ג'ין קפה בדרך.
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
איזה מחיר חבל על הזמן , קיבלתי את המייל והתפלצתי
אז מה אנחנו היינו שפני הניסיונות ועכשיו לאחר ש הגין עבר את המבחן אז מנצלים את זה ?
אל תקנו !!!
אני מציע לעשות מחאת המיליון להפקעת מחירים ב תחום הקפה
אז מה אנחנו היינו שפני הניסיונות ועכשיו לאחר ש הגין עבר את המבחן אז מנצלים את זה ?
אל תקנו !!!
אני מציע לעשות מחאת המיליון להפקעת מחירים ב תחום הקפה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
למה לשלם כל כך הרבה שיש בהמור?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
עד 2500 אין לו הרבה מתחרים (חוץ מהבהמור) ובהחלט אין מה לשלם ליותר כי אפשר כבר ללכת על קולים רציניים יותר.
אין לי מושג למה ההתייקרות, הרי הדולר רק נפל מערכו והמחיר בחו"ל לא השתנה ונשאר סביב ה 500$.
לקנות מחו"ל ! 2100 (בחנות ההולנדית) שקל זה מחיר ריאלי. ככה כשהיבואן יתקע עם מלאי הוא יוריד מחיר ויעשה מבצעים, לא להיות פרארים...
אין לי מושג למה ההתייקרות, הרי הדולר רק נפל מערכו והמחיר בחו"ל לא השתנה ונשאר סביב ה 500$.
לקנות מחו"ל ! 2100 (בחנות ההולנדית) שקל זה מחיר ריאלי. ככה כשהיבואן יתקע עם מלאי הוא יוריד מחיר ויעשה מבצעים, לא להיות פרארים...
- עמרי
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 325
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
בווווווווז
באמת לא יפה, גם ככה המוצר הוא "נישתי" אז במקום למכור במחיר הוגן ולהרוויח לקוחות טובים לקפה ירוק ועוד
הם רק מקבעים את המצב שאנשים מעדיפים להזמין מחו"ל...
במקום לגזור קופון עלינו שיוציאו קופונים...
באמת לא יפה, גם ככה המוצר הוא "נישתי" אז במקום למכור במחיר הוגן ולהרוויח לקוחות טובים לקפה ירוק ועוד
הם רק מקבעים את המצב שאנשים מעדיפים להזמין מחו"ל...
במקום לגזור קופון עלינו שיוציאו קופונים...
- coffeeteam
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שירות מטעם היבואן - קופי-טים סוכנויות בע"מ
חברי פורום יקרים
בשלושת השנים האחרונות בהם המוצר שווק בארץ בצורה מסודרת, מחיר הצרכן עמד על 2990 ש"ח
במהלך תקופה זו עלות המוצר לנו השתנתה פעמיים ובסה"כ התייקרה בלמעלה מ 16%.
אופי ההתייקרות נובע מגידול משמעותי בעלות חמרי הגלם ומרכיב העבודה בקוריאה.
עלייה של 10% במחיר הצרכן אפילו לא משקפת את "המחיר הנכון" מטעם המשווק.
חשוב לציין כי כל קולה שמגיע לארץ עומד בסטנדרטים של מכון התקנים, מלווה בהוראות ואזהרות בעברית, כמו כן מצוייד באוסף מוץ המקצועי הגדול אשר נמכר בנפרד ב עלות של 50$ בחו"ל. יש כמובן להוסיף עליות מיסוי הקיימות בארץ (ונדרשות גם מכל מי שיקנה בחו"ל), עלות משלוח יקרה. ושירות לאחר מכירה.
כל מי שרוכש בחו"ל יגיע לעלויות דומות עם כל המיסוי והמשלוח וקניית אוסף המוץ המקצועי . למוצר זה אין מסגרת אחריות בינלאומית וכל תקלה או בעיה תחויב במלואה.
אני בטוח שבדיאלוג עם המשווקים ניתן יהיה לקבל הטבות או הנחות לחברי הפורום בלבד, בעלות תועלת עדיין מדובר בהצעה אטרקטיבית לקולה עד 300 גר'
אריק
קופי-טים סוכנויות נציגת ג'נסיס בישראל.
