Dune Lite 53D לא מוציא תמונה ב - HDMI

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
iziko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1192

שליחה

היי,

חיברתי את ה - DUNE היום לטלוויזיה בחדר שינה LG37LD460 הבחור מסרב להוציא HDMI.
עבדתי גם לפי החוברת בעברית עם לחיצת MODE והיציאה המבוקשת ובכל זאת נאדה.

בחיבור קומפוזיט קיבלתי תמונה.

אשמח לסיוע.

עריכה - כותרת נערכה בהתאם לדגם המכשיר
נערך לאחרונה על ידי iziko ב 06/09/2011 0:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן

שליחה

היי , תתחדש!
כאשר הנגן דלוק כדקה (נורית כחולה) לחיצה על לחצן MODE בשלט ולאחר כ 2 שניות על הספרה 4 אמורה לגרום ל DUNE לשדר ב 720P50HZ, לחיצה נוספת על לחצן ה MODE תעבור לרזולוצייה הבאה.
נסה באמצעות חיבור הקומפוזיט להגיע לתפריט הגדרות(SETUP) ווידאו ולשנות את הרזולוציה ל 1080i 60HZ
ואישור , עבור לכניסת ה HDMI בטלביזיה, במידה ואינך רואה תמונה המתן כמה שניות והנגן יחזור לרזולוצייה הקודמת.
במחבר הקומפוזיט, אם אתה מקבל תמונה אשר את הגדרת הרזולוציה על ידי לחיצה על ENTER בשלט.
יתכן גם שהכבל HDMI שהגיע בערכה אינו תקין, במקרה זה אתה מוזמן להגיע לאולם התצוגה שלנו בפינסקר 59 בת"א או למקום מימנו נרכש ונדאג להחליף לך את הכבל ולבדוק את הנגן.
אריה

iziko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לא הגיע כל כבל HDMI עם הערכה.

ניסיתי 2 כבלים הכבלים בהחלט תקינים.

הנושא עם המוד MODE נוסה שים לב שכבר ציינתי את זה.

עוד מעט אנסה עם הקומפזיט.

תודה (Y)

iziko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כדי לשלול בעיה בטלוויזיה ו -2 הכניסות שלה אולי תקולות חיברתי סטרימר אחר שיש ברשותי.

את PCH A210 עבד מצויין החיבור מהרגע שהדלקתי את PCH.

ניסיתי את עניין הקומפוזיט וגם נאדה.

אחזיר אותו לחנות וניקח עוד PCH ממקום אחר.

iziko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עדכון - המכשיר ככל הנראה היה תקול. הוחלף בחדש חובר וקיבלתי תמונה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

iziko כתב:עדכון - המכשיר ככל הנראה היה תקול. הוחלף בחדש חובר וקיבלתי תמונה.
...
טוב גם זה קורה..העיקר שהוחלף בחדש.
אל תשכח לבצע עדכון קושחה :)

iziko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אכן..

היו לי קצת ציפיות מהמכשיר. שהמינימום ישתווה למה שיש ברשותי כרגע..

המכשיר לא כ"כ סימפטי. אבל לא בוכים על חלב שנשפך...

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3630

שליחה

מה זה Dune Lite 540?

לא מוצא שום מידע על הדגם הזה...

Batnun

.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Batnun כתב:מה זה Dune Lite 540?

לא מוצא שום מידע על הדגם הזה...

Batnun

.
...
הכוונה ל DUNE 53D
כאשר מביטים על המארז מקדימה הכיתוב דומה ל 540
http://dune-hd.com/hd_players/current/1 ... e-53d.html

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

iziko כתב:אכן..

היו לי קצת ציפיות מהמכשיר. שהמינימום ישתווה למה שיש ברשותי כרגע..

המכשיר לא כ"כ סימפטי. אבל לא בוכים על חלב שנשפך...
...
איזה ציפיות ?

iziko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מכשיר מחברת DUNE בעלת שם ושמקטלגת את עצמה מעל שאר החברות הצעירות שפרחו בתחום הסטרימרים צריכה לפחות להגיע קרוב אליהם.

