כבל אופטי/Toslink
היי,
אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי למגבר.
במחשב הנייד ישנה יציאת אוזניות אשר הינה גם יציאת SPDIF, והרסיבר הוא המרנץ SR-3500.
הבנתי שבצד של המחשב הנייד אני צריך מתאם ל-Toslink מ- Minijack 3.5 וכבל Toslink. מה אני צריך בצד של הרסיבר? חיבור Toslink גם כן?
תודה.
אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי למגבר.
במחשב הנייד ישנה יציאת אוזניות אשר הינה גם יציאת SPDIF, והרסיבר הוא המרנץ SR-3500.
הבנתי שבצד של המחשב הנייד אני צריך מתאם ל-Toslink מ- Minijack 3.5 וכבל Toslink. מה אני צריך בצד של הרסיבר? חיבור Toslink גם כן?
תודה.
- serge
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 518
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אם ברסיבר יש לך כניסה דיגיטלי קואקסיאלית (כמעט בכולם יש) אינך צריך המרה לאופטי אלא כבל קואקסיאלי פשוט שמצד אחד יהיה לו חיבור מיני (למחשב) ומהצד השני RCA (לרסיבר).
אם אין לך כניסה קואקסיאלית במגבר תצטרך את אותו כבל ובנוסף ממיר מקואקס לאופטי (קניתי כזה פעם בחנות דקדה) וכמובן כבל אופטי.
אם אין לך כניסה קואקסיאלית במגבר תצטרך את אותו כבל ובנוסף ממיר מקואקס לאופטי (קניתי כזה פעם בחנות דקדה) וכמובן כבל אופטי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
בדרך כלל במחשבים ניידים היציאה הדיגיטלית היא אופטית.
אתה יכול לוודא את זה על ידי אור אדום שיוקרן ברגע שתקרב את האצבע ליציאה במחשב הנייד.
מצורפת תמונה של הכבל שיתאים לך.
אתה יכול לוודא את זה על ידי אור אדום שיוקרן ברגע שתקרב את האצבע ליציאה במחשב הנייד.
מצורפת תמונה של הכבל שיתאים לך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אגב יש לי כבל אופטי כזה שמתאים לחיבור הזה ללא המתאם, ז"א שניתן להשיג גם ללא המתאם..