רעש מהמעבד החדש
-
oregr8
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 140
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
במזל טוב שידרגתי את ה HTPC לאחר מותו של לוח אם ,הלכתי על לוח של Gigabyte GA870a ומעבד AMD phenom ii x4 955 .
הצרה שהמאוורר שמגיע איתו מרעיש מאוד ודי הוריד לי את כל ההתלהבות מהשדרוג ... האם הוא אמור להרעיש כל כך ? המחשב לא עושה כלום ברקע ובמהירות האיטית של המאוורר יש רעש רב.
בגרסה הקודמת של ה AM+ לא היה שום רעש ולתומי חשבתי שגם כך יהייה הפעם .
תודה
אורן
הצרה שהמאוורר שמגיע איתו מרעיש מאוד ודי הוריד לי את כל ההתלהבות מהשדרוג ... האם הוא אמור להרעיש כל כך ? המחשב לא עושה כלום ברקע ובמהירות האיטית של המאוורר יש רעש רב.
בגרסה הקודמת של ה AM+ לא היה שום רעש ולתומי חשבתי שגם כך יהייה הפעם .
תודה
אורן
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
יכול להיות שהוא פשוט פועל על 100% באופן קבוע, בשביל לפתור את זה תיכנס לביוס שלך וחפש SMART FAN או משהו דומה ושנה מצב
או שבאמת הגוף קירור רועש יחסית לקודם שלך, במקרה הזה אתה תמיד יכול לקנות חדש ושקט יותר, הדבר לא יקר במיוחד
או שבאמת הגוף קירור רועש יחסית לקודם שלך, במקרה הזה אתה תמיד יכול לקנות חדש ושקט יותר, הדבר לא יקר במיוחד
-
oregr8
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 140
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
כבר ניסיתי את זה .. הוא כרגע במצב שקט ..iakovl כתב:יכול להיות שהוא פשוט פועל על 100% באופן קבוע, בשביל לפתור את זה תיכנס לביוס שלך וחפש SMART FAN או משהו דומה ושנה מצב
או שבאמת הגוף קירור רועש יחסית לקודם שלך, במקרה הזה אתה תמיד יכול לקנות חדש ושקט יותר, הדבר לא יקר במיוחד...
אם זה באמת המאוור של המעבד (לפעמים קשה להבחין מהיכן הרעש יש כל כך מאווררים , ספק/כרטיס מסך/מעבד/מארז) אז גם אני הייתי ממליץ על ה Freezer 7 Pro (יש לי אותה המערכת עם אותו קירור) או את ה Freezer 64 Pro .
מה זה 120 שקל בשביל שקט נפשי (תרתי משמע
)
מה זה 120 שקל בשביל שקט נפשי (תרתי משמע
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA