מתלבט בין הרמוני .ONE להרמוני 1100
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1406
- שם מלא: ערן כרמון
משתמש שנים רבות בהרמוני 880 ומרוצה, אך השלט התחיל לזייף.
יכול להביא מארה"ב שלט חדש ומתלבט בין ההרמוני ONE ל-1100
לא זקוק ליכולת ה-RF אך קראתי רבות על מסכים שנסדקו/נשברו מנפילות מגובה לא רב ב-ONE
חשובה לי יותר השרידות של השלט, והרושם שלי מקריאה שב-1100 המסך יותר עמיד
אודה לתובנות בנושא
ערן
לא זקוק ליכולת ה-RF אך קראתי רבות על מסכים שנסדקו/נשברו מנפילות מגובה לא רב ב-ONE
אודה לתובנות בנושא
ערן
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
אני ממש לא בטוח שמסך ה 1100 עמיד יותר בפני נפילות לא הייתי בונה על זה .carmonle כתב:משתמש שנים רבות בהרמוני 880 ומרוצה, אך השלט התחיל לזייף.
אודה לתובנות בנושא
ערן...
ה 1100 פחות נוח לתפעול כי אתה נדרש להחזיק בשתי ידים אחרת קשה ללחוץ על המסך.
ל 1100 אין אופציה של סיקוונס וגם לא יהיה. זו אחלה אופציה שמאפשרת לך לתכנת לכפתור מסויים לשלוח עד 5 פקודות.
ל 1100 יש פחות לחצנים מה שהופך אותו ליותר תלותי במסך ולדעתי לא נוח לתפעול שוטף
כפי שהבנת אני ממליץ בחום על ה one .
לדעתי ה 1100 נולד כתשובה זולה יותר לפרונטו בזמנו אבל לדעתי הוא לא צלח את הקרב בניהם.
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
יש לי גם את ה 900 וה 1100
שניהם מעולים
שמתרגלים ל 1100 אי אפשר להחזיק שלט אחר,
אם אתה רוכש 1100 בארה"ב , אז כדי לצרף גם wireless extender,
זה עולם אחר לגמרי,
שניהם מעולים
שמתרגלים ל 1100 אי אפשר להחזיק שלט אחר,
אם אתה רוכש 1100 בארה"ב , אז כדי לצרף גם wireless extender,
זה עולם אחר לגמרי,
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1406
- שם מלא: ערן כרמון
תודה על המידע
כנראה שההחלטה תתקבל על בסיס עלות כספית, כ-160-180 דולר להרמוני one מול כ-360-380 דולר ל-1100 עם wireless extender
ערן
כנראה שההחלטה תתקבל על בסיס עלות כספית, כ-160-180 דולר להרמוני one מול כ-360-380 דולר ל-1100 עם wireless extender
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
לדעתי השאלה היא יותר מה נדרש מהשלט לעשות...
יש לי את שניהם עם הRF וכמו שRINO אמר ה1100 עם ה RF זה עולם אחר לחלוטין (לא צריך לכוון את השלט לשום דבר - לחיצה בכל מצב ובכל מקום מבצעת את הכל).
ה ONE לעומתו מסורבל מאוד לי ביד עד כדי שאני לא מבין את הנדסת האנוש שלו (תנסה להחזיק אותו ביד וללחוץ על ערוצים - התעמלות לכף היד כל פעם מחדש...)
לעומת זאת המסך של ה1100 הרבה יותר נוח לי ביד (סתם דוגמא, הרי בסופו של יום יש מספר ערוצים קבועים שמסתכלים בהם והסידור שלהם במועדפים הרבה יותר נוח ב 1100 מאשר ב ONE).
יש לי את שניהם עם הRF וכמו שRINO אמר ה1100 עם ה RF זה עולם אחר לחלוטין (לא צריך לכוון את השלט לשום דבר - לחיצה בכל מצב ובכל מקום מבצעת את הכל).
ה ONE לעומתו מסורבל מאוד לי ביד עד כדי שאני לא מבין את הנדסת האנוש שלו (תנסה להחזיק אותו ביד וללחוץ על ערוצים - התעמלות לכף היד כל פעם מחדש...)
לעומת זאת המסך של ה1100 הרבה יותר נוח לי ביד (סתם דוגמא, הרי בסופו של יום יש מספר ערוצים קבועים שמסתכלים בהם והסידור שלהם במועדפים הרבה יותר נוח ב 1100 מאשר ב ONE).
גיא, אני ואתה ודי!
- Rino
-
- חבר מכור קשה

הרמוני 1100 הוא שלט של יד אחת אם מתכנתים את המקשים כמו שצריך,
שום בעיה עם זה ,והוא גם יותר נוח ביד אחת מכל השאר לדעתי,
שום בעיה עם זה ,והוא גם יותר נוח ביד אחת מכל השאר לדעתי,
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

למה אתה מתכוון כשאתה כותב "אם מתכנתים את המקשים כמו שצריך," ?אשמח ללמוד .Rino כתב:הרמוני 1100 הוא שלט של יד אחת אם מתכנתים את המקשים כמו שצריך,
שום בעיה עם זה ,והוא גם יותר נוח ביד אחת מכל השאר לדעתי,...
מספר הלחצנים שיש בו מוגבל מאוד. לא חשוב מה תעשה אתה חייב להשתמש במסך על מנת להכיל את כל הפונקציות הדרושות לשליטה ללא שימוש בשלט המקורי.
- Rino
-
- חבר מכור קשה

מקשים "קשים" + ארבעת מקשי ה touch הקרובים,istarmini כתב:למה אתה מתכוון כשאתה כותב "אם מתכנתים את המקשים כמו שצריך," ?אשמח ללמוד .Rino כתב:הרמוני 1100 הוא שלט של יד אחת אם מתכנתים את המקשים כמו שצריך,
שום בעיה עם זה ,והוא גם יותר נוח ביד אחת מכל השאר לדעתי,...![]()
מספר הלחצנים שיש בו מוגבל מאוד. לא חשוב מה תעשה אתה חייב להשתמש במסך על מנת להכיל את כל הפונקציות הדרושות לשליטה ללא שימוש בשלט המקורי....
לי זה מספיק לרוב הדברים שאני צריך בזמן צפייה,
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

אז עבורך זה מספיק אבל שלט חכם אמור להחליף את השלט המקורי ולכן על מנת שיצליח לעשות זאת צריך לתכנת לחצנים גם על המסך. למשל את המספרים.Rino כתב:מקשים "קשים" + ארבעת מקשי ה touch הקרובים,istarmini כתב:למה אתה מתכוון כשאתה כותב "אם מתכנתים את המקשים כמו שצריך," ?אשמח ללמוד .Rino כתב:הרמוני 1100 הוא שלט של יד אחת אם מתכנתים את המקשים כמו שצריך,
שום בעיה עם זה ,והוא גם יותר נוח ביד אחת מכל השאר לדעתי,...![]()
מספר הלחצנים שיש בו מוגבל מאוד. לא חשוב מה תעשה אתה חייב להשתמש במסך על מנת להכיל את כל הפונקציות הדרושות לשליטה ללא שימוש בשלט המקורי....
לי זה מספיק לרוב הדברים שאני צריך בזמן צפייה,...
אני ,לאחר שהתעסקתי איתו יותר מפעם אחת, הגעתי למסקנה שהוא פשוט לא נוח ,בגלל הצורך לשימוש במסך לצורך הפעלת פונקציות נוספות .
ב ONE אני שולט על הכל מכל ביד אחת.