיים מספקת. הייתה אפשרות להעלות לשרתים בתשלום בלבד (fileflyer ודומיו) והצוות של האתר בחר להפסיק לסקר סדרות באופן גורף כדי שהבעלים ישלם על השרתים שצריך והגולשים לא יצטרכו לשלם סתם לאתרים בתשלום.

בשורה התחתונה הכל הסתדר והאתר חזר לתפקוד מלא.

mrgadgets, העבודה עם מנוע החיפוש הוכיחה את עצמה כיעילה. האתר פועל בהצלחה כבר חמש שנים.
...
לא באתי בטענות , חלילה. אני משתמש קבוע באתר שלכם , ואני מרוצה.
הבעיה מתחילה כשאני רוצה להוריד סדרה עם 30 פרקים לדוגמא , אני צריך לעבוד עם Copy-Paste , פרק-פרק.

אין שום מנהל הורדות שעובד עם מנוע החיפוש הזה, וזה מתיש. (יש מנהלי הורדות שעושים Extract למספר לינקים)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #14 

תודה רבה

באמת אתר מצוין

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

אני שמח שהאתר חזר לעבודה התקינה! אבל למה האתר לא מפיץ תכנים באמצעות איזשהו torrent tracker, כמו thepiratebay או דומה?

d1f2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

mrgadgets כתב: לא באתי בטענות , חלילה. אני משתמש קבוע באתר שלכם , ואני מרוצה.
הבעיה מתחילה כשאני רוצה להוריד סדרה עם 30 פרקים לדוגמא , אני צריך לעבוד עם Copy-Paste , פרק-פרק.

אין שום מנהל הורדות שעובד עם מנוע החיפוש הזה, וזה מתיש. (יש מנהלי הורדות שעושים Extract למספר לינקים)
...
אנחנו מודעים לבעיה אבל אין מה לעשות. אנחנו לא מעלים לכל השרתים את כל הסיקורים ויש בעיה למשוך את הקישורים לחלק מהסיקורים משרת מסוים וחלק מהקבצים בשרת אחר.
אם מישהו יהיה מוכן ליצור סקריפט בגריזמונקי / אתר כלשהו שיעשה את זה, כמובן שהמשתמשים יהנו מזה.
dima_vy כתב:אני שמח שהאתר חזר לעבודה התקינה! אבל למה האתר לא מפיץ תכנים באמצעות איזשהו torrent tracker, כמו thepiratebay או דומה?
...
אם לנסח זאת בשפה עדינה: הישראלים זבלים. הרוב המוחלט רוצה להוריד ולשכוח, בטח שלא לשתף חזרה לאחרים. במקרה כזה נגיע מהר מאוד למצב בו אין סידרים או שמהירות ההורדה תהיה איטית (בכל זאת, מהירות האפלוד המקסימלית בישראל היא 125 קיי אם נתעלם לרגע מהעשירים).

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

d1f2 כתב:
dima_vy כתב:אני שמח שהאתר חזר לעבודה התקינה! אבל למה האתר לא מפיץ תכנים באמצעות איזשהו torrent tracker, כמו thepiratebay או דומה?
...
אם לנסח זאת בשפה עדינה: הישראלים זבלים. הרוב המוחלט רוצה להוריד ולשכוח, בטח שלא לשתף חזרה לאחרים. במקרה כזה נגיע מהר מאוד למצב בו אין סידרים או שמהירות ההורדה תהיה איטית (בכל זאת, מהירות האפלוד המקסימלית בישראל היא 125 קיי אם נתעלם לרגע מהעשירים).
...
כן, לצערי הרב אני נאלץ להסכים איתך... אבל עדיין, התכנים מופצים בטרקרים פרטים (לפחות אחד שאני מכיר), אך לא כולם ויחסית באיחור. האם יש דרך לשתף פעולה עם הטרקר הזה?

d1f2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

dima_vy כתב:
d1f2 כתב:
...
...
כן, לצערי הרב אני נאלץ להסכים איתך... אבל עדיין, התכנים מופצים בטרקרים פרטים (לפחות אחד שאני מכיר), אך לא כולם ויחסית באיחור. האם יש דרך לשתף פעולה עם הטרקר הזה?
...
אנחנו מעדיפים לשלוט בעצמנו בכל דרכי ההפצה (אם יש תקלה בפרק אז אנחנו יכולים להוריד אותו מיידית מהאתר שלנו) ואנחנו לא רוצים "להתאמץ" ולהתעסק עם גורמים אחרים. יש מספר טראקרים פרטיים ישראלים ומאחר ואנחנו מעדיפים לשתף את התוכן עם כולם ולא עם "קבוצה שחושבת את עצמה מובחרת" (סך הכל קיבלו הזמנה והם משתפים באתר כדי להמשיך להוריד בו), אנחנו לא משתפים פעולה עם אף אחד מהם, גם כדי לא לתת תיעדוף לאחד על פני האחר כי אנחנו באמת מעריכים את העבודה של הצוותים שלהם.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”