Dual boot מ 3.55 ל3.70 והפך בפחות מדקה!!!!
קבוצת E3DIY team הצליחו להפעיל דואל בוט מ 3.55 ל 3.70 דרך E3FLASHER והפך בפחות מדקה!! מה שזה אומר שמתי שתרצו להיות מקוריים ולשחק באון ליין אתם עוברים ל3.70
ומתי שאתם רוצים לשחק בפרוצים אתם עוברים 3.55 .
הם מבטחים לשחרר את כל המידע שבוע הבא.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... m-qK1uE2K4#
http://www.ps3hax.net/2011/09/e3-flashe ... n-seconds/
ומתי שאתם רוצים לשחק בפרוצים אתם עוברים 3.55 .
הם מבטחים לשחרר את כל המידע שבוע הבא.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... m-qK1uE2K4#
http://www.ps3hax.net/2011/09/e3-flashe ... n-seconds/
מה הקשר לחשבו, מה נראה לך הם יכולים לדעת אם העדכון הבא של סוני יחסום את זה או לא ? זה םריצה, אף אחד לא מתחייב לך לשום דברyigal33 כתב:תשמע זו באמת שאלה אבל זה מוצר שעומד להימכר ואני מאמין שחשבו על על העניין הזה.ntk כתב:מחר כבר יצא 371 אל תדאג...
בכל מקרה את כל הפרטים נדע שבוע הבא....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
עקרונית גם 3.7 חוסם את הפריצה, סביר להניח שמה שקורה זה שיש dual boot שמופעל מתוך 3.55, ומשם מפעילים את 3.7. אם זה באמת המצב, טכנית זה אמור להיות חסין עדכונים של סוני. עד כמה זה באמת המצב? אין לי מושג, אני לא בצוות הפורצים.
אין דבר כזה חסין עדכונים, חוסמים את הפירצה שמאפשרת DUAL BOOT, כמו שכבר למדו כל משתמשי ה-360, אין דבר כזה פריצה שלא ניתנת לגילוי, בסוף כולם קיבלו באן, וכל פעם יצאה פריצה חדשה ואמרו זהו עם זאת לא יקבלו באן, ברגע שמיקרוסופט וסוני יכולות לעדכן את המשחקים והקונסולות מתי שהם רוצים לא יהיה אפשר לנצח במלחמה הזאת, במחשב זב הרבה יותר קל, מעדכנים פריצה בשניה וחוזרים לשחק עם כל עדכון שיוצא, בקונסולות זה כבר לא ככהMalcontent כתב:עקרונית גם 3.7 חוסם את הפריצה, סביר להניח שמה שקורה זה שיש dual boot שמופעל מתוך 3.55, ומשם מפעילים את 3.7. אם זה באמת המצב, טכנית זה אמור להיות חסין עדכונים של סוני. עד כמה זה באמת המצב? אין לי מושג, אני לא בצוות הפורצים....
