הבדלים בין גרסא 1080P לREMUX.
-
Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
יש לי שאלה שלא ידעתי לאן לשייך אז אני אשאל אותה פה.
נגיד שיוצא סרט לדוגמא מלחמת הכובים המהדורה החדשה ב1080P בגודל של כ10GB.
הורדתי את הגירסאות הנ"ל ולאחר מכן ראיתי שיש גרסת REMUX לאותם סרטים. בדרך כלל אני מתחיל להוריד מחדש את הגרסאות הREMUX ששוקלות כ35GB, שוב לסרט הספציפי.
השאלה היא האם יש הבדל משמעותי באיכות התמונה או שפשוט ב1080P השאירו רק פסקול באנגלית ובREMUX זה כולל את כל הפסקולים והוידאו אותו הדבר? והאם גודל של הפסקולים יכול להגיע לכ20GB?
כי הורדתי כמה סרטי בלוריי מלאים ולא נפלתי מאיכות התמונה שלהם לאומת גרסת אותו הסרט ב1080P MKV.
הורדתי את הגירסאות הנ"ל ולאחר מכן ראיתי שיש גרסת REMUX לאותם סרטים. בדרך כלל אני מתחיל להוריד מחדש את הגרסאות הREMUX ששוקלות כ35GB, שוב לסרט הספציפי.
השאלה היא האם יש הבדל משמעותי באיכות התמונה או שפשוט ב1080P השאירו רק פסקול באנגלית ובREMUX זה כולל את כל הפסקולים והוידאו אותו הדבר? והאם גודל של הפסקולים יכול להגיע לכ20GB?
כי הורדתי כמה סרטי בלוריי מלאים ולא נפלתי מאיכות התמונה שלהם לאומת גרסת אותו הסרט ב1080P MKV.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
אני יגיד לך תאמת, גם אני ערכתי ניסוי קטןHertz33 כתב:יש לי שאלה שלא ידעתי לאן לשייך אז אני אשאל אותה פה.
כי הורדתי כמה סרטי בלוריי מלאים ולא נפלתי מאיכות התמונה שלהם לאומת גרסת אותו הסרט ב1080P MKV....
והורדתי תסרט המלא 36GB הזה : BATTLE.LOS.ANGELES.2011.1080P.BD50.BLURAY-SP
הרצתי אותו בסטרימר שלי , ולא ראיתי תאמת הבדל משמעותי
בינו לבין ה-MKV שבזמנו הורדתי .
תאמת שאני חושב על זה , מה הטעם להוריד 40GB
סתם מיותר לפי דעתי
-
Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לא נעלבתי.guyezra כתב:גירסאות ה-REMUX זהות באיכותן לבלוריי המלא.
מי שלא רואה הבדלים, מרוויח... כמו שאומרים בורות היא ברכה.
לרוב ההבדלים גדולים וניכרים לעין....
זה לא עיניין של בורות אלא עיניין של ציוד לפי דעתי. אין לי מסך 55 אינץ' ב25000 בסלון.
יש לי LG 37 ב4000 לכן אני לא רואה הבדל. כשאתחדש במסך מתקדם יותר אולי אחווה שינויים.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אין קשר.רימוקס זה עיבוד מחדש של הmkv או הבלוריי לקובץ חדש.
אפשר לעשות רימוקס לכל רזולוציה ובדכ אנשים מורידים פסקול או מוסיפים כיתובית או מוסיפים אפקטים לוידאו.
ההבדלים בין קבצי mkv 1080 לבלוריי מלא הם בדכ הביטרייט של הוידאו, ב1080 הוא בדכ 11mbit ובבלוריי מלא יכול להגיע ל30 ויותר.
לגבי ההבדל... יש כאלה שמרגישים וכאלה שלא תלוי בהמון גורמים החל ממסך וכיולו וכלה בצופה והעין שלו.
אפשר לעשות רימוקס לכל רזולוציה ובדכ אנשים מורידים פסקול או מוסיפים כיתובית או מוסיפים אפקטים לוידאו.
ההבדלים בין קבצי mkv 1080 לבלוריי מלא הם בדכ הביטרייט של הוידאו, ב1080 הוא בדכ 11mbit ובבלוריי מלא יכול להגיע ל30 ויותר.
