Sidewinder Vs Sidewinder 2
שלום,
אני מעוניין לקנות את אחד מדגמים של ה Sidewinder אבל אני מתלבט לגבי כמה דברים:
1. מישהו יודע מה המחיר הכולל של sidewinder 2 אחרי הוספת מס מקומי? קניה כולל משלוח תעלה 134 יורו ואני לא בטוח כמה מס אני אמור לשלם עליו כשהוא מגיע לארץ.
2. האם שווה לי בכלל לחכות לדגם החדש או שעדיף לקנות את ה- sidewinder הרגיל ?
תודה
אני מעוניין לקנות את אחד מדגמים של ה Sidewinder אבל אני מתלבט לגבי כמה דברים:
1. מישהו יודע מה המחיר הכולל של sidewinder 2 אחרי הוספת מס מקומי? קניה כולל משלוח תעלה 134 יורו ואני לא בטוח כמה מס אני אמור לשלם עליו כשהוא מגיע לארץ.
2. האם שווה לי בכלל לחכות לדגם החדש או שעדיף לקנות את ה- sidewinder הרגיל ?
תודה
מצטרף גם בעניין ההשוואה בין ה-sidewinder הישן לבין sidewinder 2 - האם יש כבר ביקורות בנושא?
וגם בנוגע לעלות המכשיר+משלוח - האם יש מיסים וכמה?
שאלות נוספות:
- אולי מישהו יודע אם מביאים את המכשיר בעצמך לארץ - האם צריך לשלם עליו מיסים בכניסה לארץ? (היתה איזו שמועה שזה רק עבור מוצרים מעל $200, לא?).
- יש איזה שהוא צפי מתי המכשיר יהיה זמין לרכישה בארץ?
וגם בנוגע לעלות המכשיר+משלוח - האם יש מיסים וכמה?
שאלות נוספות:
- אולי מישהו יודע אם מביאים את המכשיר בעצמך לארץ - האם צריך לשלם עליו מיסים בכניסה לארץ? (היתה איזו שמועה שזה רק עבור מוצרים מעל $200, לא?).
- יש איזה שהוא צפי מתי המכשיר יהיה זמין לרכישה בארץ?
לדעתי האקסטרימר, עלה 100 (או 120 לא ממש זוכר) עם אנטנה במתנה והיו עוד 20יורו דמי משלוח. היתה ממש רשימת המתנה...
הבעיה שהם שלחו עם FEDEX/DHL או משהו כזה, והחברות האלה שוחטות על עמילות מכס בארץ. אנשים שהזמינו לפני חיכו למכשיר חודשים, בדיוק כשאני הזמנתי הם שינו את אופן המשלוח שלהם ושיפרו את זמני האספקה.
בגלל שאקטרימר הם חברה מסודרת הם מצהירים על השווי, אז לדעתי שילמתי לא מעט מס על זה, משהו כמו עוד 120-1501 שח, על העמילות שלהם ועוד איזשהוא מס או מעמ.
אבל אולי הם עובדים עם חברת שילוח אחרת עכשיו, אני הזמנתי לפני שנתיים בדיוק... בארץ כשהוא הגיע לבאג המחיר היה מאוד דומה, קצת יותר יקר. ויש גם את אופצית הדיוטי פרי, למרות שהיה נדמה שהם מכרו אותו שם בלי אנטנה.
הבעיה שהם שלחו עם FEDEX/DHL או משהו כזה, והחברות האלה שוחטות על עמילות מכס בארץ. אנשים שהזמינו לפני חיכו למכשיר חודשים, בדיוק כשאני הזמנתי הם שינו את אופן המשלוח שלהם ושיפרו את זמני האספקה.
בגלל שאקטרימר הם חברה מסודרת הם מצהירים על השווי, אז לדעתי שילמתי לא מעט מס על זה, משהו כמו עוד 120-1501 שח, על העמילות שלהם ועוד איזשהוא מס או מעמ.
אבל אולי הם עובדים עם חברת שילוח אחרת עכשיו, אני הזמנתי לפני שנתיים בדיוק... בארץ כשהוא הגיע לבאג המחיר היה מאוד דומה, קצת יותר יקר. ויש גם את אופצית הדיוטי פרי, למרות שהיה נדמה שהם מכרו אותו שם בלי אנטנה.
