Sidewinder Vs Sidewinder 2

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
kfiron פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני מעוניין לקנות את אחד מדגמים של ה Sidewinder אבל אני מתלבט לגבי כמה דברים:

1. מישהו יודע מה המחיר הכולל של sidewinder 2 אחרי הוספת מס מקומי? קניה כולל משלוח תעלה 134 יורו ואני לא בטוח כמה מס אני אמור לשלם עליו כשהוא מגיע לארץ.

2. האם שווה לי בכלל לחכות לדגם החדש או שעדיף לקנות את ה- sidewinder הרגיל ?

תודה

OmriS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 543
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

מצטרף לשאלה.
אם אני זוכר נכון גם האקסטרימר הראשון עלה 134 יורו (מכשיר + משלוח) בהזמנה מהאתר. מישהו מהמזמינים הראשונים זוכר כמה היה מכס/מע'מ עליו?
תודה.

KZ
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

מצטרף גם בעניין ההשוואה בין ה-sidewinder הישן לבין sidewinder 2 - האם יש כבר ביקורות בנושא?
וגם בנוגע לעלות המכשיר+משלוח - האם יש מיסים וכמה?

שאלות נוספות:
- אולי מישהו יודע אם מביאים את המכשיר בעצמך לארץ - האם צריך לשלם עליו מיסים בכניסה לארץ? (היתה איזו שמועה שזה רק עבור מוצרים מעל $200, לא?).
- יש איזה שהוא צפי מתי המכשיר יהיה זמין לרכישה בארץ?

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #4 

לדעתי האקסטרימר, עלה 100 (או 120 לא ממש זוכר) עם אנטנה במתנה והיו עוד 20יורו דמי משלוח. היתה ממש רשימת המתנה...
הבעיה שהם שלחו עם FEDEX/DHL או משהו כזה, והחברות האלה שוחטות על עמילות מכס בארץ. אנשים שהזמינו לפני חיכו למכשיר חודשים, בדיוק כשאני הזמנתי הם שינו את אופן המשלוח שלהם ושיפרו את זמני האספקה.
בגלל שאקטרימר הם חברה מסודרת הם מצהירים על השווי, אז לדעתי שילמתי לא מעט מס על זה, משהו כמו עוד 120-1501 שח, על העמילות שלהם ועוד איזשהוא מס או מעמ.
אבל אולי הם עובדים עם חברת שילוח אחרת עכשיו, אני הזמנתי לפני שנתיים בדיוק... בארץ כשהוא הגיע לבאג המחיר היה מאוד דומה, קצת יותר יקר. ויש גם את אופצית הדיוטי פרי, למרות שהיה נדמה שהם מכרו אותו שם בלי אנטנה.

KZ
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה על הפרטים.
אם כשהוא הגיע לארץ המחיר היה דומה, אולי שווה לחכות עוד כמה שבועות (בתקווה שיגיע מהר) ולראות מה המחיר שלו בארץ / בדיוטי פרי.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #6 

*** כימי לעומת *** אורגאני. תחליט בעצמך... עכשיו ברינות, למה לך אפלו לחשוב על מוצר מחברה בעייתית ולא אמינה כמו אקסטרימר? תקרא את כל התלונות בפורום שלהם קודם, ותביל שיש פער עצום בין מה שהם מבטיחים לבין מה שאתה מקבל מהמוצרים שלהם בפועל... יש איספור פתרונות אחרים חוץ מהאקסטרימר הזה...

avve1959
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 367
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

Sexter כתב:*** כימי לעומת *** אורגאני. תחליט בעצמך... עכשיו ברינות, למה לך אפלו לחשוב על מוצר מחברה בעייתית ולא אמינה כמו אקסטרימר? תקרא את כל התלונות בפורום שלהם קודם, ותביל שיש פער עצום בין מה שהם מבטיחים לבין מה שאתה מקבל מהמוצרים שלהם בפועל... יש איספור פתרונות אחרים חוץ מהאקסטרימר הזה...
...
בסך הכל , נותן תמורה מלאה למחירו.