בשלושת השנים האחרונות בהם המוצר שווק בארץ בצורה מסודרת, מחיר הצרכן עמד על 2990 ש"ח
במהלך תקופה זו עלות המוצר לנו השתנתה פעמיים ובסה"כ התייקרה בלמעלה מ 16%.
אופי ההתייקרות נובע מגידול משמעותי בעלות חמרי הגלם ומרכיב העבודה בקוריאה.
עלייה של 10% במחיר הצרכן אפילו לא משקפת את "המחיר הנכון" מטעם המשווק.
חשוב לציין כי כל קולה שמגיע לארץ עומד בסטנדרטים של מכון התקנים, מלווה בהוראות ואזהרות בעברית, כמו כן מצוייד באוסף מוץ המקצועי הגדול אשר נמכר בנפרד ב עלות של 50$ בחו"ל. יש כמובן להוסיף עליות מיסוי הקיימות בארץ (ונדרשות גם מכל מי שיקנה בחו"ל), עלות משלוח יקרה. ושירות לאחר מכירה.
כל מי שרוכש בחו"ל יגיע לעלויות דומות עם כל המיסוי והמשלוח וקניית אוסף המוץ המקצועי . למוצר זה אין מסגרת אחריות בינלאומית וכל תקלה או בעיה תחויב במלואה.
אני בטוח שבדיאלוג עם המשווקים ניתן יהיה לקבל הטבות או הנחות לחברי הפורום בלבד, בעלות תועלת עדיין מדובר בהצעה אטרקטיבית לקולה עד 300 גר'
אריק
קופי-טים סוכנויות נציגת ג'נסיס בישראל.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש לי הרגשה שבסוף נגמור כמו בשוק הרכב - היבואנים יפעילו לובי שיאסור ייבוא אישי ויסנדלו אותנו מכל כיוון בשביל לקנות ביוקר
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אריק,
תודה על התגובה.
לא ממש מעניין מה היה המחיר הרשמי, ובאופן אישי אני מכיר לא מעט אנשים שרכשו את הג'ין קפה ביבוא שלכם אבל אף אחד מהם לא רכש במחיר הזה.
אני לדוגמא רכשתי ב-2150 ש"ח עם 1 ק"ג קפה ירוק, שזה כלל כמובן את אוסף המוץ הגדול שאתה מדבר עליו. אני בספק אם זה היה מחיר הפסד.
בכל אופן, זכותכם המלאה למכור במחיר הנוכחי.
זכותנו באותה מידה להמליץ לכל מי שישאל לא לקנות במחיר הזה ולייבא מחו"ל במקום.
בסופו של דבר, אני מאמין שהמחיר יחזור לרמות הגיוניות, ונחזור להמליץ על המוצר כעל רכישה מצויינת. בדיוק כמו שהיה עם המכונות הבסיסיות של גאג'ה.
תודה על התגובה.
לא ממש מעניין מה היה המחיר הרשמי, ובאופן אישי אני מכיר לא מעט אנשים שרכשו את הג'ין קפה ביבוא שלכם אבל אף אחד מהם לא רכש במחיר הזה.
אני לדוגמא רכשתי ב-2150 ש"ח עם 1 ק"ג קפה ירוק, שזה כלל כמובן את אוסף המוץ הגדול שאתה מדבר עליו. אני בספק אם זה היה מחיר הפסד.
בכל אופן, זכותכם המלאה למכור במחיר הנוכחי.
זכותנו באותה מידה להמליץ לכל מי שישאל לא לקנות במחיר הזה ולייבא מחו"ל במקום.
בסופו של דבר, אני מאמין שהמחיר יחזור לרמות הגיוניות, ונחזור להמליץ על המוצר כעל רכישה מצויינת. בדיוק כמו שהיה עם המכונות הבסיסיות של גאג'ה.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

אני שילמתי בזמנו 1900 שקל וקיבלתי גם קילו ימן מוקה (ואני בטוח שאף אחד לא הפסיד).
אין ספק שזכותו של היבואן לתמחר לפי ראות עיניו אבל גם אין כל ספק שניתן לקנות מהחנות ההולנדית שפגשנו כולל כל המיסוי והשילוח ועדיין לסיים בסביבות 2150.
גם אם יתקלקל משהו (והמכשיר מאוד אמין), לא סיפור לתקן ולדעתי זה לא יסתכם בעלות גבוהה יותר מהפרש המחיר ואין בעיה גם לקנות חלקי חילוף ...