מה גם שאם סוני תחליט לעשות מה שמיקרוסופט עושה ותחסום את כל הקונסולה ברגע שיריצו עליה משחק צרוב, כולם יוכלו אותה, ואי אפשר לדעת אם זה לא שומר את המידע על הקונסולה וברגע שסוני תחליט היא תתן לכולם באן כמו שמיקרוסופט עשתה לפני 4 שנים בגל הראשון שכולם אמרו שלא יהיו באנים
חוץ מזה שהיום זה לא מה שהיה פעם, להבדיל מהדורות הקודמים המולטי הוא חלק גדול מהחוויה של הקונסולה, וגם המחירים כבר לא מה שהיו פעם, כל משחק היה עולה 350-450 ש"ח וזה עוד שבחול המשחקים היו עולים 50$ ולא 60, היום אפשר להזמין משחק חדש בפחות מ-200 ש"ח מחול ושלא נדבר על משחקים ישנים יותר שתוך חצי שנה המחיר שלהם יורד כבר בחצי ואפילו פחות, ולכן אני חושב שהיום כבר לא משתלם לפרוץ קונסולות, ומדור לדור זה רק יהיה פחות ופחות משתלם
שאלה לגבי משחקים מהחנות המקוונת
לא שאני מוריד,שלי ממש לא פרוץ אבל מסקרן אותי:אם משחק על דיסק אפשר לצרוב ומשחק שאתה מוריד אותו מהשרת של מייקרוסופט אי אפשר לעולם להוריד צרוב(תקנו אותי אם אני טועה..בחיים לא שמעתי על מישהו שהוריד משחקי ארקייד שלמים שהם פרוצים)אז למה הם לא עושים במקום drm שמחייב להיות מחובר כל הזמן לאינטרנט,פשוט כשאתה קונה דיסק אתה מקבל 90 -95% מידע של המשחק ואז יצורף קוד שתרשום בלייב וכך תוריד מהשרת של מייקרוסופט את ה5% הנוספים שבלעדיהם המשחק לא יכול לפעול- וחוסלה בעיית הפירטיות לעולמים.... או שאני טועה?
אשמח לשמוע ממשהו שמבין בתחום
אוזס
אוזס
Re: שאלה לגבי משחקים מהחנות המקוונת
לא חסר אנשים שמשתמשים בקונסולה שלהם בלי אינטרנט ואין להם מושג בכלל שיש דבר כזה LIVE(ואני מכיר 2 כאלה).אוזס כתב:לא שאני מוריד,שלי ממש לא פרוץ אבל מסקרן אותי:אם משחק על דיסק אפשר לצרוב ומשחק שאתה מוריד אותו מהשרת של מייקרוסופט אי אפשר לעולם להוריד צרוב(תקנו אותי אם אני טועה..בחיים לא שמעתי על מישהו שהוריד משחקי ארקייד שלמים שהם פרוצים)אז למה הם לא עושים במקום drm שמחייב להיות מחובר כל הזמן לאינטרנט,פשוט כשאתה קונה דיסק אתה מקבל 90 -95% מידע של המשחק ואז יצורף קוד שתרשום בלייב וכך תוריד מהשרת של מייקרוסופט את ה5% הנוספים שבלעדיהם המשחק לא יכול לפעול- וחוסלה בעיית הפירטיות לעולמים.... או שאני טועה?
אוזס...
גם אני אישית לא פרצתי ולא אפרוץ את הסוני, אבל לעשו את מה שאמרת לא אפשרי.
Re: שאלה לגבי משחקים מהחנות המקוונת
צר לי לאכזב אותך, אבל זה שלא שמעת לא אומר שזה קיים, קודם כל יש את ה-JTAG שבו כמובן אפשר להשחק גם משחקי ארקיי פרוצים, אבל את זה אין להרבה אנשיםאוזס כתב:לא שאני מוריד,שלי ממש לא פרוץ אבל מסקרן אותי:אם משחק על דיסק אפשר לצרוב ומשחק שאתה מוריד אותו מהשרת של מייקרוסופט אי אפשר לעולם להוריד צרוב(תקנו אותי אם אני טועה..בחיים לא שמעתי על מישהו שהוריד משחקי ארקייד שלמים שהם פרוצים)אז למה הם לא עושים במקום drm שמחייב להיות מחובר כל הזמן לאינטרנט,פשוט כשאתה קונה דיסק אתה מקבל 90 -95% מידע של המשחק ואז יצורף קוד שתרשום בלייב וכך תוריד מהשרת של מייקרוסופט את ה5% הנוספים שבלעדיהם המשחק לא יכול לפעול- וחוסלה בעיית הפירטיות לעולמים.... או שאני טועה?
אוזס...
