תקרית מרתיחה עם פיוניר ישראל...
יש לי מגבר בן שנה וחצי lx-82 ולפני שבוע ניסיתי לחבא sacd דרך הכניסות האנלוגיות. מסתבר שחלקן לא עובדות. מסרתי את המגבר לתיקון (למרות שיש 3 שנות אחריות) והמנוולים מפיוניר רוצים תשלום של 660 ש"ח עבור תיקון- טועינים שהכרטיס שבור... מיותר לציין שזו פעם ראשונה שאני מחבר sacd דרך הכניסות האנלוגיות... ואין לי מוג איך זה נשבר
בכל מקרה אני מתכוון להגיש נגדם תביעה משפטית. זה כל כך מרתיח אותי הדבר הזה. פשוט מנסים להתחמק מאחריות
בכל מקרה אני מתכוון להגיש נגדם תביעה משפטית. זה כל כך מרתיח אותי הדבר הזה. פשוט מנסים להתחמק מאחריות
מעולם לא נפתח, מעולם לא נגעתי... מה לי ולפתוח מגברים...LiorShap כתב:נשמע באמת מרתיח.
אבל אם הרסיבר אי פעם נפתח , או שישנו נזק פיזי הנראה לעין , לא הייתי ממהר לתבוע אותם. בהנחה שיש להם
הוכחות מוצקות שאכן מדובר באחד מהמקרים שציינתי....
זו פעם ראשונה שבכלל אני מחבר דרך הכניסות האנלוגיות
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לפני שאתה תובע, הייתי ניגש עם הרסיבר לבדיקה אצל מישהו שמתעסק בזה, שלא דרך היבואן - כדי לקבל את חוות דעתו.
לרוב, אפשרי לקבוע אם הנזק נגרם ממכה או מפעולה אחרת (פתיחה לא נכונה) וכו'.
בנוסף, אם יש לך את הקרטון בו הגיע הרסיבר, הייתי בודק אותו כדי לבדוק אם יש סימני פגיעה חיצוניים (אם יש - יש לך עילה בגין נזק במשלוח, אבל ייתכן שבגלל הזמן שעבר אתה בבעיה).
בנוסף, אם יש לך את הקרטון בו הגיע הרסיבר, הייתי בודק אותו כדי לבדוק אם יש סימני פגיעה חיצוניים (אם יש - יש לך עילה בגין נזק במשלוח, אבל ייתכן שבגלל הזמן שעבר אתה בבעיה).
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ואחרי זה יש שקונים פה בגלל האחריות
בחו"ל בחייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זה לא היה קורה.
היו מתקנים ומבקשים סליחה.
בחו"ל בחייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זה לא היה קורה.
היו מתקנים ומבקשים סליחה.
מה שאמרת ממש מרתיח אותי...uriler כתב:לפני שאתה תובע, הייתי ניגש עם הרסיבר לבדיקה אצל מישהו שמתעסק בזה, שלא דרך היבואן - כדי לקבל את חוות דעתו.
בנוסף, אם יש לך את הקרטון בו הגיע הרסיבר, הייתי בודק אותו כדי לבדוק אם יש סימני פגיעה חיצוניים (אם יש - יש לך עילה בגין נזק במשלוח, אבל ייתכן שבגלל הזמן שעבר אתה בבעיה)....
לא אין לי את הקרטון. ומה לעשות שרק עכשיו ניסיתי את הכניסות האלו
בכל מקרה אני מתכוון לתבוע אותם וגם לשלוח מכתב תלונה נגדם אצל פיוניר העולמית
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מה שאני אמרתי מרתיח אותך?
בוא נדמיין שניה את הסיטואציה - אתה תובע אותם שהם מסרבים לטפל באחריות בתואנת שבר.
הם להגנתם טוענים שהם פתחו את הרסיבר והכרטיס שבור, ומראים הוכחה (את הרסיבר)?
אתה טוען שהם משקרים - מה הטענה שלך?
אין לך דרך להוכיח כי הרסיבר לא נפל מעולם על הרצפה / ילד בעט בו וכן הלאה, ואילו מבחינתם - שבר לא מכוסה באחריות.
