שאלה | משב רוח ממזגן לכיוון המקרן .. מסוכן ? / דווקא טוב?
-
shlomiooster
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
התקנתי מזגן בחדר ושמתי אותו מימין למקרן זאת אומרת יש מרחק של מטר וחצי
דאגתי להתקין את המזגן עם כיוון פתח היניקה של המקרן כדי שינשום אוויר קר שגם הוא יהנה בחום יולי אוגוסט,
האם זה יכול להיות מסוכן למנורה שקר של מידי? ,,, אני יודע שזאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל ... אני רוצה להיות רגוע
דאגתי להתקין את המזגן עם כיוון פתח היניקה של המקרן כדי שינשום אוויר קר שגם הוא יהנה בחום יולי אוגוסט,
האם זה יכול להיות מסוכן למנורה שקר של מידי? ,,, אני יודע שזאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל ... אני רוצה להיות רגוע
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תראה, פתח יניקה של המקרן יונק אויר בכדי לקרר את המקרן, במידה והפתח היניקה והמאורר לא היו מקררים את המקרן הוא היה מתקלקל.
המקרן לא צריך BOOST מהמזגן בשביל לעבוד, במיוחד לא כאשר המזגן מבצע פעולת קונדנסציה.
במקומך הייתי נזהר מלהשתמש במזגן לצורך קירור אגרסיבי של המקרן !!!
המקרן לא צריך BOOST מהמזגן בשביל לעבוד, במיוחד לא כאשר המזגן מבצע פעולת קונדנסציה.
במקומך הייתי נזהר מלהשתמש במזגן לצורך קירור אגרסיבי של המקרן !!!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. בדוק את הטמפ' בסביבת המקרן - כדי לראות שאתה לא מוריד איתו מתחת לטמפ' שמופיעה בחוברת ההסבר של המקרן.
ב. מה שיותר חשוב - זה לחשוב מה יקרה בחורף - שלא תוציא עליו אוויר חם - אז ההשלכות יהיו חמורות קרוב לוודאי.
ב. מה שיותר חשוב - זה לחשוב מה יקרה בחורף - שלא תוציא עליו אוויר חם - אז ההשלכות יהיו חמורות קרוב לוודאי.
-
shlomiooster
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
נראה לי שהמקרן יספק לי מקור חום ויחליף את המזגן בחורף שזה חסכוני ,