סרט נטפליקס ניתקע בבזמן ההורדה בוקסי בוקס
התחברתי לשירות של UNBLOCKUS
התחברתי ל-NETFLIX
בינתיים שני הדברים בניסיון ללא תשלום.
הפנדורה עובד יופי, אבל הנטפליקס ניתקע.
האפליקציה נפתחת, ואני בוחר סרט, וכשהוא מוריד אותו, הבאר ניתקע ב-רבע, אחר כמה שניות לפעמים ממשיך להתקדם כמעט עד הסוף, ואז כותב לי הודעה שהתוכן לא זמין ושאני אנסה מאוחר יותר או אבחר סרט אחר.
מה אני עושה לא נכון??
איל
התחברתי ל-NETFLIX
בינתיים שני הדברים בניסיון ללא תשלום.
הפנדורה עובד יופי, אבל הנטפליקס ניתקע.
האפליקציה נפתחת, ואני בוחר סרט, וכשהוא מוריד אותו, הבאר ניתקע ב-רבע, אחר כמה שניות לפעמים ממשיך להתקדם כמעט עד הסוף, ואז כותב לי הודעה שהתוכן לא זמין ושאני אנסה מאוחר יותר או אבחר סרט אחר.
מה אני עושה לא נכון??
איל
לי יש את שני השרותים שציינת, ודווקא ברוב המקרים זה עובד יופי, סטרימים ברמה שלא הכרתי עד עכשיו. במקרה שלך, האם יש תוכן בנטפליקס שכן עובד או שדברת על סרט מסויים שנתקע. יש בנטפליקס הגדרה של איכות הווידאו שמגדירים דרך המחשב (לא מהבוקסי), יתכן ורוחב הפס שלך לא מספיק רחב ותצטרך להגדיר את הוידאו לרגיל (לא HD).
לגבי unblock-us היו להם כמה תקיעות בימים האחרונים, מה שגרם לבוקסי לא להתחבר לאינטרנט, נכון לעכשיו הכל בסדר.
לגבי unblock-us היו להם כמה תקיעות בימים האחרונים, מה שגרם לבוקסי לא להתחבר לאינטרנט, נכון לעכשיו הכל בסדר.
תודה.
ניסיתי לעשות את זה אבל זה לא עוזר.
נתקע לי בשלב של ה-RETRIEVING
אח"כ נותן הודעה:
WERE HAVING TROUBLE PLAYING THIS TITLE RIGHT NOW
PLEASE TRY AGAIN LATER OR SELECT A DIFFERENT TITLE
ב-PC אני יכול לראות סרטים אם זה אומר משהו...
ניסיתי לעשות את זה אבל זה לא עוזר.
נתקע לי בשלב של ה-RETRIEVING
אח"כ נותן הודעה:
WERE HAVING TROUBLE PLAYING THIS TITLE RIGHT NOW
PLEASE TRY AGAIN LATER OR SELECT A DIFFERENT TITLE
ב-PC אני יכול לראות סרטים אם זה אומר משהו...
האם גרסת הבוקסי שלך מעודכנת?, אצלי מותקן גרסא מ 7 באוגוסט.
תנסה לנקות את נתוני הנטפליקס ולהתחיל מחדש system-> settings->services-> clear netflix data
אתה יכול גם להגדיר מחדש הגדרות יצרן של בוקסי ואז לנסות להפעיל מחדש את האפיקציה settings->adfanced -> reset to deafault settings
מה שכמעט בטוח יעבוד זה להתקין מחדש את תוכנת הבוקסי,
לגבי 2 העצות האחרונות, לא ניסיתי בעצמי, כך שכדאי לשאול פה בפורום מה קורה כשמתקינים מחדש את התוכנה (לפני כן בשרשור דיברו על איזה בעיה עם הגרסה האחרונה של בוקסי)
בהצלחה
תנסה לנקות את נתוני הנטפליקס ולהתחיל מחדש system-> settings->services-> clear netflix data
אתה יכול גם להגדיר מחדש הגדרות יצרן של בוקסי ואז לנסות להפעיל מחדש את האפיקציה settings->adfanced -> reset to deafault settings
מה שכמעט בטוח יעבוד זה להתקין מחדש את תוכנת הבוקסי,
לגבי 2 העצות האחרונות, לא ניסיתי בעצמי, כך שכדאי לשאול פה בפורום מה קורה כשמתקינים מחדש את התוכנה (לפני כן בשרשור דיברו על איזה בעיה עם הגרסה האחרונה של בוקסי)
בהצלחה
אני עדיין ב-TRIAL של ה-UNBLOCKUS, אולי זה משפיע??
ובמחשב זה כן עובד. אפשר לראות תוכן מנטפליקס.
רק שאלה להבין משהו...
מה משתנה כשאני נרשם? כלומר מאיפה המערכת של UNBLOCKUS יודעת מי אני ואם שלמתי?
כל אחד שנרשם מקבל DNS אחר? או שזה אותו מספר שכולם מתחברים אליו?
אני לא זוכר שעשיתי בבוקסי משהו יותר (LOGIN למשל) חוץ מהכנסת המספרים שקיימים באתר של UNBLOCKUS לאירופה.
כשאני עושה בדיקב בבוקסי BROWSER של CHECK SERVICE הוא מראה לי שהכל בסדר, עם V ירוק.
ובמחשב זה כן עובד. אפשר לראות תוכן מנטפליקס.
רק שאלה להבין משהו...
מה משתנה כשאני נרשם? כלומר מאיפה המערכת של UNBLOCKUS יודעת מי אני ואם שלמתי?
כל אחד שנרשם מקבל DNS אחר? או שזה אותו מספר שכולם מתחברים אליו?
אני לא זוכר שעשיתי בבוקסי משהו יותר (LOGIN למשל) חוץ מהכנסת המספרים שקיימים באתר של UNBLOCKUS לאירופה.
כשאני עושה בדיקב בבוקסי BROWSER של CHECK SERVICE הוא מראה לי שהכל בסדר, עם V ירוק.
תוודא שהסרויס של נטפיקס מוגדר בבודי
http://www.boxee.tv/auth?redirurl=%2Fnetflix
קראתי שיש ללא מעט אנשים בעיה עם האפיקציה, מספר אנשים אמרו שאם מנתקים התקן usb חיצוני הבעיה נפתרת
http://support.boxee.tv/entries/86465-the-netflix-app
http://www.boxee.tv/auth?redirurl=%2Fnetflix
קראתי שיש ללא מעט אנשים בעיה עם האפיקציה, מספר אנשים אמרו שאם מנתקים התקן usb חיצוני הבעיה נפתרת
http://support.boxee.tv/entries/86465-the-netflix-app
- yarony1976
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי בדיוק אותה בעיה?
מישהו יודע על הפתרון?
מישהו יודע על הפתרון?