צריך עזרה בבחירת סטרימר עם דרישת מפורטות(אני מקווה)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Zilberlex פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אוקיי אז קנינו LX9500 חדשה ואנו רוצים לחנוך אותה עם דרך נוחה טובה, זולה ולא מתסכלת לראות סרטים.
לאחר שבחנתי את האופציות הבנתי שבתיאוריה סטרימר טוב זה מה שאני מחפש.

אז קודם כל, זה ברור שאני חדש בנושא, ואני מודע לכך שחוסר ההבנה וחוסר היכולת שלי לקרוא הרבה דפים של מידע לגבי הענף הזה יכולים לעצבן חלקכם, אז אנסה להשתדל לשמור על הטיפשות במינימום אך אבקש ממכם בכל זאת רמה מסויימת של סובלנות.

אז ככה, מאחר ולא חקרתי דווקא את הפאן התלת מימדי בעניין הסטרימרים אז אתן פה אופציה גמישה לגבי תלת מימד:
אם התלת מימד בסטרימרים הגיע לרמה גבוה(יכול לנגן אייסו של בלוריי למשל) אז אהיה גמיש במחיר לטובת תלת מימד איכותי. אם עניין התחת מימד בסטרימרים לא קיים אז מבחינת מחיר אחפש את ההכי זול שתואם את הציפיות שלי.

תכונות מפתח-
- העדפה לסטרימר שלא נשען על כונן קשיח פנימי אלה על אחד חיצוני שאחבר אליו.
- תמיכה מושלמת בכתוביות ברוסית ובעברית(אני מוכן להשקיע את האקסטרה מאמץ בישביל לקדד כתוביות לתוך הקובץ אם צריך כל עוד העניין לא מסובך מידי)
- תמיכה בפורמטי הוידאו המובילים באיכויות הגבוהות(הכוונה לניגון של סרט של 7 ג'יגה בפורמאט MKV או m4v). לדוגמא של קודקים לאודיו שנתקלתי בהם בסרטים שלי הם dts, a52, mp4a. אני מניח שיש לכם דרך יותר מפורטת להמליץ לי בנושא אז אסמוך עליכם.
- שיהיה יעיל, זריז ואמין, שלא יתקע, ושלא יגרום לי לדמם מעיניים בגלל איטיות בזמן חיפוש והרצת סרט.(חשוב מאוד שלא יהיה איטי).
- כמה שיותר זול, אלא אם כן מדובר ב3D אז אני מבין שזול זה נתון פונקציונאלי.

בקיצור, זול, מהיר, אמין ולא מעצבן.

תודה רבה לכל העוזרים והעוזרות, מקווה שעניתי לכם על כל המצופה ממני בתור שואל.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”