לדוגמא:

שום כבל HDMI הגיע עם הערכה. הגיע כבל קומפוזיט ומאיכות נחותה.
שלט - תאורה אחורית היה מועיל. או אפילו תפס למכסה הבטריות שלא יאבד בטעות. סטדנרט שנכנס הרבה בשלטים האחרונים שיצא לי לחוות.
עברות - יש מלא שיגאות בתרגום לעברית (יכול להיות שסודר בעידכוני גירסא). אפילו במדריך באנגלית בתיאור החלקים יש שגיאות כתיב (! לפחות).
עדכוני גרסא - דורשים זכרון חיצוני מחובר למכשיר מה שלא דרוש לי ב - HDX1000 הנושן שלי.
MOVIEJUKEBOX - פועל בצורה עקומה לגמרי (ובכלל פתרון שנועד לשוק אחר ולא נועד בכלל לשוק הישראלי). תופסת ים של מקום לסקריפטים של ה - WALL ולא מזהה את הסרטים כמו ה - YAMJ. פתרונות לנושא צריך למצוא אצל צד שלישי.
לא ניתן להשתמש ב - YAMJ (יכול להיות שדורש הגדרה אחרת על המכשיר) למרות שמדובר בצ'יפ של סיגמא.

נחמד שיש חובר של 3 עמודים מתורגמת אבל זה לא משהו שמסובך לעשות - שחברת SG תתרגם את התוכנה של MJB לקהל אליו היא מכוונת זה כבר היה נראה אחרת.
נחמד שיש קובץ עם ערוצי הרדיו הישראלים אבל לא כ"כ שימושי (לדעתי) למזרימדיה שנועד לסרטים.
DVB-T - דבר נחמד אבל דורש אנטנה לרכישה נפרדת, אם בכלל המכשיר תומך, במידה ותומך אין לו אזכור בשום חוברת. (טרם ביררתי בכלל אם מתאים לארץ).
קהילת משתמשים שבקושי פעילה.

תפריט אולי נראה נוצץ אבל די בנאלי ולא תמיד מזמין.
אפשרויות הכתוביות - כפתור X עושה Y כפתור Z עושה D הכל מרוכז ביחד בלי תתי תפריט נורמלים, למי יש כוח לקרוא באמצע הסרט בתחתית המסך איזה כפתור אחראי SYNC, צבע או גודל?

נחמד שיש אחריות יבואן ו"גב" אבל האם יש מעבדת תיקונים פה בארץ למכשירים?

קליינט ביטורנט ועוד פיצ'רים שניתנים היום בכל מכשיר.

או בקיצור חשבתי שקניתי הונדה (לא מרצדס בכל זאת המכשיר "הפשוט" בחבורה") התברר שמדובר בלא יותר בעוד "מאזדה" 3 שנת 2002.

סורי להגיד אבל המכשיר לא בדיוק משתווה לתמורה הכספית שנותנים המתחרים שלו בתג מחיר הנוכחי ואף מעט נמוכים יותר ממנו במחיר.
והכל מדובר במחירי הארץ כמובן.
אין בעיה להשקיע כסף אבל יש לדעתי קו מינימלי שאליו מכשיר עם תג מחיר מעט גבוהה יותר וחברה בעלת שם טוב יותר אמורה להגיע לעומת מתחריה.

אולי דגמים גבוהים יותר של החברה לא משתווים לדגמים גבוהים אחרים בשוק של חברות אחרות אבל הדגם הנ"ל לא נותן שום דבר שלא ראינו קודם בתג מחיר ואף נמוך מכך.

עברו תחתי מספר מכשירים.
האחרון היה ה- BOXEE BOX שנמכר לאחר יומייים כיוון שלא התאים לי בתור קהל יעד - הוחלף לPCH210.
ואני עדיין עם HDX1000 ענתיקה שעושה את עבודתו נאמנה כבר מעל ל- 5 שנים (כן כן 5 שנים).
יצא לי לרכוש את המכשירים של WD ודומיהם אבל מחירם היה בהחלט תג מחיר נמוך ואף לפעמים פחות ממחצית מה - PCH210.
והתמורה הייתה בהתאם.

