אהלן
הגרסה הזאת מותקנת אצלי מחשב , היא בהחלט לא הכי יציבה בעולם...
האמת כמה שאני אוהב את הXBMC אני מעט מאוכזב ממנה..
יש לי מספר קבצים בפורמט DTS-HD ואכן שומעים אבל לא רואים טוב יש כול מיני איך נגדיר את זה "ריבועים" במהלך הסרט..
מסתבר שהתוכנה (הגרסה הספציפית הזאת) לא תומכת בכול הפורטים של DTS-HD (מהירות בסאונד).
את אותו סרט במידה פלייר או מדיה פרוטל רואים פצצה!!!!
אני ממליץ לך לעזוב כזה(בצער רב) את XBMC שוב בגרסה הזאת בלבד..
ולעבוד עם משהו אחר
בהצלחה..
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
חוץ מהיציבות האמת, רואים סרטי DTS-HD באיכות לא רעה בכלל ב-XBMC
BOXEE דווקא ה-DTS-HD עבד, אבל הסרט ממש קרטע, משהו בין הילוך נורמלי לאיטי, לא יכול להסביר את זה לאור העובדה ש-XBMC ניגן חלק את אותו סרט, הצעות?
MEDIA PORTAL לא הצלחתי לגרום ל-DTS-HD לפעול, או שנשארתי תקוע על 5 CHANNELS, או שאחרי משחק עם הגדרות האודיו וידאו, הוא אמר לי שהפורמט לא נתמך (עברתי על המדריך שלב שלב [למרות כמה שינויים שיש עם הגירסא החדשה יותר מהמדריך] ולא מצאתי איפה אני טועה...)
ARCSOFT TOTAL MEDIA THEATER 5 - גם לא הצלחתי לעבוד עם DTS-HD (דווקא גירסא 3 כן הצליחה לעבוד בעבר)
האמת שכבר התחלתי להסתכל על כרטיסי NVIDIA השבוע, כי מאז שהתחלתי עם ה-5770 אני חווה בעיות על ימין ועל שמאל...אבל אז נוכחתי לדעת ש-NVIDIA הם לא מעריצים גדולים (בינתיים) של DTS-HD....
הדרייברים הרשמיים ב-ATI הם מה-17.8 ככה שלא מאמין שיש גירסאות בטא יותר יציבות...כנראה שנשאר לי רק לחכות בינתיים...
באותו נושא, BOXEE (במידה ואצליח להתגבר על הג'יטרינג...) יודע להתמודד טוב עם בלו-ריי ריפ שלמים?