Boxee vs xtreamer
-
amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 912
יש לי התלבטות ואודה לעזרתכם,
יש לי מעל שנה popcorn a200 ואני מאוד לא מרוצה. כבר פעם שניה שמתקלקל לי הסטרימר כנראה בגלל חום(יש לי כונן פנימי) ולכן מבחינתי לקנות שוב את הסטרימר הזה זו ממש לא אופציה.
אני השבוע בדיוטי ומתלבט איזה מכשיר לקנות.
אין לי חיבור קוי ולכן משתמש בכונן פנימי.
אני רוצה ב jukebox עברי ונותן עדיפות לדיסק פנימי, משום שיש לי 1 TB מהפופקורן אבל אין לי בעיה לקנות חיצוני אם יהיה צורך.
איך ה jukebox ב xtreamer? קראתי שהוא איטי, אבל חשוב לי עברית.
במידה ואתם ממליצים על xtreamer, איזה דגם כדאי? מה ההבדלים. בין ה sidewinder ל pro?
אודה לעזרתכם
יש לי מעל שנה popcorn a200 ואני מאוד לא מרוצה. כבר פעם שניה שמתקלקל לי הסטרימר כנראה בגלל חום(יש לי כונן פנימי) ולכן מבחינתי לקנות שוב את הסטרימר הזה זו ממש לא אופציה.
אני רוצה ב jukebox עברי ונותן עדיפות לדיסק פנימי, משום שיש לי 1 TB מהפופקורן אבל אין לי בעיה לקנות חיצוני אם יהיה צורך.
במידה ואתם ממליצים על xtreamer, איזה דגם כדאי? מה ההבדלים. בין ה sidewinder ל pro?
אודה לעזרתכם
- eladme
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 423
האקסטרימר למיטב ידעתי יש לו יותר בעיות חום מהמכשירים של פופקורן גם בפרו שאמור להכיל שתי הארדיסקים-ראה את הביקורות עליו.
בוקסי לפי מה שידוע לי בכלל לא מסוגל להכיל הארדיסק פנימי.
הסינדוינדר מסוגל להכיל דיסק פנימי של 2.5 אינץ אם זה קריטי לך שזה יהיה הארדיסק רגיל של מחשב אז הוא לא יענה לך על הצרכים.
בוקסי לפי מה שידוע לי בכלל לא מסוגל להכיל הארדיסק פנימי.
הסינדוינדר מסוגל להכיל דיסק פנימי של 2.5 אינץ אם זה קריטי לך שזה יהיה הארדיסק רגיל של מחשב אז הוא לא יענה לך על הצרכים.
-
amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

ואם אני מחבר דיסק 2.5 חיצוני לסטרימר, מה עדיף בין השלושה?
האם לבוקסי יש גוקבוקס עברי או כוונה עתידית למשהו כזה?
האם לבוקסי יש גוקבוקס עברי או כוונה עתידית למשהו כזה?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
למה לא להשאר עם הסטרימר הנוכחי ולעבוד עם HDD חיצוני?
כבר התרגלת לסטרימר שיש לך ואתה מכיר את פתרון ה- MovieJukeBox.
כבר התרגלת לסטרימר שיש לך ואתה מכיר את פתרון ה- MovieJukeBox.
-
amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

אני חושש שהפופקורן נדפק. לאחר כחצי שעה עד שעה של צפיה הוא מתחיל להתנתק. אני צריך לבדוק האם כאשר אני מוציא את הדיסק הפנימי, זה פותר את הבעיה.ziv_r כתב:למה לא להשאר עם הסטרימר הנוכחי ולעבוד עם HDD חיצוני?
כבר התרגלת לסטרימר שיש לך ואתה מכיר את פתרון ה- MovieJukeBox....
