שלום חברים,
אחרי שהאייפון שלי עשה לא מעט בעיות החלטתי לעשות ריסטור אלא שבאמצע הפעולה קיבלתי שגיאה 1013 ומאז המכשיר נמצא במצב של RECOVERY MODE.
עברתי על כל המדריכים האפשריים שיש ברשת - מחיקת קבצים מספריית ה-ETC, הכנסת המכשיר למצב DFU ומה לא..
שום דבר לא עוזר..
אין לי מושג איך יוצאים מהסרט הזה... כרגע המכשיר מת...
מדובר באייפון 4 שנרכש מחברת פלאפון..
אשמח לשמוע לעצתכם...
תודה
תוכנה שסוגרת את היישומים הפתוחים ללא פריצה *** נערך ***
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
הבעיה נפתרה והאמת אל תשאל אותי איך... פתאום הצלחתי לעשות RESTORE..IamEzio כתב:תנסה לעשות Exit Recovery עם התוכנה tiny umbrella...
הבעיה היא שהמצלמה שלי לא עובדת (זו הייתה הסיבה העיקרית שבגללה עשיתי RESTORE למכשיר).
כשאני לוחץ על האייקון של המצלמה ה"מכסה לעדשה" לא נפתח ולא ניתן לעשות כלום...
יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה...
אם אני אעשה RESTORE כ-NEW IPHONE ולא משהו שכבר שמרתי בעבר יימחקו אנשי הקשר השמורים במכשיר...?
תודה רבה !
השתמשתי בתוכנה IDRIVE על מנת לגבות את אנשי הקשר והכל עבד מצוין.
כרגע המכשיר נקי לחלוטין ואני חושב שאני כבר לא אפרוץ אותו יותר (לטעמי, לאורך זמן הדבר משפיע על ביצועי המכשיר)
מישהו יודע האם קיימת תוכנה ו/או אפליקציה שמסוגלת לסגור את כלל היישומים בפתוחים במכשיר בלחיצה אחת (אפשר גם שתיים
תודה
לא נראה לי שיש אפליקציה כזאת שמאושרת ע"י אפל. האפליקציות יושבות בתוך sandbox ולכן לא יכולות לגעת בהגדרות המכשיר לרוב.
אני לא חושב שאפל יאשרו דבר כזה רק פריצה של המכשיר תספק לך את האפשרות.
אתה יכול לעשות ריסטור לאייפון כמכשיר חדש וכן אנשי הקשר יעלמו. ישנן מס' אפליקציות שמגבות אנשי קשר וישחזרו אותן לא משנה אם זה אייפון חדש הכל דרך המייל. contact backup manager לדוגמה אני משתמש בה והיא מעולה!
אם האייפון עדיין באחריות תיגש למעבדה ותסדר את העניין. תעשה לפני כן RESTORE כ-NEW IPHONE כדי למחוק כל זכר לפריצה במכשיר כך שלא יאשימו את הפריצה בתקלה.
אני לא חושב שאפל יאשרו דבר כזה רק פריצה של המכשיר תספק לך את האפשרות.
אתה יכול לעשות ריסטור לאייפון כמכשיר חדש וכן אנשי הקשר יעלמו. ישנן מס' אפליקציות שמגבות אנשי קשר וישחזרו אותן לא משנה אם זה אייפון חדש הכל דרך המייל. contact backup manager לדוגמה אני משתמש בה והיא מעולה!
אם האייפון עדיין באחריות תיגש למעבדה ותסדר את העניין. תעשה לפני כן RESTORE כ-NEW IPHONE כדי למחוק כל זכר לפריצה במכשיר כך שלא יאשימו את הפריצה בתקלה.