מונטי פייטוןLondon is no longer English city

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
נעול
uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #1 

John Cleese: London is no longer English city

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... -city.html

קראו לי גזען - אבל אין ולא תהיה אינגרציה בין המוסלמים בלונדון-אנגליה לבין הבריטים שני עולמות שונים שלא יכולים להפגש אלא בעימות קשה וחזיתי.
מה עוד שהמהגרים (החוקיים והלא חוקיים) שמים להם מטרה אחת...בהתחלה להגיע....לאט לאט לדרוש זכויות ....הזויות יותר ויותר עד כדי השתלטות .
כך בכל מקום בעולם
מדובר במצווה להפיץ ולהשליט את האיסלם.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #2 

האנגלים זה לא אלו שתמיד מחרימים אותנו בכל הזדמנות? :roll:

ohyaeli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

מה עוד שהמהגרים (החוקיים והלא חוקיים) שמים להם מטרה אחת...בהתחלה להגיע....לאט לאט לדרוש זכויות ....הזויות יותר ויותר עד כדי השתלטות .
...
אין ספק שהכללות זה הדבר הנכון לעשות. פרוטוקול זיקני ציון אתה מכיר?
לפי הפרוטוקולים, התכנסו אבות האומה היהודית, שהיוו אגודת סתרים בשם "זקני ציון", בקונגרס הציוני הראשון בשנת 1897 לפגישה סודית. בפגישה זו טוו יחדיו מזימה להשתלט על אוצרות העולם ועל הנהגת עמים, בדרך מתוחכמת של השחתה מוסרית בתרבויות מפוארות, ניצול ממון לא שלהם וחרחור מלחמות בין מדינות ידידות, תוך שימוש בבונים החופשיים כזרוע לפעולה בקרב העמים.
...

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #4 

ohyaeli , מכיר מצוין.
כמה טוב שיש נאורות צדקנית ומתחסדת....

**** יתכן שחלקם אולי רוב המהגרים מגיעים מטעמים כלכליים ונוחות (מאחר ומדינות ערב לא השכילו ליצור חברה/מדינות ראויות) , אבל אז כהרגלם הם שוכחים מי בעל הבית ומי האורח

ohyaeli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

uris כתב:ohyaeli , מכיר מצוין.
כמה טוב שיש נאורות צדקנית ומתחסדת....

**** יתכן שחלקם אולי רוב המהגרים מגיעים מטעמים כלכליים ונוחות (מאחר ומדינות ערב לא השכילו ליצור חברה/מדינות ראויות) , אבל אז כהרגלם הם שוכחים מי בעל הבית ומי האורח
...
לא יודע אם זו נאורות צדקנית מתחסדת, ההכללה שלך צורמת לעין. מה אפשר לעשות שזה מאוד דומה למה שחשבו על היהודים בזמנו? מה אפשר לעשות שאת ההצהרה שלך אתה לא יכול לגבות במספרים?

בבקשה אני מאתגר אותך, תמצא לי לינק אחד שמראה שהמהגרים מוסלמים רוצים להשתלט על אירופה. ולא אני לא מתכוון להזויים בסגנון יורג היידר, אני מתכוון למאמר אמיתי. אם תראה לי את זה אני אקח את המילים שלי בחזרה ואתנצל מעל דפי הפורום.

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #6 

ההשתלטות היא מספרית ,
רצון לקבוע תכני לימוד
הקמת מסגדים מוסדות תרבות וכו'
התערבות בחוקי המדינה ונסיון להשפיע.
לכאורה דברים לגטמיים (לא תמיד אגב , לעיתים מדובר בהסתות קיצוניות במסגדים וכו כנגד אותה תרבות ואורח חיים שקיימת במדינות אליהן הם בחרו להגיע!!)
, אבל מדובר (בפועל) בנסיון לשנות את אופייה הארופאי של ארופה , לא !! אני לא מאמין באינטגרציה.
לכל אדם ביתו , מדינתו , שפתו , תרבותו ודתו.
גם שאתה מבקר בבית (מדינה) אחרת אתה צריך לזכור שאתה אורח.
ארופה מתחילה להבין לאט לאט את הבעיה הכרוכה בכך.
לא חסרים לינקים שתומכים בדעה שלך ולא חסרים לינקים שתומכים בדעה שלי (כולל מאמרים , עובדות וכו') , לא אתחיל בכך ,כנס לפורומים של מוסלמים בארופה (תרגם בעזרת גוגל טרנסלייט מערבית) ותראה את האמת , כמובן שאתה יכול להביא לי 1000 מאמרים אחרים של מוסלמים שחושבים אחרת ,לכן הדיון הזה לא יגיע לסיום , אתה תשאר בעמדתך ואני בעמדתי.

ohyaeli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

תראה uris, בגדול אני ואתה רואים עין בעין, אבל רק בגדול. אני אסביר, יש תמיד כמה תפוחים מבאישים שמתסיסים את השאר, רוב האנשים מחפשים לחיות את חייהם. את התפוחים האלה צריך לזרוק לצינוק מאוד מאוד עמוק למען יראו ויראו.

פלורליזם זה לא דבר טריוואלי, לא נולדים איתו (כי בטבעינו אנחנו סקטוריאלים) וצריך ללמוד להכיל את השונה וזה תהליך ארוך. דוגמא טובה לכך זה העם שלנו, עדיין אנחנו לא יכולים להכיל את היהודי השונה (אשכנזים ומזרחיים לדוגמא).

דבר אחרון אם ניקח את מה שאמרת ונחליף מוסלמים לחרדים, מסגדים לביתי כנסת ואירופה לארץ ישראל, נקבל תמונת ראי של הארץ שלנו. :wink:

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #8 

אולי,
אבל החרדים (למעט הקיצוניים כמו נטורי קרטא שאותם היייתי זורק לצינוק עמוק) הם חלק מבעלי הבית כאן וזו מדינתם כמו שלי וכמו שלך.
מריבה / ויכוח איתם משול לויכוח בתוך המשפחה.
ואין המדובר כאן באורח נוטה ללון שבא לכפות את דעותיו/אורח חייו ולקבוע סדרים אחרים במשפחה אצלה הוא מתארח.

ohyaeli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

uris כתב:אולי,
אבל החרדים (למעט הקיצוניים כמו נטורי קרטא שאותם היייתי זורק לצינוק עמוק) הם חלק מבעלי הבית כאן וזו מדינתם כמו שלי וכמו שלך.
מריבה / ויכוח איתם משול לויכוח בתוך המשפחה.
ואין המדובר כאן באורח נוטה ללון שבא לכפות את דעותיו/אורח חייו ולקבוע סדרים אחרים במשפחה אצלה הוא מתארח.
...
אני ממש ממש לא מסכים איתך על זה, אבל זו לא מטרת הדיון אז נעזוב את זה.

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #10 

(Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78922
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #11 

uris,

כידוע לך זה לא תחום שמותר לדיון בפורומים.

נעול

חזור אל “ללא קשר”