- Sexter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1197
ל XTREAMER אין JUKEBOX וגם כנראה אף פעם לא יהיה. מה שיש להם זה נסיון עלוב להוסיף JUKEBOX וזה פשוט לא עובד אצל 90% מהמשתמשים. גרסה 3 לסטרימר ישן כנראה שבניגוד לפרסום לא תצא לעולם (אם תנסה לשאום בפורום מה קורה עם גרסה 3 לאקסטרימר רגיל, תמצא את עצמך מושעה מהפורום לצמיתות, מנסיון). ולפי הפורום שלהם נראה שבדגמים החדשים יש הרבה יותר בעיות מאשר חידושים.. לא הייתי מתקרב יותר לחברה הזו. לדעתי עדיף שתמצא פתרון ל A200 שלך מבחינת פיזור חום טוב יותר. ל BOXEE יש אמנם דברים מעניינים להציע, אבל רובן לא ממש רלוונטיים למשתמשם הישראלי ובנוסף הם מעדכנים לך את הקושחה על דעת עצמם. אני מבין שהם גם משתפים פעולה עם הגבלות DRM של מיקרוסופט ועם תקן DHCP.. מסיבה זו לא הייתי מחליף פופקורן כל כך מהר. הייתי ממתין שיצא דגם פופקורן שיתמוך גם בתלת מימד ועד אז מסתדר עם מה שיש...
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
רק בשביל להבהיר לשאר קוראי השרשור, הכוונה למי ששואל על הקושחה בפורום של Xtreamer.Sexter כתב: גרסה 3 לסטרימר ישן כנראה שבניגוד לפרסום לא תצא לעולם (אם תנסה לשאום בפורום מה קורה עם גרסה 3 לאקסטרימר רגיל, תמצא את עצמך מושעה מהפורום לצמיתות, מנסיון)....
- Sexter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1197
כן כמובן, סליחה אם לא הייתי ברור. אם כבר מזכירים את הקושחה המבוקשת, הם הבטיחו שהיא תצא באוגוסט למי שזוכר את הטריק הפרסומי הלא מוצלח שלהם בו הם השביתו את הפורום ליומיים עד להחרזה המאכזבת.. עכשיו הם מזהירים או חוסמים כל מי שמעז לשאול על הקושחה...ziv_r כתב:רק בשביל להבהיר לשאר קוראי השרשור, הכוונה למי ששואל על הקושחה בפורום של Xtreamer.Sexter כתב: גרסה 3 לסטרימר ישן כנראה שבניגוד לפרסום לא תצא לעולם (אם תנסה לשאום בפורום מה קורה עם גרסה 3 לאקסטרימר רגיל, תמצא את עצמך מושעה מהפורום לצמיתות, מנסיון).......
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
רק הערה לגבי ההערה על הבוקסי:
"ל BOXEE יש אמנם דברים מעניינים להציע, אבל רובן לא ממש רלוונטיים למשתמשם הישראלי" - נכון אבל:
1. אפשר להירשם לשירותים שמציעים IP של ארה"ב (או משהו כזה) ואז אפשר להינות מתכנים שבברירת מחדל לא זמינים לנו
2. אפשר גם להוסיף אפליקציות לא דרך בוקסי שגם מוסיפות עוד תכנים
פרטים בשרשור הבוקסי - http://www.hometheater.co.il/vt132503.% ... -Boxee-Box
"ל BOXEE יש אמנם דברים מעניינים להציע, אבל רובן לא ממש רלוונטיים למשתמשם הישראלי" - נכון אבל:
1. אפשר להירשם לשירותים שמציעים IP של ארה"ב (או משהו כזה) ואז אפשר להינות מתכנים שבברירת מחדל לא זמינים לנו
2. אפשר גם להוסיף אפליקציות לא דרך בוקסי שגם מוסיפות עוד תכנים
פרטים בשרשור הבוקסי - http://www.hometheater.co.il/vt132503.% ... -Boxee-Box
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
וזה בעייתי כי ?Sexter כתב:. אני מבין שהם גם משתפים פעולה עם הגבלות DRM של מיקרוסופט ועם תקן DHCP.. הייתי .........
מפתח בבוקסי
- smaster_1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 219
חזרתי מהכפור
לפני כמה חודשים העזתי לחלוק את עמדתי בדבר הסטרימרים ואמרתי שאני חוזר ל htpc.
