מישהו יכול להניח מה ישפרו ב PS4 לעומת קודמו..?
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני מנסה לחשוב ולא יודע מה כבר ניתן כמו ההבדל בין מעבד CORE 2 DUO לבין i3..תכלס זה רץ אותו דבר...אולי תלת מימד עם כפפה...? מציאות מדומה..? אין מה לשפר
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא הסברתי טוב את עצמי או שלא הובנתי טוב...התכוונתי באופן יחסי שאין הבדל בין שני המעבדים שציינתי..כלומר שני מחשבים עם אותם מעבדים אלה רצים אותו דבר וזו עובדה..השאלה שלי היא האם הגענו לקצה גבול היכולת של הקונסולות הביתיות?..מה כבר יכול להשתנות גרפית? להזכירכם שתקליטורי מוזיקה קיימים 30 שנה עד היום ואין משהו שעולה על איכותם היום..זו כוונתי...ntk כתב:חחחח אין מה לשפר???
מה בדיוק הקשר בין CORE 2 ל-I3???
זאת אחת ההודעות ....... שראיתי פה בפורום...
NTK אני שמח שהצלחתי לבדר אותך אולי תוכל לענות עכשיו אחרי שהסברתי את השאלה..?
תקליטים עולים על איכותם.להזכירכם שתקליטורי מוזיקה קיימים 30 שנה עד היום ואין משהו שעולה על איכותם היום..זו כוונתי......
בכל אופן לנושא השרשור , לא רק גרפיקה היא העניין.יש משמעות לכוח העיבוד , לזיכרון הRAM של המכשיר , לתאימות לתקנים שונים כמו SATA וUSB3 וכו' . ..בקיצור לא חסר מה לשפר
המעבד של הפלייסטיישן כבר מזמן נוצל ב-100% אני לא יודע מאיפה הבאת את זה, הדור הזה כבר מיצא את עצמו לפני שנהiakovl כתב:מעבד הCELL שיש בPS3 עדיין לא מנוצל כפי שהוא יכול להיות, אחד המעבדים החזקים שיש היום בשביל קונסולה
ואין מה להשוות בין קונסולה למחשב רגיל, שיקולים אחרים לגמרי...
רצים אותו הדבר ?מה בדיוק הכוונה ברצים אותו הדבר ? ומה הקשר פה לפלייסטיישן 4 אין לי מושגvanhelsing כתב:לא הסברתי טוב את עצמי או שלא הובנתי טוב...התכוונתי באופן יחסי שאין הבדל בין שני המעבדים שציינתי..כלומר שני מחשבים עם אותם מעבדים אלה רצים אותו דבר וזו עובדה..השאלה שלי היא האם הגענו לקצה גבול היכולת של הקונסולות הביתיות?..מה כבר יכול להשתנות גרפית? להזכירכם שתקליטורי מוזיקה קיימים 30 שנה עד היום ואין משהו שעולה על איכותם היום..זו כוונתי...ntk כתב:חחחח אין מה לשפר???
מה בדיוק הקשר בין CORE 2 ל-I3???
זאת אחת ההודעות ....... שראיתי פה בפורום...
NTK אני שמח שהצלחתי לבדר אותך אולי תוכל לענות עכשיו אחרי שהסברתי את השאלה..?...
מה הקשר בין המשפט הראשון לבין קצה היכולת של הקונסולה הביתית
מה לעזאזל קשור תקליטורי מוזיקה
רק אלוהים הבין אותך, בחיים לא ראיתי כזה סלט בתגובה אחת
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תעשו לי טובה, רק לא הדיון החסר תכלית הזה עוד פעם מחדש..
*לפותח הדיון שני דברים:
א) כבר נפתחו פה לא פעם אחת דיונים על הערכות וספקוצליות לגבי הדור הבא של הקונסולות..
לא שמפריע לי חס וחלילה שפתחת עוד אחד, אלא שלדעתי זה פשוט מיותר. כבר טחנו את הנושא הזה מכל הכיוונים.
ב) הדור הנוכחי של הקונסולות כבר גמר את הסוס. סחטו את לו היכולות לגמרי.
הגרפיקה והביצועים כבר רחוקים מלהשאיר למישהו פה פעור. (בלשון המעטה)
אם אתה חושב אחרת, אתה כנראה פשוט לא מעודכן בביצועים העכשוויים האפשריים..
*לפותח הדיון שני דברים:
א) כבר נפתחו פה לא פעם אחת דיונים על הערכות וספקוצליות לגבי הדור הבא של הקונסולות..
לא שמפריע לי חס וחלילה שפתחת עוד אחד, אלא שלדעתי זה פשוט מיותר. כבר טחנו את הנושא הזה מכל הכיוונים.
ב) הדור הנוכחי של הקונסולות כבר גמר את הסוס. סחטו את לו היכולות לגמרי.
הגרפיקה והביצועים כבר רחוקים מלהשאיר למישהו פה פעור. (בלשון המעטה)
אם אתה חושב אחרת, אתה כנראה פשוט לא מעודכן בביצועים העכשוויים האפשריים..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73360
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
איזו תחושה עזה של דז'וו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 38#1451938
6 עמודים של דיון זהה לחלוטין, אני חושב שכל מה שהיה צריך להיאמר כבר נאמר שם. vanhelsing - קרא את ששת העמודים הללו ואם יש שם משהו שלא נענה נשמח להרחיב כפי יכולתנו, אבל לחזור על אותו דבר שוב ושוב זה בזבוז זמן של כולנו.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 38#1451938
6 עמודים של דיון זהה לחלוטין, אני חושב שכל מה שהיה צריך להיאמר כבר נאמר שם. vanhelsing - קרא את ששת העמודים הללו ואם יש שם משהו שלא נענה נשמח להרחיב כפי יכולתנו, אבל לחזור על אותו דבר שוב ושוב זה בזבוז זמן של כולנו.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני רק חייב לציין שאחרי שעוזבים בצד את הויכוח על אנלוגי או דיגיטלי (מה יותר טוב, תקליטים או תקליטורים?), עדיין יש אמצעים דיגיטליים עדיפים על תקליטורים, כמו SACD, או DVD Audio.