היה רצון לנסות משהו חדש. משהו שיש לו "שם" מאחוריו.
חברת SGE אולי מתהדרת בתור יבואנים עם גב ותמיכה אבל תעודת האחריות עדיין כוללת "שנה" אחריות למכשיר ולא מעבר. כפי שהחוק בלאו הכי מחייב את חנויות האלקטרוניקה וכו'.
היה נחמד לראות מהיבואן הגדלת האחריות לפחות ל- 3 שנים עם הגדלת המחיר של המוצר לעומת חו"ל וזאת בהתחשבת שתחום היבוא של חברת SG כולל עוד כמה מותגים מרשימים (שרובם מהווים חלק בלתי נפרדת ממערכת הקולנוע ומכשירי המולטימדיה בבית אצלי) - שוק היבוא דבר שהחברה לא חדשה בו ובטח ובטח שלא מייבאת בכמויות קטנות (לעניות דעתי) ולא משתלמות.

יודע שמדובר בתחום שמשתנה כל חצי שנה אבל בכל זאת זה לא תירוץ.

ארטיום, זוהי דעתי לגבי המוצר אין בה שום כוונה אליך אישית או עקיפה.

אשמח שתעמיד דברים על דיוקן.

תודה (Y)

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

שום כבל HDMI הגיע עם הערכה. הגיע כבל קומפוזיט ומאיכות נחותה.
...
בדגם הפשוט אכן אינו מגיע כבל HDMI
שלט - תאורה אחורית היה מועיל. או אפילו תפס למכסה הבטריות שלא יאבד בטעות. סטדנרט שנכנס הרבה בשלטים האחרונים שיצא לי לחוות.
...
זו החלטה של היצרן אותו השלט כמעט מגיע עם כל הדגמים
עברות - יש מלא שיגאות בתרגום לעברית (יכול להיות שסודר בעידכוני גירסא). אפילו במדריך באנגלית בתיאור החלקים יש שגיאות כתיב (! לפחות).
...
תוקן בתרגום הגירסה הלפני אחרונה
עדכוני גרסא - דורשים זכרון חיצוני מחובר למכשיר מה שלא דרוש לי ב - HDX1000 הנושן שלי.
...
ב LITE יש לעיתים צורך ב דיסק און קי לזכרון זמני עבור השדרוג מהאינטרנט
MOVIEJUKEBOX - פועל בצורה עקומה לגמרי (ובכלל פתרון שנועד לשוק אחר ולא נועד בכלל לשוק הישראלי). תופסת ים של מקום לסקריפטים של ה - WALL ולא מזהה את הסרטים כמו ה - YAMJ. פתרונות לנושא צריך למצוא אצל צד שלישי.
לא ניתן להשתמש ב - YAMJ (יכול להיות שדורש הגדרה אחרת על המכשיר) למרות שמדובר בצ'יפ של סיגמא.
...
איו שום קשר ה YAMJ הוא פיתוח חיצוני למכשירי MNT ה DUNE אינו מבוסס MNT
נחמד שיש חובר של 3 עמודים מתורגמת אבל זה לא משהו שמסובך לעשות - שחברת SG תתרגם את התוכנה של MJB לקהל אליו היא מכוונת זה כבר היה נראה אחרת.
...
בתהליך מימוש DUNE עובדים על JUKEBOX פנימי משלהם
נחמד שיש קובץ עם ערוצי הרדיו הישראלים אבל לא כ"כ שימושי (לדעתי) למזרימדיה שנועד לסרטים.
...
אתה לא חייב להשתמש תוספת נחמדה שדרשו חלק מהלקוחות
DVB-T - דבר נחמד אבל דורש אנטנה לרכישה נפרדת, אם בכלל המכשיר תומך, במידה ותומך אין לו אזכור בשום חוברת. (טרם ביררתי בכלל אם מתאים לארץ).
...
תמיכה בסיסית בשידורים הערכה מגיעה עם אנטנה קטנה שבמקומות עם קליטה טובה מספקת.
קהילת משתמשים שבקושי פעילה.
...
בחו"ל במזרח אירופה יש קהילה שגם מפתחת אפליקציות ל DUNE בארץ בד"כ משתמשים בפרוייקטים קיימים ומשנים אותם ע"ע MNT
