דרושה המלצה לכרטיס טלוויזיה
-
הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
היי,
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה ל-HTPC שלי, שיתחבר לאנטנה המרכזית של הבניין ושיכיל פונקציה של טיונר.
חשוב שיגיע עם אפליקציה נוחה לצפייה בטלוויזיה, וגם חשוב שיהיה עם שלט.
בכלל לא חשובה פונקציונליות של PVR, הקלטות למיניהן, וכו'. רק צפייה ב-REAL TIME.
מישהו יכול להמליץ על כרטיס כזה?
(הזהירו אותי שיש כרטיסים כאלה שממש תוקעים את המחשב...)
תודה ויום טוב,
כפיר
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה ל-HTPC שלי, שיתחבר לאנטנה המרכזית של הבניין ושיכיל פונקציה של טיונר.
חשוב שיגיע עם אפליקציה נוחה לצפייה בטלוויזיה, וגם חשוב שיהיה עם שלט.
בכלל לא חשובה פונקציונליות של PVR, הקלטות למיניהן, וכו'. רק צפייה ב-REAL TIME.
מישהו יכול להמליץ על כרטיס כזה?
(הזהירו אותי שיש כרטיסים כאלה שממש תוקעים את המחשב...)
תודה ויום טוב,
כפיר
- shy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
הגיסשלאיציק37, עם אפליקציה נוחה הוא ממש לא מגיע, תצטרך למצוא משהו בעצמך...
HiFiMusic IL
- AdiLev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2278
כרטי מסך עם VIVO שמכילים טיונרים מספקים. הבעיה היא בעת הקלטה לא צפיה בREAL TIME.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
-
הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

כל כרטיס VIVO ייעשה את העבודה?
תוכל לתת דוגמא ספציפית לכרטיס כזה?
(שוב - ממש לא חשובה לי יכולת הקלטה - רק צפייה בתחנות מאנטנה מרכזית)
וגם, אם נמשיך רגע הלאה:
המטרה המקורית היתה "מינימום קליקים לצפייה בטלוויזיה" -
האם תוכל להמליץ על שלט אוניברסלי פ ש ו ט ל ת פ ע ו ל שניתן לתכנת אותו כך שבקליק אחד ידליק את הרסיבר ק"ב (על כניסת PC), ידליק את האינטגרייטד סטריאו (על כניסת VIDEO), ידליק את הטלוויזיה (על כניסת קומפוננט), ויפעיל את האפליקציה ב-HTPC שמאפשרת צפייה בטלוויזיה ב-FULL SCREEN.
is it too much to as for?
תודה,
כפיר
(שוב - ממש לא חשובה לי יכולת הקלטה - רק צפייה בתחנות מאנטנה מרכזית)
וגם, אם נמשיך רגע הלאה:
המטרה המקורית היתה "מינימום קליקים לצפייה בטלוויזיה" -
האם תוכל להמליץ על שלט אוניברסלי פ ש ו ט ל ת פ ע ו ל שניתן לתכנת אותו כך שבקליק אחד ידליק את הרסיבר ק"ב (על כניסת PC), ידליק את האינטגרייטד סטריאו (על כניסת VIDEO), ידליק את הטלוויזיה (על כניסת קומפוננט), ויפעיל את האפליקציה ב-HTPC שמאפשרת צפייה בטלוויזיה ב-FULL SCREEN.
is it too much to as for?
תודה,
כפיר
- oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
לפי הדרישות שלך, אני מבין שאתה רוצה בסך הכל להשתמש במסך המחשב כבטלויזיה - אם כך, אולי כדי בכלל לקנות מעביר המקבל או וידאו ומוציא סיגנל RGB כולל מפצל ואז גם לא צריך להפעיל את המחשב.
אורן.
אורן.
-
הגיסשלאיציק37
-
- חבר פעיל

נכון - רק שאין לי כבלים ולכן אני צריך טיונר
ומכיוון שיש לי HTPC שמחובר לטלוויזיה - חשבתי שעדיף כרטיס טלוויזיה עם שלט.
(עדיף על פני וידאו שיחובר לפלאזמה בקומפוזיט)...
ובכל אופן - ה-PVR-150 פתאום הופך רלוונטי בגלל פתרון לבעיה אחרת - שהיא הקלטת התכנים שיש לי במצלמת הוידאו הדיגיטלית, והמרתם ל-MPEG. וזאת באמצעות חיבור S-VIDEO IN שיש על הכרטיס.