אני לא מאמין שפיוניר העולמית יתנו תשובה אחרת, אבל שיהיה בהצלחה.
בוא נדמיין שניה את הסיטואציה - אתה תובע אותם שהם מסרבים לטפל באחריות בתואנת שבר.
הם להגנתם טוענים שהם פתחו את הרסיבר והכרטיס שבור, ומראים הוכחה (את הרסיבר)?
אתה טוען שהם משקרים - מה הטענה שלך?
אין לך דרך להוכיח כי הרסיבר לא נפל מעולם על הרצפה / ילד בעט בו וכן הלאה, ואילו מבחינתם - שבר לא מכוסה באחריות.
אני לא מאמין שפיוניר העולמית יתנו תשובה אחרת, אבל שיהיה בהצלחה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני לא ממש רואה סיבה שמכשיר שלא נפל על הרצפה ישבר לו כרטיס מהסוג הזה.
אם אין סימני נזק משמעותיים במארז, זה נשמע כמו בעיה.
ממליץ לך לשוחח עם הבוס בפיוניר ישראל (גיל) ולהציג לו את השרשור וגם את הבעיה, אני מעריך שזו לא החלטה ברמה של מנהל מעבדה אפילו.
אם אין סימני נזק משמעותיים במארז, זה נשמע כמו בעיה.
ממליץ לך לשוחח עם הבוס בפיוניר ישראל (גיל) ולהציג לו את השרשור וגם את הבעיה, אני מעריך שזו לא החלטה ברמה של מנהל מעבדה אפילו.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מסכים עם oferlaor ו-uriler: קודם כל תגיע למנכ"ל פיוניר ישראל, אח"כ תעבור לפיוניר העולמית, ורק משכלו כל הקיצין דבר עם הרשות להגנת הצרכן ותראה אם יש לך קייס משפטי. אלא אם אתה עו"ד שמתמחה בתחום הרלוונטי, חבל על הזמן ועל הכסף שלך בנתיב המשפטי - קח את כל האנרגיה הזאת ותשקיע אותה באפיקים אלטרנטיביים ו-"רגועים" יותר... 
מסכים עם עופר, אם אין סימנים חיצוניים במארז , כיצד נישבר הכרטיס ?
ממליץ לנסח מכתב למנהל המעבדה ומנכ"ל פיוניר ישראל ולחכות להתייחסותם.
ממליץ לנסח מכתב למנהל המעבדה ומנכ"ל פיוניר ישראל ולחכות להתייחסותם.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
תערב גם את גיל וגם את יוסי (בעל הביית)
ותראה להם גם את השרשור
אני מבטיח לך שזה שווה יותר מתביעה בבגץ ......
לא יהיה להם שווה להתעסק עם זה
או שיחליפו כרטיס
או חדש.....
קשה לי להאמין שהזנזק במוניטין שווה להם 600 שח....
יוסי מה קורה לכם ?
מאז שאיתן עזב
אין פינה חמה בפיוניר

ותראה להם גם את השרשור
אני מבטיח לך שזה שווה יותר מתביעה בבגץ ......
לא יהיה להם שווה להתעסק עם זה
או שיחליפו כרטיס
או חדש.....
קשה לי להאמין שהזנזק במוניטין שווה להם 600 שח....
יוסי מה קורה לכם ?
מאז שאיתן עזב
אין פינה חמה בפיוניר
מעניין מה קורה עם המכשיר..... 
ok
לאחר שיחת הבהרה עם גיל (מסתבר שאני מכיר אותו מזמן) מסתבר שחלק מ 6 הכניסות האנלוגיות התנתקו מההלחמה - הם טוענים בגלל שהופעל לחץ רב על מנת להכניס אותם (מדובר על כבלים אנלוגיים סדרה 1000 של מונסטר). לא הייתי אומר שהכניסה הייתה ממש חלקה- אבל גם לא כזו שתשבור או תנתק את ההלחמה...
בכל מקרה גיל הבטיח לי את המגבר חזרה והם רוצים לשלוח את הקייס בצירוף תמונות לפיוניר העולמית...