*** כימי לעומת *** אורגאני. תחליט בעצמך... עכשיו ברינות, למה לך אפלו לחשוב על מוצר מחברה בעייתית ולא אמינה כמו אקסטרימר? תקרא את כל התלונות בפורום שלהם קודם, ותביל שיש פער עצום בין מה שהם מבטיחים לבין מה שאתה מקבל מהמוצרים שלהם בפועל... יש איספור פתרונות אחרים חוץ מהאקסטרימר הזה...
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
בסך הכל , נותן תמורה מלאה למחירו.Sexter כתב:*** כימי לעומת *** אורגאני. תחליט בעצמך... עכשיו ברינות, למה לך אפלו לחשוב על מוצר מחברה בעייתית ולא אמינה כמו אקסטרימר? תקרא את כל התלונות בפורום שלהם קודם, ותביל שיש פער עצום בין מה שהם מבטיחים לבין מה שאתה מקבל מהמוצרים שלהם בפועל... יש איספור פתרונות אחרים חוץ מהאקסטרימר הזה......
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
Sexter כתב:*** כימי לעומת *** אורגאני. תחליט בעצמך... עכשיו ברינות, למה לך אפלו לחשוב על מוצר מחברה בעייתית ולא אמינה כמו אקסטרימר? תקרא את כל התלונות בפורום שלהם קודם, ותביל שיש פער עצום בין מה שהם מבטיחים לבין מה שאתה מקבל מהמוצרים שלהם בפועל... יש איספור פתרונות אחרים חוץ מהאקסטרימר הזה......
חושב שהוא פתרון שנותן את התמורה
חבל סתם להשמיץ
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
קניתי את הXT מתנה לאחי ואני מתחרט - פשוט לא שווה את הכסף מוצר כ"כ לא בשל וכ"כ לא ידידותי למשתמש.
המלצה למשהו זול ועובד (ןעובד מצויין) - apple-tv + XBMC למי שמסתפק ב - 720p.
בקיצור ה - XT לא רק שהוא לא מומלץ, אלא להתרחק ממנו כמו מאש.
The future ain`t what it used to be
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

קניתי את הXT מתנה לאחי ואני מתחרט - פשוט לא שווה את הכסף מוצר כ"כ לא בשל וכ"כ לא ידידותי למשתמש.
גם אני מחפש סטרימר ואתמול בתערוכה נתקלתי בSIDEWINDER 2 . ראשית לגבי חברת אקסטרימר מאוד התאכזבתי
מכיוון שהם פרסמו שהולכת להיות חשיפה של הפרודיג'י בתערוכה אך למרות זאת הם לא הציגו אותו אלא רק את הקופסא שלו.
שנית לגבי הסיידווינדר 2 הוא ממש אכזב אותי , הוא עובד עם המערכת החדשה של אקסטרימר שנראית מאוד יפה אבל לא מגיבה כמו שצריך , לעתים נתקעת ואפילו הסרט ששמו כדי להדגים לנו את הסטרימר (מהיר ועצבני 5 1080P MKV ) לא רץ כמו שצריך , המדגים בסך הכל לחץ פליי (לא הריץ קדימה ואחורה) ובהתחלה הסרט רץ כמו בהילוך מהיר וללא סאונד , אח"כ עבר להילוך איטי והשלים את כל הסאונד שהפסדנו (כמובן ללא כל קשר לתמונה) ורק אחרי כחצי דקה בערך הכל הסתדר והתחלנו לראות את הסרט .בקיצור - אכזבה מרה.
אני לא מנוסה מדי בסטרימרים אבל אני מניח שסטרימר טוב לא אמור לעבוד כך.
מכיוון שהם פרסמו שהולכת להיות חשיפה של הפרודיג'י בתערוכה אך למרות זאת הם לא הציגו אותו אלא רק את הקופסא שלו.
שנית לגבי הסיידווינדר 2 הוא ממש אכזב אותי , הוא עובד עם המערכת החדשה של אקסטרימר שנראית מאוד יפה אבל לא מגיבה כמו שצריך , לעתים נתקעת ואפילו הסרט ששמו כדי להדגים לנו את הסטרימר (מהיר ועצבני 5 1080P MKV ) לא רץ כמו שצריך , המדגים בסך הכל לחץ פליי (לא הריץ קדימה ואחורה) ובהתחלה הסרט רץ כמו בהילוך מהיר וללא סאונד , אח"כ עבר להילוך איטי והשלים את כל הסאונד שהפסדנו (כמובן ללא כל קשר לתמונה) ורק אחרי כחצי דקה בערך הכל הסתדר והתחלנו לראות את הסרט .בקיצור - אכזבה מרה.