תפריט אולי נראה נוצץ אבל די בנאלי ולא תמיד מזמין.
...
עניין של טעם
אפשרויות הכתוביות - כפתור X עושה Y כפתור Z עושה D הכל מרוכז ביחד בלי תתי תפריט נורמלים, למי יש כוח לקרוא באמצע הסרט בתחתית המסך איזה כפתור אחראי SYNC, צבע או גודל?
...
מתרגלים , שוב פעם בחירה של היצרן
נחמד שיש אחריות יבואן ו"גב" אבל האם יש מעבדת תיקונים פה בארץ למכשירים?
...
חיובי גדול כולל מלאי חלפים
קליינט ביטורנט ועוד פיצ'רים שניתנים היום בכל מכשיר.
...
או בקיצור חשבתי שקניתי הונדה (לא מרצדס בכל זאת המכשיר "הפשוט" בחבורה") התברר שמדובר בלא יותר בעוד "מאזדה" 3 שנת 2002.
סורי להגיד אבל המכשיר לא בדיוק משתווה לתמורה הכספית שנותנים המתחרים שלו בתג מחיר הנוכחי ואף מעט נמוכים יותר ממנו במחיר.
והכל מדובר במחירי הארץ כמובן.
אין בעיה להשקיע כסף אבל יש לדעתי קו מינימלי שאליו מכשיר עם תג מחיר מעט גבוהה יותר וחברה בעלת שם טוב יותר אמורה להגיע לעומת מתחריה.
אולי דגמים גבוהים יותר של החברה לא משתווים לדגמים גבוהים אחרים בשוק של חברות אחרות אבל הדגם הנ"ל לא נותן שום דבר שלא ראינו קודם בתג מחיר ואף נמוך מכך.
עברו תחתי מספר מכשירים.
האחרון היה ה- BOXEE BOX שנמכר לאחר יומייים כיוון שלא התאים לי בתור קהל יעד - הוחלף לPCH210.
ואני עדיין עם HDX1000 ענתיקה שעושה את עבודתו נאמנה כבר מעל ל- 5 שנים (כן כן 5 שנים).
יצא לי לרכוש את המכשירים של WD ודומיהם אבל מחירם היה בהחלט תג מחיר נמוך ואף לפעמים פחות ממחצית מה - PCH210.
והתמורה הייתה בהתאם.
היה רצון לנסות משהו חדש. משהו שיש לו "שם" מאחוריו.
חברת SGE אולי מתהדרת בתור יבואנים עם גב ותמיכה אבל תעודת האחריות עדיין כוללת "שנה" אחריות למכשיר ולא מעבר. כפי שהחוק בלאו הכי מחייב את חנויות האלקטרוניקה וכו'.
היה נחמד לראות מהיבואן הגדלת האחריות לפחות ל- 3 שנים עם הגדלת המחיר של המוצר לעומת חו"ל וזאת בהתחשבת שתחום היבוא של חברת SG כולל עוד כמה מותגים מרשימים (שרובם מהווים חלק בלתי נפרדת ממערכת הקולנוע ומכשירי המולטימדיה בבית אצלי) - שוק היבוא דבר שהחברה לא חדשה בו ובטח ובטח שלא מייבאת בכמויות קטנות (לעניות דעתי) ולא משתלמות.
יודע שמדובר בתחום שמשתנה כל חצי שנה אבל בכל זאת זה לא תירוץ.
ארטיום, זוהי דעתי לגבי המוצר אין בה שום כוונה אליך אישית או עקיפה.
אשמח שתעמיד דברים על דיוקן.
זו דעתך ועל טעם ועל ריח..
תודה
...
אגב שמי הוא אריה רוטמן משם AROTMAN
אני מבין מדבריך שהLITE אינו עונה על הציפיות שלך,אני ממליץ לך בחום להחזיר את ה LITE לחנות ולבקש את כספך בחזרה או לשדרג לאחד מהדגמים הגבוהים יותר בסידרה למשל ה H1 המכיל מעבד חזק יותר ודפדפן אינטרנט מובנה כמו גם תמיכה ב HD AUDIO PASTHRU (בעדכון הבא אמור גם להתווסף דפדפן אינטרנט גם ל LITE ושיפורים נוספים) או לחילופין לעבור למוצרים של יצרן אחר שיתכן ויתאימו טוב יותר לצרכים שלך.