סוכם שבמידה שפיוניר יכירו במקרה הזה אני לא אצטרך לשלם על התיקון (מדובר על סכום מינורי- אבל מבחינתי זה עניין מהותי)
בכל מקרה אני התכוונתי לשדרג עוד שנה לספינת הדגל שלהם lx-90 במידה ויהיה שדרוג ל hdmi v1.4
ולהגיד את האמת אני כבר לא בטוח שאני אלך על זה
בכל מקרה אני חייב לציין את גיל לטובה ואת הנסיון שלו לעזור. מעריך את זה
לאחר שיחת הבהרה עם גיל (מסתבר שאני מכיר אותו מזמן) מסתבר שחלק מ 6 הכניסות האנלוגיות התנתקו מההלחמה - הם טוענים בגלל שהופעל לחץ רב על מנת להכניס אותם (מדובר על כבלים אנלוגיים סדרה 1000 של מונסטר). לא הייתי אומר שהכניסה הייתה ממש חלקה- אבל גם לא כזו שתשבור או תנתק את ההלחמה...
בכל מקרה גיל הבטיח לי את המגבר חזרה והם רוצים לשלוח את הקייס בצירוף תמונות לפיוניר העולמית...
סוכם שבמידה שפיוניר יכירו במקרה הזה אני לא אצטרך לשלם על התיקון (מדובר על סכום מינורי- אבל מבחינתי זה עניין מהותי)
בכל מקרה אני התכוונתי לשדרג עוד שנה לספינת הדגל שלהם lx-90 במידה ויהיה שדרוג ל hdmi v1.4
ולהגיד את האמת אני כבר לא בטוח שאני אלך על זה
בכל מקרה אני חייב לציין את גיל לטובה ואת הנסיון שלו לעזור. מעריך את זה
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
לא מבין מה הם מתקשקשים עם זה ואיתך.
זה לא אמור לקרות גם אם הפעלת קצת כח.
הם צריכים לתקן את זה ולסגור סיפור.
לאור השירות הקלוקל והתמחור המופקע שלהם הייתי בודק במקומך בשדרוג הבא חברות אחרות. למשל דנון. מעולים לא פחות ותמחור טוב יותר.
זה לא אמור לקרות גם אם הפעלת קצת כח.
הם צריכים לתקן את זה ולסגור סיפור.
לאור השירות הקלוקל והתמחור המופקע שלהם הייתי בודק במקומך בשדרוג הבא חברות אחרות. למשל דנון. מעולים לא פחות ותמחור טוב יותר.
או קיי המגבר חזר אליי ואחרי דין ודברים לא חייבו אותי. הכל תקין והכל עובד כמו שצריך...
אני רק יודע שהמגבר הבא שלי יהיה הפיוניר lx-90 כשיצא לו עדכון ( בטח שנה הבאה)
ואני גם יודע שבפעם הבאה אני אזמין באופן פרטי ולא דרך יבואן שגם מתמחר במחיר מופרז וגם רוצה לקחת לי כסף כשהמכשיר עוד באחרויות. אז למה אני צריך לרכוש דרך יבואן?
אני רק יודע שהמגבר הבא שלי יהיה הפיוניר lx-90 כשיצא לו עדכון ( בטח שנה הבאה)
ואני גם יודע שבפעם הבאה אני אזמין באופן פרטי ולא דרך יבואן שגם מתמחר במחיר מופרז וגם רוצה לקחת לי כסף כשהמכשיר עוד באחרויות. אז למה אני צריך לרכוש דרך יבואן?
קודם כל סוף טוב הכל טוב
ככה זה כשמעלים דברים לפורומים והם נפתרים במהירות כלא היו
כוחה של תקשורת
בכל מקרה אפרופו LX-90
היכנס פה ללוחות יש לך אחד בשבילך במחיר מדהים

ככה זה כשמעלים דברים לפורומים והם נפתרים במהירות כלא היו
כוחה של תקשורת
בכל מקרה אפרופו LX-90
היכנס פה ללוחות יש לך אחד בשבילך במחיר מדהים