KZ
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

Sexter כתב:יש איספור פתרונות אחרים חוץ מהאקסטרימר הזה...
...
קראתי קצת ולא קיבלתי את הרושם שזה ***, אבל בהחלט ייתכן שלא קראתי מספיק.
אשמח לשמוע על פתרון טוב יותר במחיר סביר (חשובה לי תמיכה בכתוביות בעברית).

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #9 

Sexter כתב:*** כימי לעומת *** אורגאני. תחליט בעצמך... עכשיו ברינות, למה לך אפלו לחשוב על מוצר מחברה בעייתית ולא אמינה כמו אקסטרימר? תקרא את כל התלונות בפורום שלהם קודם, ותביל שיש פער עצום בין מה שהם מבטיחים לבין מה שאתה מקבל מהמוצרים שלהם בפועל... יש איספור פתרונות אחרים חוץ מהאקסטרימר הזה...
...
(n)

חושב שהוא פתרון שנותן את התמורה

חבל סתם להשמיץ

ey_cat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 891
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #10 

קניתי את הXT מתנה לאחי ואני מתחרט - פשוט לא שווה את הכסף מוצר כ"כ לא בשל וכ"כ לא ידידותי למשתמש.
המלצה למשהו זול ועובד (ןעובד מצויין) - apple-tv + XBMC למי שמסתפק ב - 720p.
בקיצור ה - XT לא רק שהוא לא מומלץ, אלא להתרחק ממנו כמו מאש.
The future ain`t what it used to be

ey_cat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

קניתי את הXT מתנה לאחי ואני מתחרט - פשוט לא שווה את הכסף מוצר כ"כ לא בשל וכ"כ לא ידידותי למשתמש.
המלצה למשהו זול ועובד (ןעובד מצויין) - apple-tv + XBMC למי שמסתפק ב - 720p.
בקיצור ה - XT לא רק שהוא לא מומלץ, אלא להתרחק ממנו כמו מאש.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #12 

גם אני מחפש סטרימר ואתמול בתערוכה נתקלתי בSIDEWINDER 2 . ראשית לגבי חברת אקסטרימר מאוד התאכזבתי
מכיוון שהם פרסמו שהולכת להיות חשיפה של הפרודיג'י בתערוכה אך למרות זאת הם לא הציגו אותו אלא רק את הקופסא שלו.
שנית לגבי הסיידווינדר 2 הוא ממש אכזב אותי , הוא עובד עם המערכת החדשה של אקסטרימר שנראית מאוד יפה אבל לא מגיבה כמו שצריך , לעתים נתקעת ואפילו הסרט ששמו כדי להדגים לנו את הסטרימר (מהיר ועצבני 5 1080P MKV ) לא רץ כמו שצריך , המדגים בסך הכל לחץ פליי (לא הריץ קדימה ואחורה) ובהתחלה הסרט רץ כמו בהילוך מהיר וללא סאונד , אח"כ עבר להילוך איטי והשלים את כל הסאונד שהפסדנו (כמובן ללא כל קשר לתמונה) ורק אחרי כחצי דקה בערך הכל הסתדר והתחלנו לראות את הסרט .בקיצור - אכזבה מרה.
אני לא מנוסה מדי בסטרימרים אבל אני מניח שסטרימר טוב לא אמור לעבוד כך.

KZ
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

ע"פ הסיפורים שלכם נשמע שה-sidewinder 2 מאכזב.
אם כך, אולי ה-sidewinder הנוכחי והותיק עדיף...

ey_cat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

KZ כתב:ע"פ הסיפורים שלכם נשמע שה-sidewinder 2 מאכזב.
אם כך, אולי ה-sidewinder הנוכחי והותיק עדיף...
...
ממש לא !!!
הבעייות שלהם בקושחה והם לא מצליחים לייצב את הבאגים. מה גם שכולם חיכו לגירסאת קושחה 3 שהיתה אמורה להתאים לכלל המכשירים (הצהרת שוא של XT) אך כרגע יצאה רק ל SW2 וגם זה באיחור.
בקיצור כדאי להשקיע כמה מאות שקלים יותר ולקנות משהו אחר שעובד.

