זקוק להמלצה טלויזית LCD\LED חדשה לפני קניה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Amit86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
יצא מצב שכל פעם שאני לפני קניה של מכשיר מדיה\סאונד חדש אני מבקר באתר וקורא תגובות והמלצות של גולשים, הפעם לא מצאתי תשובה לשאלתי ונאצלתי להרשם ולשאול בעצמי

אז קודם כל תודה לכל הקהילה הזאת על העזרה בהמלצות המפורטות שלכם

אני מחפש כיום לקנות טלויזיה חדשה LCD\LED
גודל הטלויזיה שאני מחפש הוא 42"
אני מחפש טלויזיה שתיתן תצוגה איכותית, אבל זה לא העיקר שלי..
אני מעוניין למצוא טלויזיה שאחד המחברים שלה יהיה Ethernet כדי לחבר אותה לרשת הביתית, ופה מאוד לא הבנתי אך זה עובד כיוון ש LG מציעים את החיבורים האלה אבך באף אחד מהחנויות שמוכר את הטלויזיות שלהם לא מופיע על זה זכר, רק איזה משפט קטן שאומר שאפשר לרכוש דונגל WIFI בנפרד לחיבור לסטרימר.. זה אומר שגם אם יהיה לי כבל רשת לחבר לטלויזיה זה יהיה רק לסטרימר ולא לרשת הביתית לשתף מדיה מול המחשב?

העיקר של הטלויזיה הוא חיבור למחשב, אם זה דרך רשת או דרך כרטיס מסך.. רוב הצפיה שלי נעשת מהקלטות מה שאומר שאני יצטרך חיבור DVI\HDMI\VGA אחד מאלה מספיק
אני אשמח גם אם יהיה חיבור USB שיאפשר צפיה ב MKV 1080
בעיקרון חיפשתי משהו במחיר זול וכל פעם הוספתי אפשרויות ועליתי.. אני לא רוצה שמחיר הטלויזיה יעלה על 3400 ש"ח
ההתלבטויות שלי היו בין 42LD650 של LG לכל מיני חברות לא מוכרות.. ואז הגיע הקטע של תפריטים ותרגומים בעברית שהבנתי שלא לכל טלויזיה יש.. בשורה תחתונה אני מאוד זקוק לעצה כי טלויזיות זה ממש לא התחום שלי

בנוסף שחכתי לציין שמרחק הצפיה בטלויזיה הוא 2.8~3 מטר

תודה מראש לכל העוזרים..

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #2 

יש הבדל לא קטן בין חיבור לרשת או חיבור דרך כרטיס מסך.

חיבור לרשת דורש תמיכה ב DLNA וגם אז זה לא תמיד עובד כמו שצריך. כמו כן, אם חיבור לרשת, אז כדי להזרים תוכן שהוא HD רצוי מאוד חיבור חוטי ולא WIFI מה שאין בכל הטלוויזיות. בנוסף, הפונקציונליות של הסטרימרים המובנים בטלוויזיות אינה מושלמת (למשל ה LG לא תומכות ב DTS , סימני הפיסוק בתרגום הפוכים, ועם סמסונג לא הצלחתי לנגן קבצי MKV לא מעטים. קח בחשבון ש LG וסמסונג הטובות ביותר כשזה נוגע לסטרימרים מובנים). ככה שאם הזרמה של תוכן ברשת הביתית, הייתי מעדיף סטרימר נפרד ובחיבור חוטי לרשת (ו HDMI לטלוויזיה).

אם חיבור דרך כרטיס מסך, אז יש כרגע במחיר טוב את ה LG LD550 42" מייבוא רשמי של ח.י. (כולל כל התמיכה בעברית), אבל אין לה חיבור רשת חוטי.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755612

עוד אלטרנטיבה זה כמובן לעבוד עם דיסק נייד חיצוני ולהתחבר לטלוויזיה דרך USB.

Amit86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה על התגובה המהירה,
אפשרות חיבור רשתי עדיפה לי על חיבור כרטיס מסך כי זה ידרוש מהמחשב פחות מאמץ ותהיה לי הפרדה בין הטלויזיה למחשב,
אף פעם לא יצא לי להתעסק עם סטרימרים והשאלה היא איך זה עובד, לדוגמה ב 42LD650 יש כניסת רשתף המכישר ידע בעצמו לעשות סריקה של כל השיתופי רשת שלי? או שאני אצטרך להתקין תוכנה נלוות?

קניתי לאחרונה כונן חיצוני 2TB, אחרי שראיתי שרוב הטלויזיות תומכות אך ורק בכוננים 1TB מקסימום הבנתי שדיי הפסדתי כאן.. אני לא מתכנן לקנות כונן קשיח חדש וחבל שככה יצא

כל הנושא של התרגום הוא נחמד והוא + עבורי ואם כל הבעיה היא בפסיקים הפוכים בתרגום זה ממש בקטנה
התקציב שלי עבור הטלויזיה הוא דיי נמוך ואין לי כוונה לקנות סטרימר חיצוני בנוסף שכל הציוד שלי קרוב כל כך אחד לשני
אז בכל זאת, בתור מבין בתחום איזה טלויזיה היית ממצליץ עם סטרימר פנימי וחיבור רשת בטווח המחירים הרצוי?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

למיטב ידיעתי ה LD650 אינה מיבוא רשמי. לעברית אני מאמין שיש פתרון אצל הטכנאים של היבואן (ואתה כמובן תוודא זאת), אבל אני ממש לא יודע איך ה DLNA יעבוד לך. האם יתמוך כמו שצריך בהכל או לא.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

בכל מקרה, אם הכל קרוב, ויש לך מחשב נורמלי, אז ניגון סרטי HD לא יעמיס כ"כ על המערכת.

Amit86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

אולי אז דגם אחר או חברה אחרת?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

אני חושב שבתחום של סטרימרים מובנים, אין על LG (חוץ מאשר חוסר התמיכה ב DTS). כמו כן, סדרת ה LD היא סדרה מצויינת לטעמי והיא EXCELLENT VALUE FOR MONEY (מה 450/460 ועד ה 650). בטווח מחירים הזה עליה הייתי הולך.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

עוד משהו. אם אתה הולך על LD650 מיבואן לא רשמי, תבדוק את נושא התמיכה בעברית, אבל תוודא גם שאתה מקבל אותה עם שלט שתומך ב NETCAST כי היה כבר סיפור בפורום אחר עם בחור שקנה אותה וקיבל שלט סטנדרטי.

Amit86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

http://www.time2buy.co.il/Product.asp?productid=965
על ידי י שלום
הם לא רשמיים?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

לא. וממנו זה התקבל עם השלט הלא נכון. כמו כן, שים לב שבאתר הזה האחריות היא רק לשנה ותצטרך להוסיף כסף על הגדלת האחריות. כמו כן, באתר הזה זה בתשלום אחד. אני בזמנו התעניינתי ב 55" של אותו דגם, ובשקם אלקטריק קיבלתי הצעה לאותו מחיר של האתר, בהרבה מאוד תשלומים (ולא מזומן כמו באתר) ועם שלוש שנות אחריות (אצל היבואן הזה, החל משנה השניה משלמים על ביקור טכנאי במסגרת האחריות). תבדוק גם כמה תעלה בשקם אלקטריק אותה טלוויזיה מח.י. עם 3 שנות אחריותך נורמלית, ושלט בלי סינית עליו :)

אם לא ברור, אז ח.י. זה היבואן הרשמי.

Amit86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

מניסיון שלך בשקם אלקטריק ישוו מחירים אם אני יגיע אליהם עם בהצעת מחיר שקיבלתי מהאתר הזה?

למה המחיר שלהם לאותו דגם הוא 1000 שח יותר מהתקציב שלי (4300 שח)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

אה, כי הסתכלת על ה 650 מייבוא רשמי של ח.י.

בכל מקרה, הם מוכרים גם י.שלום, והם השוו לי את ההצעה של האתר בתשלומים ועם 3 שנות אחריות. כמו כן, דרכם אני מניח יהיה לך קל לבדוק את נושא השלט והעברית.

Amit86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

תודה רבה על העזרה, מחר אקפוץ לביקור בשקם אלקטריק שקרוב לבית שלי ואנסה לקבל מהם הצעת מחיר ובכלל לראות את הטלויזיה לפני קניה :roll:

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

לא חושב שתראה אותה בתצוגה. זה דגמים של שנה שעברה שבדרך החוצה.

Amit86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

שווה לרדת קצת בגודל המסך ובמחיר תמורת מותגר טושיבה? Toshiba REGZA 40CV700
http://www.croco-deal.co.il/products/SA ... 0cca92d010

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #16 

Amit86 כתב:שווה לרדת קצת בגודל המסך ובמחיר תמורת מותגר טושיבה? Toshiba REGZA 40CV700
http://www.croco-deal.co.il/products/SA ... 0cca92d010
...
אבל ממש לא!
לא מזלזל בטושיבה יש להם אחלה דגמים אבל הדגם הנ"ל מעפן!

Amit86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

חבל... כי דיברתי עם החנות
הם לא מוכנים להשוות מחירים כי אומרים שהיבוא של חי יותר יקר מי שלום ואין להם שום סיבה להשוות את המחיר מה שמשאיר אותי עם האפשרויות הבאות:
לשלם 4085 שח על דגם 42ld650 מיבואן רשמי ולקבל עברית
לשלם 3400 מיבואן לא רשמי ולא לקבל תמיכה בעברית
למצוא טלויזיה אחרת שמתאימה לצרכים שלי...

עזרתכם?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

תבדוק עם היבואן המקביל, כי יכול להיות שהטכנאי שלו יכול לסדר לך תמיכה בעברית.

דרך אגב, כשדיברתי על השוואת מחירים התכוונתי להשוואת המחיר של החנות הפיזית מול החנות האינטרנטית על אותו היבואן המקביל.

Amit86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #19 

מחר אני אקפוץ למרכז החשמל בתל אביב ואבדוק מה יש להם להציע.. עד עכשיו כל הטלויזיות שהתלבטתי עליהם מופיעות שם

נעדכן בהמשך...!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”