iziko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אריה (סליחה על שינוי השם לא בכוונה),

שוב לא באתי בטענות אליך.
העניין פה הוא עניין תג המחיר לעומת החלופות המוצעות היום בשוק.

אני לא לקוח שילך ואחזיר מכשיר גם אם הוא חדש באריזה ואני יכול להחזירו עפ"י חוק. האחריות וההחלטה לרכישת המוצר היא שלי ושלי בלבד ולא צריכה להתגלגל על המוכר. החלטתי לקחתי נקודה.

עניין ההתרגלות בשלט אכן דורש התרגלות - כל דבר אחרי התרגלות יזרום יותר טוב. אבל משהו בפתרון הכתוביות לא בא לי בטוב, אבל כפי שאמרת, מתרגל.

ה - LITE נותן לי את מה שאני צריך בחדר השינה ובשביל זה הוא נקנה. שוב כמו שאמרתי העניין פה הוא סביב תג המחיר של המוצר ומה שבא איתו.

אני שמח לשמוע שקיימת מעבדה שלמה למכשיר בארץ ללא צורך בשליחתו ליצרן בחו"ל. דבר שאני מקווה שלא אצטרך את שירותיו (השתמשתי בעבר בשירות אחריו של SG על רסיבר - אין לי שום מילה רעה על השירות. אני יצאתי מרוצה ובלי צורך בבעיות כאלו ואחרות יש לכם מילה מאחורי האחריות שלכם).

כמו כן ציינת שהרבה דברים הם החלטות יצרן - ושוב אני אומר לא באתי אליכם בטענות לגבי המכשיר עצמו ועיצובו אלא תמחורו לעומת מכשירים דומים.

הסקריפ או הפיצ'ר של ערוצי הרדיו שכתבת ושיתפת כאן גם למשתמשים אחרים מגיע לך ח"ח לא מובטל על כך - לא הייתה כל כוונה לפגוע בך בנושא.

כפי שציינתי ברגע שאבצע (שימצא ה - DOK) את שדרוג הגירסא משער לעצמי שחלק מהדברים ישתנו.

אבקש לציין שוב, לא מכוון נגדך כל האמור לעיל' ואני מודה לך על העזרה, ההתייחסות ופירוט התשובות (Y)

נ.ב.

יש צפי לשחרור גרסא ראשונה JUKEBOX שבפיתוח?

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

iziko
לא נעלבתי באופן אישי וכאיש טכני וחבר פורום חשוב לי שבן אדם שרוכש מוצר יהיה שלם עם הרכישה
מעבר לכך ה JUKEBOX בפיתוח ועוד לא ראיתי אותו עובד, בינתיים אתה יכול להשתמש ב TVIXIE בחבילה שהכנתי ב DUNE התומכת בתקצירים בעברית תודות לעבודה של חברי הפורום.
לגבי המדריך למתחיל בעברית שקיבלת שאגב מטרתו לעזור ללקוחות שלא ממש עבדו עם סטרימר אלא עם מכשיר DVD במקרה הטוב ולתת הסבר ממצה לפעולות הבסיסיות, המדריך אינו תרגום של ספר ההוראות ונכתב על ידינו.
אם יש לך המלצות לשיפור אשמח לקרוא מה עוד לדעתך כדאי להוסיף.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”