לגבי ההבדל... יש כאלה שמרגישים וכאלה שלא תלוי בהמון גורמים החל ממסך וכיולו וכלה בצופה והעין שלו.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אני בהחלט מבחין בהבדל ניכר בין REMUX לבין קבצי MKV .
חוץ מזה ה-MKV לא מכילים בד"כ את פורמטי האודיו החדשים.
ההעדפה אצלי תמיד היא בלוריי מלא (למען התפריטים
), והפשרה היחידה היא REMUX
לא מתעסק בכלל עם גרסאות ה- 1080P המכווצות
חוץ מזה ה-MKV לא מכילים בד"כ את פורמטי האודיו החדשים.
ההעדפה אצלי תמיד היא בלוריי מלא (למען התפריטים
לא מתעסק בכלל עם גרסאות ה- 1080P המכווצות
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אתה טיפה טועה בין כמה מושגים.
Mkv זה מיכל ויכול להכיל 1080 או בלוריי מלא או רימוקס של בלוריי מלא או של mkv אחר.
רימוקס זה מוקס מחדש. הבנת הנכתב.
המלא יהיה בגודל של 40 גיגה למשל וה1080 יהיה 9.
Mkv זה מיכל ויכול להכיל 1080 או בלוריי מלא או רימוקס של בלוריי מלא או של mkv אחר.
רימוקס זה מוקס מחדש. הבנת הנכתב.
המלא יהיה בגודל של 40 גיגה למשל וה1080 יהיה 9.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
צריך מינימום מסך 42 אינץ' (ישיבה של מטר וקצת ממנו...ב47 אינץ' זה כבר קרוב ל3 מטרים), כדי להבחין בהבדלים בין TS REMUX שהגיע מBD מלא, ל1080P של קבוצת קידוד טובה.
כמו כן בסרטי דרמה חסרי תנועה יהיה עוד יותר קשה לראות את ההבדל.
היום יש גם REMUX לMKV שכולל DTSMA בתוכו. רק צריך שהסטרימר יתמוך בקריאת פורמטים חדשים מתוך MKV . הסטרימרים מהדור הקודם תומכים בTS ובM2TS בקריאת HD AUDIO.
יש גם גרסאות שאיכות הBD שלהן מלכתחילה לא משהו, אז אין מה להיות מופתע שהMKV נראה רע.
אני אישית מוריד TS או BD מלא רק לסרטים ששווים את הנפח. כל האחרים 1080P וDTS זה המינימום
כמו כן בסרטי דרמה חסרי תנועה יהיה עוד יותר קשה לראות את ההבדל.
היום יש גם REMUX לMKV שכולל DTSMA בתוכו. רק צריך שהסטרימר יתמוך בקריאת פורמטים חדשים מתוך MKV . הסטרימרים מהדור הקודם תומכים בTS ובM2TS בקריאת HD AUDIO.
יש גם גרסאות שאיכות הBD שלהן מלכתחילה לא משהו, אז אין מה להיות מופתע שהMKV נראה רע.
אני אישית מוריד TS או BD מלא רק לסרטים ששווים את הנפח. כל האחרים 1080P וDTS זה המינימום
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
Agent
אני לא ממש חזק במושגים, תודה על התיקון
בכל אופן, נראה לי שבגדול, כוונתי הובנה....
אני לא ממש חזק במושגים, תודה על התיקון
בכל אופן, נראה לי שבגדול, כוונתי הובנה....
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
גם אם הוא ישב 30 ס"מ מהמסך לא בטוח שיראה הבדל. הטבלאות בעיקר דיברו על הבדלים בין 720P ל1080P .
כאן מדובר על הבדלים בBITRATE בלבד שזה קצב זרימה (לדוגמא הפיקסלציה בתנועות חדות). הרזולוציה אותה רזולוציה, ביטרייט שונה.
אם מדובר בRIP איכותי אז יכול להיות שעוד מפעילים שם פילטרים והקושי לזהות הבדלים עוד יותר גדול.
כאן מדובר על הבדלים בBITRATE בלבד שזה קצב זרימה (לדוגמא הפיקסלציה בתנועות חדות). הרזולוציה אותה רזולוציה, ביטרייט שונה.
אם מדובר בRIP איכותי אז יכול להיות שעוד מפעילים שם פילטרים והקושי לזהות הבדלים עוד יותר גדול.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/