האם לרכוש מנוי לשרתי אחסון\הורדות הפך לרולטה רוסית?
אז לפני שנה רכשתי מנוי לשנה ב HOTFILE וכידוע האתר מת ואת הכסף לא ניתן לדרוש בחזרה כי מצידם הם ממשיכים לתת שירות כמובטח.. אז עברתי ל FILESONIC ובהחלט למשך כחצי שנה כמעט נהניתי מהחבילה לשנה עם מטב התכנים החדשים. עכשיו, נראה שגם זמנו של FILESONIC תם. כ 50% מהקבצים החמים נמחקו.. כנראה גם הם קיבלו איומים בתביעות.
כרגע יש שרת אחד שממשיך להחזיק קבצים ללא חשבון והוא uploaded אבל אני כבר חושש לזרוק עוד 200 שח כי קרוב לודאי גם הם יתקפלו בקרוב. חבל שאין חברה אחת שדואגת לבחור עבור המשתמש את השרת שהוא רוצה עי הסדרים מיוחדים בין אותה חברה לכל השרתים הקיימים (כאילו שלם פר גודל הורדה\העלאה). אשמח לשמוע כיצד אחרים כאן בפורום מסתדרים עם כל עניין שרתי האחסון המתחלפים.
בעצם זו לא סתם רולטה רוסית, אלא רולטה רוסית הפוכה. זה כמו לטעון אקדח בכל הכדורים פרט לאחד ולרות לעצמך בראש בתקווה שזה יהיה התרמיל הריק...
כרגע יש שרת אחד שממשיך להחזיק קבצים ללא חשבון והוא uploaded אבל אני כבר חושש לזרוק עוד 200 שח כי קרוב לודאי גם הם יתקפלו בקרוב. חבל שאין חברה אחת שדואגת לבחור עבור המשתמש את השרת שהוא רוצה עי הסדרים מיוחדים בין אותה חברה לכל השרתים הקיימים (כאילו שלם פר גודל הורדה\העלאה). אשמח לשמוע כיצד אחרים כאן בפורום מסתדרים עם כל עניין שרתי האחסון המתחלפים.
בעצם זו לא סתם רולטה רוסית, אלא רולטה רוסית הפוכה. זה כמו לטעון אקדח בכל הכדורים פרט לאחד ולרות לעצמך בראש בתקווה שזה יהיה התרמיל הריק...
נערך לאחרונה על ידי Sexter ב 01/09/2011 21:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כל השבוע האחרון אני נתקל רק בקבצים שנמחקו מפיילסוניק. אם זו לא הייתה עבירה על חוקי הפורום, הייתי שם כאן לפחות 10 קישורים שנמחקו מפיילסוניק. את פיילסרב לא ניסיתי כי אני לא רואה שהוא מככב ברוב פורומי ההורדות...knazi כתב:דווקא בנתיים עם פיילסוניק ופיילסרב אני לא נתקל בבעיות מיוחדות....
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
גם לי יש מנוי לFILESERVE לשנה.
לפי המצב חוששני שעשיתי טעות והייתי צריך לעשות 3 חודשים כל פעם. זה לא שאני הרווחתי הנחה משמעותית בקניה של מנוי לתווך ארוך.
לא רוצה לפתוח פה לשטן, אבל בינתיים החיבור לאינטרנט עובד שעות נוספות.
לפי המצב חוששני שעשיתי טעות והייתי צריך לעשות 3 חודשים כל פעם. זה לא שאני הרווחתי הנחה משמעותית בקניה של מנוי לתווך ארוך.
לא רוצה לפתוח פה לשטן, אבל בינתיים החיבור לאינטרנט עובד שעות נוספות.
"על החתום...."
לא ידע על מה אתם מדברים, FILESONIC ו-FILESEREVER עדיין מככבים, אין סרט בלו ריי מלא שלא מצאתי על השרתי האלה
אבל מי שבכל זאת לא מוצא, אתם יכולים לעשות מנוי
http://www.real-debrid.com
יש שם מבצע של 50% הנחה משהו כזה ( 280 יום ב90 ש"ח ) , אולי נגמר כבר, זה היה עד ה-1 בספטמבר אבל זה עדיין מופיע לי שאני נכנס לאתר, זה אתר שמאפשר להוריד מכל השרתים ללא הגבלה, עם כל מנהל הורדות, השירות עובד מעולה, יש לי שם מנוי כבר חודשיים בנוסף ל-FILESERVER ו-MEGAUPLOAD
בכל מקרה אם אתם רוצים לעשות שם מנוי, בבחירת התשלום תבחרו בplimus ואז תוכלו לשלם ב-PAYPAL, אם בוחרים ישר PAYPAL זה לא עובד, לא יודע למה, שאלתי אותם בזמנו שרציתי לעשות ואמרו לי לשלם דרך plimus
עריכה: טוב אני גם הארכתי עכשיו את המנוי, 180 יום ב-50 ש"ח, בתשלום ב-plimus זה רשם לי 80 יום, אבל זה בגלל שלא מעודכן אצלהם המבצע, אחרי התשלום נוספו לי 140 יום באתר
אבל מי שבכל זאת לא מוצא, אתם יכולים לעשות מנוי
http://www.real-debrid.com
יש שם מבצע של 50% הנחה משהו כזה ( 280 יום ב90 ש"ח ) , אולי נגמר כבר, זה היה עד ה-1 בספטמבר אבל זה עדיין מופיע לי שאני נכנס לאתר, זה אתר שמאפשר להוריד מכל השרתים ללא הגבלה, עם כל מנהל הורדות, השירות עובד מעולה, יש לי שם מנוי כבר חודשיים בנוסף ל-FILESERVER ו-MEGAUPLOAD
בכל מקרה אם אתם רוצים לעשות שם מנוי, בבחירת התשלום תבחרו בplimus ואז תוכלו לשלם ב-PAYPAL, אם בוחרים ישר PAYPAL זה לא עובד, לא יודע למה, שאלתי אותם בזמנו שרציתי לעשות ואמרו לי לשלם דרך plimus
עריכה: טוב אני גם הארכתי עכשיו את המנוי, 180 יום ב-50 ש"ח, בתשלום ב-plimus זה רשם לי 80 יום, אבל זה בגלל שלא מעודכן אצלהם המבצע, אחרי התשלום נוספו לי 140 יום באתר
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אפשר להוריד דרכם חינם?
Downloaders are not available for your type of account at this hour. Come here from 10 AM to 12 PM or buy a Premium Offer.
נראה אתר מעניין,אולי ניקח חודש ניסיון
Downloaders are not available for your type of account at this hour. Come here from 10 AM to 12 PM or buy a Premium Offer.
נראה אתר מעניין,אולי ניקח חודש ניסיון
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
לי לא הייתה שום בעיה איתו, עד היום הורדתי בחודשיים דרכו 500GB ( רשום שם כמה הורדתם עם החשבון ) הכל עובד במהירות הכי גבוהה ( אצלי 15MB ) ככה שזה מאוד מומלץ, והמחירים שם הרבה יותר נמוכים מכל שרת אחר, מי שמפחד שיעשה חודש ניסיון או שלושה זה כולה כמה שקלים
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
dgent, סרטי בלוריי עם תרגום/דיבוב בעברית לא מופצים ב News בחלק גדול מהמקרים.
בהורדות הישירות יש תוכן שמתאים יותר לארץ, הוא גם מגיע לשם קודם.
ההורדה מהשירותים האלו מהירה כמו ב News וגם התהליך כולו אוטומטי כמו ב News.
בהורדות הישירות יש תוכן שמתאים יותר לארץ, הוא גם מגיע לשם קודם.
ההורדה מהשירותים האלו מהירה כמו ב News וגם התהליך כולו אוטומטי כמו ב News.
יש המון אתרים להורדות ישירות שמפיצים בלוריי עם תרגום עברי (CEE) ,
בזמן האחרון למרות כל הטראקרים שברשותי (בסביבות ה20 פלוס מינוס) , אני מוצא את עצמי מוריד בהורדות ישירות , כי המהירות כמובן על מקסימום.
היה לי מנוי לRS , הוא נפל. יש לי מנוי לMU , גם הוא לא כמו פעם וכמעט ואין תכנים.
גם אני מוצא את עצמי נואש , ושוקל לחזור לניוז כמו בעבר.
בזמן האחרון למרות כל הטראקרים שברשותי (בסביבות ה20 פלוס מינוס) , אני מוצא את עצמי מוריד בהורדות ישירות , כי המהירות כמובן על מקסימום.
היה לי מנוי לRS , הוא נפל. יש לי מנוי לMU , גם הוא לא כמו פעם וכמעט ואין תכנים.
גם אני מוצא את עצמי נואש , ושוקל לחזור לניוז כמו בעבר.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אני באמת לא מבין מה הבעיה , אני ממשיך לעבוד עם שרתי NEWS כבר כמה שנים , בהתחלה עם GIGANEWS
עד שנמאז מלשלם 30 $ לחודש אח"כ ASTRAWEB ב 11$ לחודש עד שנמאס מהורדות לא שלמות וכעת חודש שני עם usenetserver.com בכ14 $ לחודש.
מהירות ההורדה מקסימלית 1.1 וקצת מגה בייט לשניה (ADSL 10M) פרק בסידרה 1.2 ג'יגיה ב 25 דקות סרט 720
בשלוש שעות. אתר קטלוג NZBMATRIX וNEWZBIN.
הערה:
לעיתים בסופי שבוע קצב ההורדה יורד לחצי ככל הנראה בגלל עומס בבזק בינלאומי.
שבת שלום לכולם!
עד שנמאז מלשלם 30 $ לחודש אח"כ ASTRAWEB ב 11$ לחודש עד שנמאס מהורדות לא שלמות וכעת חודש שני עם usenetserver.com בכ14 $ לחודש.
מהירות ההורדה מקסימלית 1.1 וקצת מגה בייט לשניה (ADSL 10M) פרק בסידרה 1.2 ג'יגיה ב 25 דקות סרט 720
בשלוש שעות. אתר קטלוג NZBMATRIX וNEWZBIN.
הערה:
לעיתים בסופי שבוע קצב ההורדה יורד לחצי ככל הנראה בגלל עומס בבזק בינלאומי.
שבת שלום לכולם!
אתה מדבר על תכנים חדשים או ישנים? עוד לא ראיתי משהו מיוחד שאין בניוז ויש בטורנטים חוץ מזה שתמיד אפשר לפתוח שרשור בקשה למשהו מיוחד....jpost כתב:arotman, הבעיה ב News היא לא הקצב.
פשוט אין שם הרבה מהתכנים שיש בהורדות ישירות....
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
אני מנוי ב SUPERNEWS ב $10 לחודש וזה מעולה. אני לא מכיר את העולם של ההורדות הישירות:jpost כתב:arotman, הבעיה ב News היא לא הקצב.
פשוט אין שם הרבה מהתכנים שיש בהורדות ישירות....
1) אילו תכנים נוספים יש בהורדה ישירה?
2) איזה ספק הורדה ישירה אתה ממליץ? כמה זה עולה?
3) איפה מחפשים את התכנים? יש אתרים כמו NEWZIN?