אביזרים של Concept Art
בזמן שאני ממתין למטחנה ובודק ושוקל אופציות לשדרוג המכונה וחורש אתרים בחו"ל נתקלתי באביזרים נלווים של חברה גרמנית בשם Concept Art.
בתמונות באתר של החברה המוצרים עושים רושם סופר איכותי.
האם למישהו יש ניסיון ממשי עם המוצרים ?
המוצרים נמכרים גם באתר הקנדי http://www.idrinkcoffee.com במחירים נמוכים יותר מהאתר הרישמי של החברה ומבדיקה שעשיתי איתם הם שולחים לישראל ( המשלוח אינו זול - לדוגמא מבירור שערכתי עם אנשי החנות משלוח של העמדה לטמפר ששוקלת בערך ק"ג אחד עולה 20 $ קנדי אך כמובן במידה מתארגנים יחד נראה לי שניתן להוזיל עלויות ).
אותי עניינו בעיקר הטמפרים והעמדה לטמפר שעשויה כולה נרוסטה.
בתמונות באתר של החברה המוצרים עושים רושם סופר איכותי.
המוצרים נמכרים גם באתר הקנדי http://www.idrinkcoffee.com במחירים נמוכים יותר מהאתר הרישמי של החברה ומבדיקה שעשיתי איתם הם שולחים לישראל ( המשלוח אינו זול - לדוגמא מבירור שערכתי עם אנשי החנות משלוח של העמדה לטמפר ששוקלת בערך ק"ג אחד עולה 20 $ קנדי אך כמובן במידה מתארגנים יחד נראה לי שניתן להוזיל עלויות ).
אותי עניינו בעיקר הטמפרים והעמדה לטמפר שעשויה כולה נרוסטה.
תשלום באשראי והם שולחים בדואר גם לישראל כאשר החיוב לפי משקל החבילה כמובן.
אכן גם cafelat נראה מעניין המחירים של הטמפרים +/- אותו הדבר לגבי העיצוב זה עניין של טעם. העמדה גם היא עניין של טעם/מקום של הcafelat מנימאליסטית קטנה ויש שיגידו פראקטית יותר לבית ושל Concept Art גדולה עם נוכחות. בעיניי מצאה חן העמדה של Concept Art שעשויה כולה נירוסטה שנקראת Exclusive Tamping Stand Professional המידות שלה W x L x H: 9 x 20 x 7 cm
כ"כ מצא חן בעיניי ה -Tamping Mat שלהם שעולה 8$ בלבד ומייתר את רכישת העמדה. נאם ניתן להשיג משהו דומה בארץ ?
אכן גם cafelat נראה מעניין המחירים של הטמפרים +/- אותו הדבר לגבי העיצוב זה עניין של טעם. העמדה גם היא עניין של טעם/מקום של הcafelat מנימאליסטית קטנה ויש שיגידו פראקטית יותר לבית ושל Concept Art גדולה עם נוכחות. בעיניי מצאה חן העמדה של Concept Art שעשויה כולה נירוסטה שנקראת Exclusive Tamping Stand Professional המידות שלה W x L x H: 9 x 20 x 7 cm
כ"כ מצא חן בעיניי ה -Tamping Mat שלהם שעולה 8$ בלבד ומייתר את רכישת העמדה. נאם ניתן להשיג משהו דומה בארץ ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
נראה ברמה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
coffeeavi ערב טוב ותודה על התגובה
כמה שאלת ברשותך :
איזה טמפר ?
איפה קנית ?
יש מוצר אחר שאתה מכיר, במחיר סביר כמובן שהוא יותר איכותי ?
יש לך ניסיון עם מוצרים אחרים שלהם חוץ מהכוסות מדידה ?
אתוי עניינה ה- Exclusive Tamping Stand Professional
מעבר לכך האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש בארץ משהו כמו ה- Tamping Mat שלהם שנועד להגן על השיש ?
כמה שאלת ברשותך :
איזה טמפר ?
איפה קנית ?
יש מוצר אחר שאתה מכיר, במחיר סביר כמובן שהוא יותר איכותי ?
יש לך ניסיון עם מוצרים אחרים שלהם חוץ מהכוסות מדידה ?
אתוי עניינה ה- Exclusive Tamping Stand Professional
מעבר לכך האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש בארץ משהו כמו ה- Tamping Mat שלהם שנועד להגן על השיש ?