גלקסי 2 חיבור hdmi לTV + חיבור דרך aux video
שלום לכולם.
1. אני רוצה לחבר את הגלקסי דרך כבל hdmi
איפה ניתן לקנות כבל כזה? כמה הוא עולה? האם צריך טלוויזיה מתאימה בשביל זה? Mhl או משהו כזה?
2. אני קונה בדיוק מערכת לרכב ואני אחבר את הגלקסי אליה כדי לשמוע שירים. הנה המכשיר:
http://www.autos-sound.co.il/RegularSal ... ductID=497
לרדיו דיוידי יש כניסת aux שיכולה לקבל גם ווידאו.
השאלה היא האם אני אוכל להעביר ווידאו מהגלקסי לרדיו דיוידי ושיראו במסכים?
איזה כבל אני צריך?
3. למערכת יש גם יציאה של usb. האם ניתן לחבר את הכלקסי דרך usb ולשמוע שירים מבלי לחבר לaux. כלומר לחבר אותו כמו דיסק און קי?
אשמח לקבל תשובות
תודה
1. אני רוצה לחבר את הגלקסי דרך כבל hdmi
איפה ניתן לקנות כבל כזה? כמה הוא עולה? האם צריך טלוויזיה מתאימה בשביל זה? Mhl או משהו כזה?
2. אני קונה בדיוק מערכת לרכב ואני אחבר את הגלקסי אליה כדי לשמוע שירים. הנה המכשיר:
http://www.autos-sound.co.il/RegularSal ... ductID=497
לרדיו דיוידי יש כניסת aux שיכולה לקבל גם ווידאו.
השאלה היא האם אני אוכל להעביר ווידאו מהגלקסי לרדיו דיוידי ושיראו במסכים?
איזה כבל אני צריך?
3. למערכת יש גם יציאה של usb. האם ניתן לחבר את הכלקסי דרך usb ולשמוע שירים מבלי לחבר לaux. כלומר לחבר אותו כמו דיסק און קי?
אשמח לקבל תשובות
תודה
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
1. אתה צריך להזמין כבל MHL שהוא מתאם בפועל בין המיקרו USB ל HDMI בתקן MHL שסה"כ מוסיף הזנת חשמל לעסק, בלי המתאם זה לא יעבוד, המחיר נא באזור ה20~30 דולר, תלוי איזה חברה הכבל, יש לך הכל בEBAY
2. אין לSGS2 יציאת וידאו רגילה
3. בגדול כן... לעשות MOUNT פשוט דרך המכשיר
2. אין לSGS2 יציאת וידאו רגילה
3. בגדול כן... לעשות MOUNT פשוט דרך המכשיר
אוקיי
אז עוד שאלה בקשר לaux
איך אפשר לשפר את הסאונד בגלקסי? לעשות לו boost או משהו? אני אשמע דרכו כל הזמן ואני רוצה לשמוע כמה שיותר איכותי כי הרמקולים איכותיים. מה גם שהפנל יהיה בתא הכפפות ולא תהיה לי גישה אליו אז דרך הפלאפונים אנחנו נשמע מוזיקה.
למשל בגלקסי 1 היתה תוכנה שעושה boost וקראו לה voodoo control ועכשיו היא לא תומכת בגלקסי 2 וברומים מסויימים.
אשמח לדעת אם יש לך או למישהו אחר פתרונות לגבי זה.
אז עוד שאלה בקשר לaux
איך אפשר לשפר את הסאונד בגלקסי? לעשות לו boost או משהו? אני אשמע דרכו כל הזמן ואני רוצה לשמוע כמה שיותר איכותי כי הרמקולים איכותיים. מה גם שהפנל יהיה בתא הכפפות ולא תהיה לי גישה אליו אז דרך הפלאפונים אנחנו נשמע מוזיקה.
למשל בגלקסי 1 היתה תוכנה שעושה boost וקראו לה voodoo control ועכשיו היא לא תומכת בגלקסי 2 וברומים מסויימים.
אשמח לדעת אם יש לך או למישהו אחר פתרונות לגבי זה.