KZ
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

מוזר. דווקא היה נראה לי שה-sidewinder אמנם לא מושלם, אבל שבגדול הוא תמורה טובה לכסף ועושה את העבודה.
ey_cat כתב:בקיצור כדאי להשקיע כמה מאות שקלים יותר ולקנות משהו אחר שעובד.
...
אשמח להמלצה על משהו אחר לשימוש בסיסי (ניגון סרטים + כתוביות בעברית. כרגע יכולות מאוד מתקדמות לא מאוד מדברות אלי).

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #16 

KZ כתב:מוזר. דווקא היה נראה לי שה-sidewinder אמנם לא מושלם, אבל שבגדול הוא תמורה טובה לכסף ועושה את העבודה.
ey_cat כתב:בקיצור כדאי להשקיע כמה מאות שקלים יותר ולקנות משהו אחר שעובד.
...
אשמח להמלצה על משהו אחר לשימוש בסיסי (ניגון סרטים + כתוביות בעברית. כרגע יכולות מאוד מתקדמות לא מאוד מדברות אלי).
...
אקטרימר רגיל, לא פרו, לא 2 - לניגון סרטים + כתוביות בעברית הוא עושה עבודה מצויינת בכלל ועבוד מחירו בפרט.
אם אתה לא צריך כל מיני קירות סרטים ו GUI יפים, אלא לדפדפף בספריה ולעשות PLAY לסרט, הוא מכשיר מצויין.
יכול להיות שכרטי 1080P כבדים אי אפשר יהיה להעביר באופן אלחוטי, מאוד תלוי איך הרשת אצלך, אבל זאת לא בעיה רק של המכשיר הזה אלא בכלל.

ey_cat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

קירות סרטים ו GUI הם לא רק תצוגה מבחינתי. זה נוחות הפעלה, במיוחד אם מדובר באחד כמו אחי (קניתי לו את ה XT) שיתקשה לאתר את קובץ ה MKV בתיקייה. על ניגון אודיו אני בכלל לא מדבר אין פלייליסטס ואפשר לנגן רק אלבום ספציפי במלואו.
אבל מבחינת תמיכת פורמטים אין איתו בעייה, הוא דיי "אוכל" הכל.
אבל אם צצות בעיות, קח בחשבון מראש לאי שיתוף פעולה מצד החברה - פשוט חסרי יכולת לדלוור ובינתיים יצאו רק בהצהרות שוא.

KZ
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #18 

MrMoris כתב:אקטרימר רגיל, לא פרו, לא 2 - לניגון סרטים + כתוביות בעברית הוא עושה עבודה מצויינת בכלל ועבוד מחירו בפרט.
...
השאלה שלי היא האם את זה הוא עושה טוב יותר מה- sidewinder 2.
ע"פ הבעיות שדיווחו פה יכול להיות שכן.
אם ה-SW2 עושה את אותה העבודה, אז נראה לי שאני מעדיף להוציא עוד כמה שקלים ולקנות משהו שימשיך לקבל תמיכה ועדכונים מהחברה, ושאחרי שהוא יתייצב עם כמה עדכוני firmware יהיה בעל יכולות שאולי אני כן אנצל בעתיד.

אין לי מושג מה זה קירות סרטים.
לצערי אין לי שום נסיון עם סטרימרים, אז אני לא יודע למה אפשר לצפות...

ey_cat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

פה בדיוק הבעייה - "תמיכה ועדכונים מהחברה".

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #20 

לי יש שני מכשירי אקסטרימר סיידויינדר, ושניהם עושים עבודה מצויינת. נכון, אין לו XMBC, אבל אני מסתדר יופי בלי זה. לטעמי תמורה הולמת לכסף במיוחד כשהסטרימר הבא ברשימה ה A210 עולה היום משמעותית יותר.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”