בכל מקרה טוב שחזרו ליבא אותו לארץ, צריך גם להביא לפה את שאר הקולים האחרים כמו הבהמור וה I-ROAST וכו' כדי שיהיו גם מכשירים זולים לקולים מתחילים או למי שרוצה לקלות כמויות קטנות של 100 גרם.
אין ספק שזכותו של היבואן לתמחר לפי ראות עיניו אבל גם אין כל ספק שניתן לקנות מהחנות ההולנדית שפגשנו כולל כל המיסוי והשילוח ועדיין לסיים בסביבות 2150.
גם אם יתקלקל משהו (והמכשיר מאוד אמין), לא סיפור לתקן ולדעתי זה לא יסתכם בעלות גבוהה יותר מהפרש המחיר ואין בעיה גם לקנות חלקי חילוף ...
בכל מקרה טוב שחזרו ליבא אותו לארץ, צריך גם להביא לפה את שאר הקולים האחרים כמו הבהמור וה I-ROAST וכו' כדי שיהיו גם מכשירים זולים לקולים מתחילים או למי שרוצה לקלות כמויות קטנות של 100 גרם.
- coffeeteam
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הבהרה ומידע רלוונטי נוסף
חברים יקרים
נכון שכל מוצר נבחן היום במסגרת הצדק החברתי, אך האמינו לי אין כוונה להתעשר מקולי הקפה.
שוחחתי עם שאול מאמיגו לגבי פעילות מיוחדת לחברי הפורום, הוא הביא לתשומת ליבי למבצע המפורסם, בו הוא מציע לקונים הראשונים מחיר מיוחד ובחירת צבע. ההצעה שלו ניראת לי הוגנת לחלוטין ומאפשרת הנחה משמעותית.
אני מציע לדבר איתו ולקבל הצעה ולגבש דיעה לאחר קבלת כל הפרטים.
אני לא מציע לזלזל באחריות בארץ. למרות שמדובר במוצר מאוד אמין כפי שציינו, אני יכול להעיד על תקלות משתמש שדרשו הוצאה כספית גבוהה אשר נחסכה במסגרת אחריות . (תקלות שבחלקם קרו גם לקולים מדופלמים, גם לעמיתים שלי בענף), אני גם יכול להעיד שזה מוצר מסובך מדי לטיפול עצמי לכל הטכנאים החובבים.
אריק
קופי-טים סוכנויות נציגת ג'נסיס בישראל
נכון שכל מוצר נבחן היום במסגרת הצדק החברתי, אך האמינו לי אין כוונה להתעשר מקולי הקפה.
שוחחתי עם שאול מאמיגו לגבי פעילות מיוחדת לחברי הפורום, הוא הביא לתשומת ליבי למבצע המפורסם, בו הוא מציע לקונים הראשונים מחיר מיוחד ובחירת צבע. ההצעה שלו ניראת לי הוגנת לחלוטין ומאפשרת הנחה משמעותית.
אני מציע לדבר איתו ולקבל הצעה ולגבש דיעה לאחר קבלת כל הפרטים.
אני לא מציע לזלזל באחריות בארץ. למרות שמדובר במוצר מאוד אמין כפי שציינו, אני יכול להעיד על תקלות משתמש שדרשו הוצאה כספית גבוהה אשר נחסכה במסגרת אחריות . (תקלות שבחלקם קרו גם לקולים מדופלמים, גם לעמיתים שלי בענף), אני גם יכול להעיד שזה מוצר מסובך מדי לטיפול עצמי לכל הטכנאים החובבים.
אריק
קופי-טים סוכנויות נציגת ג'נסיס בישראל
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

קבל:rafic8 כתב:ואני עוד נמצא ברשימת ה"מזמינים" של אמיגו לקולה הזה...
בקיצור, אשמח לקבל קישור לאתר שישלח לארץ במחיר הגיוני יותר.....
http://www.ongebrand.nl/english/
המחיר שקיבלתי במייל: 282 אירו (לאחר קיזוז VAT) ותוספת של 4% לתשלום ב PAYPAL ועוד 65 אירו משלוח (מדובר במשלוח אווירי מהיר).
סיכום זריז כולל מע"מ בארץ (אין מכס על מוצרי קפה מתחת ל 1000$) יוצא בסביבות 2150.