אני לא מנוסה מדי בסטרימרים אבל אני מניח שסטרימר טוב לא אמור לעבוד כך.
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

ממש לא !!!KZ כתב:ע"פ הסיפורים שלכם נשמע שה-sidewinder 2 מאכזב.
אם כך, אולי ה-sidewinder הנוכחי והותיק עדיף......
הבעייות שלהם בקושחה והם לא מצליחים לייצב את הבאגים. מה גם שכולם חיכו לגירסאת קושחה 3 שהיתה אמורה להתאים לכלל המכשירים (הצהרת שוא של XT) אך כרגע יצאה רק ל SW2 וגם זה באיחור.
בקיצור כדאי להשקיע כמה מאות שקלים יותר ולקנות משהו אחר שעובד.
מוזר. דווקא היה נראה לי שה-sidewinder אמנם לא מושלם, אבל שבגדול הוא תמורה טובה לכסף ועושה את העבודה.
אשמח להמלצה על משהו אחר לשימוש בסיסי (ניגון סרטים + כתוביות בעברית. כרגע יכולות מאוד מתקדמות לא מאוד מדברות אלי).ey_cat כתב:בקיצור כדאי להשקיע כמה מאות שקלים יותר ולקנות משהו אחר שעובד....
אקטרימר רגיל, לא פרו, לא 2 - לניגון סרטים + כתוביות בעברית הוא עושה עבודה מצויינת בכלל ועבוד מחירו בפרט.KZ כתב:מוזר. דווקא היה נראה לי שה-sidewinder אמנם לא מושלם, אבל שבגדול הוא תמורה טובה לכסף ועושה את העבודה.
אשמח להמלצה על משהו אחר לשימוש בסיסי (ניגון סרטים + כתוביות בעברית. כרגע יכולות מאוד מתקדמות לא מאוד מדברות אלי).ey_cat כתב:בקיצור כדאי להשקיע כמה מאות שקלים יותר ולקנות משהו אחר שעובד.......
אם אתה לא צריך כל מיני קירות סרטים ו GUI יפים, אלא לדפדפף בספריה ולעשות PLAY לסרט, הוא מכשיר מצויין.
יכול להיות שכרטי 1080P כבדים אי אפשר יהיה להעביר באופן אלחוטי, מאוד תלוי איך הרשת אצלך, אבל זאת לא בעיה רק של המכשיר הזה אלא בכלל.
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

קירות סרטים ו GUI הם לא רק תצוגה מבחינתי. זה נוחות הפעלה, במיוחד אם מדובר באחד כמו אחי (קניתי לו את ה XT) שיתקשה לאתר את קובץ ה MKV בתיקייה. על ניגון אודיו אני בכלל לא מדבר אין פלייליסטס ואפשר לנגן רק אלבום ספציפי במלואו.
אבל מבחינת תמיכת פורמטים אין איתו בעייה, הוא דיי "אוכל" הכל.
אבל אם צצות בעיות, קח בחשבון מראש לאי שיתוף פעולה מצד החברה - פשוט חסרי יכולת לדלוור ובינתיים יצאו רק בהצהרות שוא.
אבל מבחינת תמיכת פורמטים אין איתו בעייה, הוא דיי "אוכל" הכל.
אבל אם צצות בעיות, קח בחשבון מראש לאי שיתוף פעולה מצד החברה - פשוט חסרי יכולת לדלוור ובינתיים יצאו רק בהצהרות שוא.
השאלה שלי היא האם את זה הוא עושה טוב יותר מה- sidewinder 2.MrMoris כתב:אקטרימר רגיל, לא פרו, לא 2 - לניגון סרטים + כתוביות בעברית הוא עושה עבודה מצויינת בכלל ועבוד מחירו בפרט....
ע"פ הבעיות שדיווחו פה יכול להיות שכן.
אם ה-SW2 עושה את אותה העבודה, אז נראה לי שאני מעדיף להוציא עוד כמה שקלים ולקנות משהו שימשיך לקבל תמיכה ועדכונים מהחברה, ושאחרי שהוא יתייצב עם כמה עדכוני firmware יהיה בעל יכולות שאולי אני כן אנצל בעתיד.
אין לי מושג מה זה קירות סרטים.
לצערי אין לי שום נסיון עם סטרימרים, אז אני לא יודע למה אפשר לצפות...