מה האיכות הצפויה בקונסטלציה כזאת?
(בחנות שעד היום עשו עבורי את השירות הזה הזהירו מאיכות מזעזעת).
ושאלה קטנונית אחת:
בשלט של ה-150 יש כפתור ל-FULL SCREEN?
אגב, האם ההבדל היחיד בין שתי הגרסאות המוצעות במבצע הפורום הוא השלט?
כפיר
(עדיף על פני וידאו שיחובר לפלאזמה בקומפוזיט)...
ובכל אופן - ה-PVR-150 פתאום הופך רלוונטי בגלל פתרון לבעיה אחרת - שהיא הקלטת התכנים שיש לי במצלמת הוידאו הדיגיטלית, והמרתם ל-MPEG. וזאת באמצעות חיבור S-VIDEO IN שיש על הכרטיס.
מה האיכות הצפויה בקונסטלציה כזאת?
(בחנות שעד היום עשו עבורי את השירות הזה הזהירו מאיכות מזעזעת).
ושאלה קטנונית אחת:
בשלט של ה-150 יש כפתור ל-FULL SCREEN?
אגב, האם ההבדל היחיד בין שתי הגרסאות המוצעות במבצע הפורום הוא השלט?
כפיר
- oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
האם יש לך מצלמת DV או מצלמת וידאו רגילה?
אן מדובר על DV - כל שאתה צריך זה חיבור FIREWIRE. אם לא, שימוש בכרטיס PVR-150 ללכידת הסרטים בצורה אנלוגית יתן לך איכות טובה ולא מזעזעת. צריך לזכור שהאיכות עצמה של ההקלטה היא לא מדהימה. לעומתה מצלמת DV מצלמת באיכות מצויינת.
אין כפתור ייעודי אבל תמיד ניתן לתכנת (בעזרת GIRDER או HIP) את אחד הכפתורים לבצע פעולה זו.
במבצע ניתן לרכוש את הגרסה המלאה של ה-PVR הכוללת שלט ובלאסטר.
גרסת MCE לא כוללת שלט ולא בלאסטר - אבל ראיתי שהחבילה כוללת את השלט של ה-MCE כולל הבלאסטר שלו.
אם אתה מתכוון לעבוד עם WINDOWS MCE - אתה צריך את השלט של ה-MCE והבלאסטר שלו. אם לא, אז אתה יכול להסתפק בגרסת ה-PVR המלאה הכוללת שלט מקורי ובלאסטר.
אורן.
אן מדובר על DV - כל שאתה צריך זה חיבור FIREWIRE. אם לא, שימוש בכרטיס PVR-150 ללכידת הסרטים בצורה אנלוגית יתן לך איכות טובה ולא מזעזעת. צריך לזכור שהאיכות עצמה של ההקלטה היא לא מדהימה. לעומתה מצלמת DV מצלמת באיכות מצויינת.
אין כפתור ייעודי אבל תמיד ניתן לתכנת (בעזרת GIRDER או HIP) את אחד הכפתורים לבצע פעולה זו.
במבצע ניתן לרכוש את הגרסה המלאה של ה-PVR הכוללת שלט ובלאסטר.
גרסת MCE לא כוללת שלט ולא בלאסטר - אבל ראיתי שהחבילה כוללת את השלט של ה-MCE כולל הבלאסטר שלו.
אם אתה מתכוון לעבוד עם WINDOWS MCE - אתה צריך את השלט של ה-MCE והבלאסטר שלו. אם לא, אז אתה יכול להסתפק בגרסת ה-PVR המלאה הכוללת שלט מקורי ובלאסטר.
אורן.
- AdiLev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2278
ATI ALL IN WONDER עם השלט שלו - זה כרטיס מסך משולב VIVO שעושה את העבודה לא רע ומאפשר גם הקלטת תמונות וסרטים אבל ללא תמיכה בEPG!!!. רץ אצלי כבר ורסיה שניה שלו ללא בעיות. (מצד שני ורסית הASUS עם NVIDA כן עושה צרות!!!)
הוא גם לא רע למשחקים עם מבוסס על סדרה חדשה יחסית (אגב לא חובה להשתמש בזה של ATI עצמו. אני משתמש ב9600 של GIGABYTE בן שנתיים פלוס עם VIVO)
הוא גם לא רע למשחקים עם מבוסס על סדרה חדשה יחסית (אגב לא חובה להשתמש בזה של ATI עצמו. אני משתמש ב9600 של GIGABYTE בן שנתיים פלוס עם VIVO)
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -