ממשק חדש, יכולת Scraping לנתוני סרטים וכתוביות, מעבד חדש ועוד - זה זה בסטרימר החדש לבית Popcorn Hour, זהו ה- V8.

לי יש C200 והיתרון היחיד שאני רואה כאן זה שהיחידה יותר קטנה פיזית ושהמעבד קצת יותר טוב וכמובן גם המחיר.ziv_r כתב:fighterblast,
מהירות המעבד ב- SMP8670 עלתה ל- 700MHz מ- 667MHz לעומת הדור הקודם. מהירות ה- DSP עלתה מ- 333MHz ל- 350MHz. לעומת זאת, ערך ה- Dhrystone ירד ל- 1543. זכרון ה- DRAM ירד בחצי ל- 512MB.
חיבור האתרנט שודרג סוף סוף ל- 10/100/1000.
השיפורים במהירות המעבד נעשו כחלק מאבולוציה של המעבדים בשנה האחרונה ושאר השינויים נעשו על מנת להעניק מחיר זול יותר למעבד אשר יוביל בסופו של דבר למחיר זול יותר של סטרימר לצרכן הסופי.
istarmini,
במידה ותהיה הצלחה לממשק החדש, הוא יזלג גם לסדרת ה- 200.
kingikra,
החידוש הפעם תהיה היכולת להביא את הנתונים הללו ממספר אתרים בשפות שונות, כולל עברית. בימים אלו מתנהל משא ומתן בנושא.
assaf8888,
זמינות ה- V8 אמורה להיות מיידית לאחר התערוכה.
uris,
כפי שנרשם כבר די הרבה פעמים (ונדמה שרק guyezra זוכר), תלת מימד מלא יגיע אלינו רק עם הצגת מעבד SMP8910.
yishayn,
המידות בהחלט קטנות, אך לטיולים, עדיף בהרבה פעמים מכשיר סלולרי עם אפשרות ליציאת וידאו או אייפד שיחובר למסך הדק....
היה 1Gbps שלא ממש עבד...bennylak כתב:לי יש C200 והיתרון היחיד שאני רואה כאן זה שהיחידה יותר קטנה פיזית ושהמעבד קצת יותר טוב וכמובן גם המחיר.ziv_r כתב:fighterblast,
מהירות המעבד ב- SMP8670 עלתה ל- 700MHz מ- 667MHz לעומת הדור הקודם. מהירות ה- DSP עלתה מ- 333MHz ל- 350MHz. לעומת זאת, ערך ה- Dhrystone ירד ל- 1543. זכרון ה- DRAM ירד בחצי ל- 512MB.
השיפורים במהירות המעבד נעשו כחלק מאבולוציה של המעבדים בשנה האחרונה ושאר השינויים נעשו על מנת להעניק מחיר זול יותר למעבד אשר יוביל בסופו של דבר למחיר זול יותר של סטרימר לצרכן הסופי.
istarmini,
kingikra,
החידוש הפעם תהיה היכולת להביא את הנתונים הללו ממספר אתרים בשפות שונות, כולל עברית. בימים אלו מתנהל משא ומתן בנושא.
assaf8888,
uris,
כפי שנרשם כבר די הרבה פעמים (ונדמה שרק guyezra זוכר), תלת מימד מלא יגיע אלינו רק עם הצגת מעבד SMP8910.
yishayn,
המידות בהחלט קטנות, אך לטיולים, עדיף בהרבה פעמים מכשיר סלולרי עם אפשרות ליציאת וידאו או אייפד שיחובר למסך הדק....
מעבר לזה הזיכרון כבר היה 512 וכבר היה 1Gbps.
השאלה היא האם בגלל הגודל הפיזי הקטן עדיין אפשר להתקין בתוך המכשיר HD 3.5''... שזה בעיני יתרון חשוב שאני לא בטוח שייתכן בגודל קופסה קטנה יותר...
הטיעון שלי הוא שפיזית הוא היה... זה שצוות התוכנה שפיתח את הקושחה עשה עבודה "מעולה" גרם לזה שלא תיהיה תאימות להרבה נתבים... אגב גם לי על נתב אחד זה לא עובד... הם כנראה פשוט סידרו את הבאג בקושחה ואני מצפה שזה משהו שיעשו לו Backport ל- C200...Batnun כתב:היה 1Gbps שלא ממש עבד...bennylak כתב:לי יש C200 והיתרון היחיד שאני רואה כאן זה שהיחידה יותר קטנה פיזית ושהמעבד קצת יותר טוב וכמובן גם המחיר.ziv_r כתב:fighterblast,
istarmini,
kingikra,
assaf8888,
uris,
yishayn,
מעבר לזה הזיכרון כבר היה 512 וכבר היה 1Gbps.
השאלה היא האם בגלל הגודל הפיזי הקטן עדיין אפשר להתקין בתוך המכשיר HD 3.5''... שזה בעיני יתרון חשוב שאני לא בטוח שייתכן בגודל קופסה קטנה יותר...
Batnun
....

הפופקורן הקיים לא תומך פלאש?assaf8888 כתב:איפה ניתן לראות את הממשק החדש?
האם תומך פלאש ו yamj?...