spiderrrman כתב:בינתיים המכונה החדשה עובדת מצויין אבל יש לי מזל שהמכונה התקולה עשתה בעיות על ההתחלה ולא אחרי שבועיים כי אז הם באמת לא היו מחליפים לי מכונה...
...
הכי קל, כמו שעשית בסופו של דבר, הוא לערב את החנות. לחנות יש תמיד כח גדול יותר מול היצרן/יבואן.
העיקר השסתדר בסופו של דבר.
זה רק בגלל שעלה להם לראש ההצלחה והם לא מאוימים מלקוח אחד קטן.
זה ככה כל הזמן בבכל חברה בחילת דרכם הם הכי נחמדים ואדיבים אבל ברגע שאתה הופך מלקוח מס 10 ללקוח מספר מיליון אתה כבר
בינהם סתם לקוח לא חשוב וזה חבל אבל זה בכל חברה כמעט שעלתה על הגל ואולי אולי היא גם תרד מהגל ברגע שהעניים של הלקוחות יפתחו
ברור ברור מאילו שמגיע לך מכונה חדשה אני לא הייתי שותקת ומוותרת פנה לאגודה לצרכן הם יפתרו איתם את הבעיות בקלות
אני במצב הזה כבר הייתי מוותרת על המכונה כי זה מבאס ומעצבן ומתעקשת לקבל את כספי בחזרה.
אני הייתה לי בעייה עם חנות שהיא לא חנות אלא דוכן שסיפק מוצר שרכשתי אותו והוא גרם לי לאלרגיה וחוץ מאותו מוצר הם לא מכרו משהו אחר
הם סירבו להחזיר לי את הכסף ואני התווכחתי זה לא עזר אז פניתי לאגודה לצרכן כתבתי מכתב אם הבעיה ואם כל פרטים של המוכר וטלפון
והם בעצמם פנו לאותה מוכרת והסבירו לה שמגיע לי לקבל את הכסף בחזרה ולאחר מכן הם חזרו אלי ובישרו לי על כך למחרת ניגשתי לאותה מוכרת
וקיבלתי את כספי בחזרה.
זה ממש חבל שהרבה אנשים לא יודעים על קיומה של אגודה זו גם אני לא ידעתי עד שסיפרו לי
בהצלחה ומקווה שהדברים יפתרו בדרך הטובה ערב טוב אירית