היה ולמעשה יש לי a200 מושבת
עם תקלה דומה לשלך, סיידוינדר זרוק איפשהו, פרו מושבת. הבוקסי מת בעידכון קושחה, אך הנציגות הישראלית שיחקה אותה בענק, ופשוט נתנה לי חדש.
שאפו. בסופו של דבר, נראה שהרע במיעוטו הוא הבוקסי. הסטרימינג מהרשת השתפר מאד בגירסה האחרונה. הוא קורא היטב תכנים מקומיים מדיסק חיצוני. עד לרמה של 1080p בכל הפורמטים הפופולרים,
והזרמתי ברשת מקומית אלחוטית סרט של 720p ללא תקיעות. רישום ל vpn יפתח לך את עולם התכנים האמריקאי, אך אומר לך כי כבר הצלחתי לצפות בסרטים בצפייה ישירה בדפדפן שלו. המון תוכן פתוח גם כך למשתמש הישראלי, ויש לו אפליקציה מאד נחמדה לאייפד. קיצר, ציון 7 היכן שהאופציות שציינתי לעיל נכשלות לדעתי הצנועה.
היה ולמעשה יש לי a200 מושבת
עם תקלה דומה לשלך, סיידוינדר זרוק איפשהו, פרו מושבת. הבוקסי מת בעידכון קושחה, אך הנציגות הישראלית שיחקה אותה בענק, ופשוט נתנה לי חדש.
שאפו. בסופו של דבר, נראה שהרע במיעוטו הוא הבוקסי. הסטרימינג מהרשת השתפר מאד בגירסה האחרונה. הוא קורא היטב תכנים מקומיים מדיסק חיצוני. עד לרמה של 1080p בכל הפורמטים הפופולרים,
והזרמתי ברשת מקומית אלחוטית סרט של 720p ללא תקיעות. רישום ל vpn יפתח לך את עולם התכנים האמריקאי, אך אומר לך כי כבר הצלחתי לצפות בסרטים בצפייה ישירה בדפדפן שלו. המון תוכן פתוח גם כך למשתמש הישראלי, ויש לו אפליקציה מאד נחמדה לאייפד. קיצר, ציון 7 היכן שהאופציות שציינתי לעיל נכשלות לדעתי הצנועה.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
כבר דיברנו פה על בעיה דומה (אמנם עם ה A-110) אבל אני לא רואה שום סיבה למה זה לא יעזור לך פה...
הפתרון פשוט, יעיל, ועובד... לפחות כמה אנשים עם דיסק פנימי וללא שום בעיות לאחר הישום שלו.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
הפתרון פשוט, יעיל, ועובד... לפחות כמה אנשים עם דיסק פנימי וללא שום בעיות לאחר הישום שלו.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
- sufgi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
לאחר שנים שהיה לי סטרימרים של פופקורן ו HDX, עברתי לסטרימרים של TVIX ואני מאוד מרוצה. 0 תקלות (מבחינה מכנית) והסטרימר לא מתחמם (גם לי יש דיסק קשיח פנימי) . ובנוסף עם תוכנת tvixe מאוד קל להכין תמונות ותקצירים לסרטים.
- DaNiStO
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
לדעתי עם תוכן עברי המומלץ ביותר זה XBMC שמושך את המידע מהאתר TheTVDB.comamitgv1 כתב:יש לי התלבטות ואודה לעזרתכם,
אודה לעזרתכם...
עיין ערך http://www.hometheater.co.il/vt146487
כלומר לדעתי כל סטרימר שיודע לעבוד עם XBMC, כרגע מי שיודע זה ה-אקסטרימר אולטרה או HTPC למינהם. לי עוד לא יצא להתנסות עם XBMC ואולטרה כי אני עדיין עם אקטימר "הישן" ואני לא יודע אם הוא מגיב מהר. שווה לשאול... מישהו חווה?
בכל אופן כנס ללינק ששלחתי לך ותראה אם זו התוצאה הטובה ביותר עבורך...?!?! מבחינתי XBMC מגיע לתוצאה הטובה ביותר! (כמשתמש ישראלי)
שבת שלום.