חברת Dune הכריזה בתערוכת IFA 2011 על הסטרימר הראשון אשר מכיל תמיכת תלת מימד מלאה, כלומר יכולת ניגון כותרי וריפים של Blu-ray תלת מימדיים.הסטרימר יקרא Dune HD Pro ומבוסס על מעבד ה- SMP8910 של Sigma Designs. בין שאר התכונות שמכיל ה- Dune HD Pro ניתן למצוא כונן אופטי בלו-ריי, עיבוד VXP (חלק מהמעבד), זוג כוננים 3.5" שליפים, מסך מגע LCD בגודל 7", מארז היי-אנד, ספק כח מושקע, DAC Burr-Brown עבור 7.1 ערוצים וסלוט עבור DVB-T/S.המחיר צפוי לעמוד על 4 ספרות של דולרים.יש לציין כי ה- Dune HD Pro ...
אוריאל,
במפרט של ה- Xtreamer Prodigy נרשם 3D Full HD ללא הסבר. מכיוון שהמונח הזה לא קבוע בתקן מסויים, כל אחד מפרש אותו כראות עיניו.
בסין כבר יצאו לאור סטרימרים מבוססי RTD1186, ללא תמיכת MVC. ייתכן וזה בגלל קושחה וייתכן מכיוון שהדבר בכלל לא נתמך.
בדיוק כמו ההבדל בין כל זוג מוצרים בשוק ה- CE.
אם יש למשל מכשיר ב- $100 שיודע לנגן mkv, כל מכשיר אחר אשר יודע לנגן את הפורמט עושה זאת בצורה דומה? כמובן שלא. אלו יצרנים שונים עם חומרה אחרת ותוכנה שונה.
תנסה למשל להזרים משיתוף NFS או SMB עם ה- OPPO, כיום זה לא אפשרי. אני לא אומר שזה ההבדל היחיד, אלא שמי שמחפש כיום בין היתר סטרימר מהרשת, ה- OPPO כנראה שלא יתאים למשימה זאת.
אני מאוד מקווה שהסטרימרים המתחרים יציעו מחיר אטרקטיבי יותר . נניח סטרימר רגיל היום מסתובב סביב ה 300 דולר הייתי מצפה למזרים 3d במחיר של סביב ה 500-600 ולא למחירים של 3000 או משהו בסביבה.
שבוע טוב לכולם, ותודה על העדכון זיו!
את המכשיר בעיניים אני כמובן לא ראיתי אבל מדובר במכשיר שאמור להיות HI END אמיתי ובהתאם המחיר.
אני משער שאת רוב החברים בפורום יענינו נגנים כמו ה MAX או ה DUO שאמורים לקבל את השדרוג של התלת מימד, באמצעות לוח מחליף ללוח הקיים במכשירים אלו היום והמחיר שלהם צפוי להיות בסדר גודל דומה למחירים היום.
להערכתי מדובר בנגנים שבמקרה הטוב יגיעו לשוק לא לפני המחצית הראשונה של 2012, ברגע שיצא SAMPLE ייצור נוכל לקבל צפי מדוייק לאספקה.