גם בפריצה הרגילה אפשר להוריד משחקי ארקייד לבוקס, אבל רק אם עדיין לא קיבלת באן, את המשחקים אתה מעתיד ל-HDD ולא צורב על דיסק, אני לא אתחיל להסביר איך זה עובד, אבל משחקי הארקייד של הבוקס מופצים בכל מקום ברשת
ודבר אחרון, לא כל מי שיש לו קונסולה רוצה לחבר אותה לאינטרנט, מה גם שאם יחייבו אנשים לחבר את הקונסולה בשביל להוריד עדכון למשחק ולהתחיל לשחק חלק גדול מהאנשים פשוט לא יקנו אותה, ואף אחד לא הבטיח שגם לזה לא ימצאו פריצה, שלא נדבר על זה שכמות הקונסולות הפרוצות היא חלק קטן, להבדיל מהמחשב ששם חלק גדול ואפילו רוב האנשים מורידים משחקים ולא קונים, וגם הרבה יותר קל לפרוץ משחקים על המחשב, גם כשיוצא להם עדכון, בקונסולות פעם אחת תופסים אותך ואתה יכול לקבל באן לתמיד עם אותה קונסולה עד שתקנה חדשה ( סוני עדיין לא עושים את זה אבל מי יודע )
Clear up doubt ,E3 FLASHER dual boot, 3.7 play PSN and 3.55 play HD game
After we release dual boot video, most player love it and also with some doubt.
We understand, so today release a new video, and do some clarification .
1: E3 FLASHER not only a flasher, but with perfectly extension because integrated lots of interface, we will release
more useful function later, all will be free just like we release golden finger function on E3 card reader.
2: E3 FLASHER can be upgrade from PC USB or TF card, very simple.
3: E3 FLASHER dual boot need 2 harddisk, one for 3.7 , another for 3.55. if you use only one HD, it will be required format everytime.
we will release a kit include ESATA station for you switch harddisk. (support 2.5 and 3.5' DISK)
4: At present, on nand flash console, it need solder wire. And no dual boot function because no 256M NAND FLASH ON E3 FLASHER.
on nor flash fat console, it need solder wire , and include dual boot function.
on slim console, it no need solder wire but need solder some point.it is easy can be done in 3min. (don't misunderstand no solder wire means no solder)
5: we will release 2 new version E3 FLASHER at the end of this month.
One is 256M nand flash on board and with CLIP, to get dual boot and no solder function.
Another is same as present E3 FLASHER but with CLIP, so all nor flash console no need any solder at that time. (sure cost will higher)
6: If all goes well, we will release official pictures and retail prices by this wesnesday !
http://www.ps3crunch.net/forum/threads/ ... line-Video
After we release dual boot video, most player love it and also with some doubt.
We understand, so today release a new video, and do some clarification .
1: E3 FLASHER not only a flasher, but with perfectly extension because integrated lots of interface, we will release
more useful function later, all will be free just like we release golden finger function on E3 card reader.
2: E3 FLASHER can be upgrade from PC USB or TF card, very simple.
3: E3 FLASHER dual boot need 2 harddisk, one for 3.7 , another for 3.55. if you use only one HD, it will be required format everytime.
we will release a kit include ESATA station for you switch harddisk. (support 2.5 and 3.5' DISK)
4: At present, on nand flash console, it need solder wire. And no dual boot function because no 256M NAND FLASH ON E3 FLASHER.
on nor flash fat console, it need solder wire , and include dual boot function.
on slim console, it no need solder wire but need solder some point.it is easy can be done in 3min. (don't misunderstand no solder wire means no solder)
5: we will release 2 new version E3 FLASHER at the end of this month.
One is 256M nand flash on board and with CLIP, to get dual boot and no solder function.
Another is same as present E3 FLASHER but with CLIP, so all nor flash console no need any solder at that time. (sure cost will higher)
6: If all goes well, we will release official pictures and retail prices by this wesnesday !
http://www.ps3crunch.net/forum/threads/ ... line-Video
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
האתר שלהם עלה לפני ארבעה ימים והם מייצרים בסך הכל 3000 חתיכות. נראה לי שאם אתה מעוניין, תקנה ורק אחר כך תבדוק אם עובד או לא. מקסימום תמכור.