תחזוקה בגיוטו:
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אההה - שאלתי אותך על מצוף בזמנו ואמרת שיש... כנראה שהוא רק מדליק נורית כי המילוי הוא ידני לפי חלונית הביקורת.
רק תארגן דלי עם מים ומלח לימון לשאיבה וזהו (וגם זה רק עוד כמה שנים)
רק תארגן דלי עם מים ומלח לימון לשאיבה וזהו (וגם זה רק עוד כמה שנים)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אבל הדוד לא יתמלא עד הסוף אתה צריך לנתק את חיישן גובה המים שיתמלא הדוד עד הסוף עם החומר עד הסוף ואז איכשהו לרוקן את החומר מהדוד לגמרי.
הדרך הפשוטה היא כשהמכונה חמה, לכבות ולפתוח את ברז המים החמים (ואולי אף להטות את המכונה לצד מסויים כדי לסייע לניקוז) וגם אז לא מובטח לך שכל המים יתרוקנו ויהיה לך קצת מלח לימון בדוד עם המים החדשים -> אפילו מספר ריקונים לא מבטיחים ניקוי מלא של החומר.
אם יש פקק ריקון לדוד אז זה יותר פשוט ואפשר לרוקן הכל בקלות, הכי אפקטיבי זה לפרק את הדוד אחת לכמה שנים ולהשרות אותו ואת הצנרת במלח לימון ...
הדרך הפשוטה היא כשהמכונה חמה, לכבות ולפתוח את ברז המים החמים (ואולי אף להטות את המכונה לצד מסויים כדי לסייע לניקוז) וגם אז לא מובטח לך שכל המים יתרוקנו ויהיה לך קצת מלח לימון בדוד עם המים החדשים -> אפילו מספר ריקונים לא מבטיחים ניקוי מלא של החומר.
אם יש פקק ריקון לדוד אז זה יותר פשוט ואפשר לרוקן הכל בקלות, הכי אפקטיבי זה לפרק את הדוד אחת לכמה שנים ולהשרות אותו ואת הצנרת במלח לימון ...
הברז הידני (מכאני לא חשמלי) עוקף את המשאבה אז אין בעיה למלא כמה שרוציםכפיר_ש כתב:אבל הדוד לא יתמלא עד הסוף אתה צריך לנתק את חיישן גובה המים שיתמלא הדוד עד הסוף עם החומר עד הסוף ואז איכשהו לרוקן את החומר מהדוד לגמרי....
אני יעשה את הניקוי בעתיד רק מוזר לי שאין פה עוד בעלי HX שמנקים כך
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה לא מוזר כי לבעלי HX אחרים כמעט ואין שליטה על מילוי רק של הדוד ואין שום ריקון נוח.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)