בשנה שעברה אפסון הכריזה שעד שהשוק לא יהיה מוכן לזה, אפסון לא תשיק עדיין מקרן בתלת מימד.השנה, אפסון טוענת שהשוק מוכן ושיש גם מספיק תוכן בשביל להשיק מקרני תלת מימד.12% מהתקנות בתי קולנוע בתלת מימד ויש 45 סרטים חדשים בתלת מימד בכל שנה. 35 ערוצי תלת מימד ברחבי העולם. 27% מהבתים יקבלו תוכן בתלת מימד , 22% מהסרטים שיצאו בשנה הבאה יהיו בתלת מימד!50% מהאירופאים ראו כבר סרט אחד לפחות בתלת מימד. המקרנים של אפסון כוללים בעצם שלוש רמות: ה-TW6000 יכלול 40,000:1 2200 לומנס, ורמקולים מובנים. ה-TW5900 ...
שרשור תגובות: אפסון מכריזה על מקרני תלת מימד, כולל מקרן אלחוטי
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
למאמר: אפסון מכריזה על מקרני תלת מימד, כולל מקרן אלחוטי

בשנה שעברה אפסון הכריזה שעד שהשוק לא יהיה מוכן לזה, אפסון לא תשיק עדיין מקרן בתלת מימד.השנה, אפסון טוענת שהשוק מוכן ושיש גם מספיק תוכן בשביל להשיק מקרני תלת מימד.12% מהתקנות בתי קולנוע בתלת מימד ויש 45 סרטים חדשים בתלת מימד בכל שנה. 35 ערוצי תלת מימד ברחבי העולם. 27% מהבתים יקבלו תוכן בתלת מימד , 22% מהסרטים שיצאו בשנה הבאה יהיו בתלת מימד!50% מהאירופאים ראו כבר סרט אחד לפחות בתלת מימד. המקרנים של אפסון כוללים בעצם שלוש רמות: ה-TW6000 יכלול 40,000:1 2200 לומנס, ורמקולים מובנים. ה-TW5900 ...
עפר, תודה רבה על העדכונים
שאלה, אם המקרן האלחוטי יעבוד טוב(והוא צריך לעבוד, כי הם מצהירים שהוא תומך בזה), איזה סיבה יש לשים חיבורים קוויים?
שאלה, אם המקרן האלחוטי יעבוד טוב(והוא צריך לעבוד, כי הם מצהירים שהוא תומך בזה), איזה סיבה יש לשים חיבורים קוויים?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
הנה עוד פרטים. ל 9000 יהיו 2 דגמים, EH-TW9000,EH-TW9000W. רק לדגם עם ה W תהיה יכולות אלחוטיות. הדבר נכון גם ל 6000. דגמי ה 9000 יצאו לשוק בנובמבר בעוד כל שאר הדגמים כבר בחודש אוקטובר.

- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לי אישית נראה מוזר שמציעים דגם עם יכולות אלחוטיות (שיפור משמעותי בנוחות ההתקנה) ומצד שני מורידים את ה- Vertical / Horizontal Lenz shift ואת הזום מ-2.1 ל-1.6 (דגם TW6000W).
בנוסף על פניו נראה כי השחורים פחות טובים (או לפחות לא משופרים) - 1:40,000 ב6000 לעומת 1:50,000 ב-8350.
לדעתי בהחלטה הזו שלהם הם יאבדו לא מעט לקוחות שהיו מעוניינים לשדרג את ה-8100 / 8350 שלהם.
בדגם המוביל על פניו נראה שיש חבילה מנצחת שבהחלט יכולה להצדיק שדרוג מ-TW5500 (למרות שכנראה שיפור משמעותי ב-2D לא נראה)
נמתין בסבלנות לביקורת השוואה בין 3 המקרנים שנראים אלה שיובילו את השוק:
Epson TW9000
Mitsubishi HC7800D
Panasonice AE7000
בנוסף על פניו נראה כי השחורים פחות טובים (או לפחות לא משופרים) - 1:40,000 ב6000 לעומת 1:50,000 ב-8350.
לדעתי בהחלטה הזו שלהם הם יאבדו לא מעט לקוחות שהיו מעוניינים לשדרג את ה-8100 / 8350 שלהם.
בדגם המוביל על פניו נראה שיש חבילה מנצחת שבהחלט יכולה להצדיק שדרוג מ-TW5500 (למרות שכנראה שיפור משמעותי ב-2D לא נראה)
נמתין בסבלנות לביקורת השוואה בין 3 המקרנים שנראים אלה שיובילו את השוק:
Epson TW9000
Mitsubishi HC7800D
Panasonice AE7000
תודה עופר על הסקירה בזמן אמת
מקנא בך שאתה שם, לצערי נשארתי בארץ עקב אילוצים
תמשיך להנות ולספר לנו על ההשקות המגניבות
תמשיך להנות ולספר לנו על ההשקות המגניבות
נערך לאחרונה על ידי Ronylit ב 01/09/2011 21:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
oferlaor
- מנהל

שימו לב - פשוט לכל מקרן יש גירסא WIRELESS, כך שבעצם יש 4 מודלים (יש 5 כי יש גם 5900...).
יש כאן כמה יתרונות על משדר/מקלט WIRELESS רגיל. מקרן די קרוב בקו אוירי למקור ולרוב אין שום דבר בדרך (קיר/וכו') שיכול להפריע. לכן אני מאמין שזה יעבוד.
כמובן שצריך לבדוק את זה. כפי שכתבתי במאמר (היו כמה עדכונים) היה Cross talk קליל בתוכן. באופן מוזר זה היה על אובייקטים כהים דווקא. בדו מימד המסך היה טיפה חלבי לטעמי. לדעתי מישהו הגדיר את הגאמה של המקרן נמך מדי. נראה לי שאפשר לשפר משמעותית את התצוגה. אני זוכר שכשהדגימו לראשונה את ה-TW5500 שיחקתי כמה דקות עם ההגדרות ושיפרתי ללא הכר את התמונה ביחס לזו שהציגו לעיתונאים. בהדגמות כאן לא היה לי יכולת לגעת.
יש כאן כמה יתרונות על משדר/מקלט WIRELESS רגיל. מקרן די קרוב בקו אוירי למקור ולרוב אין שום דבר בדרך (קיר/וכו') שיכול להפריע. לכן אני מאמין שזה יעבוד.
כמובן שצריך לבדוק את זה. כפי שכתבתי במאמר (היו כמה עדכונים) היה Cross talk קליל בתוכן. באופן מוזר זה היה על אובייקטים כהים דווקא. בדו מימד המסך היה טיפה חלבי לטעמי. לדעתי מישהו הגדיר את הגאמה של המקרן נמך מדי. נראה לי שאפשר לשפר משמעותית את התצוגה. אני זוכר שכשהדגימו לראשונה את ה-TW5500 שיחקתי כמה דקות עם ההגדרות ושיפרתי ללא הכר את התמונה ביחס לזו שהציגו לעיתונאים. בהדגמות כאן לא היה לי יכולת לגעת.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
כיף לקרוא. עופר אתה יכול להסביר את המשפט "ה-TW5900 מתמקד יותר בחובבי ספורט וגיימינג"?
מה מיוחד בו שהוא דווקא לקהל היעד הזה? או שהכוונה היא שהוא זול יותר ואין בו רמת שחורים גבוהה (שלא קריטי במיוחד לספורט)?
מה מיוחד בו שהוא דווקא לקהל היעד הזה? או שהכוונה היא שהוא זול יותר ואין בו רמת שחורים גבוהה (שלא קריטי במיוחד לספורט)?
-
oferlaor
- מנהל

Knazi
הפיצ'ר סט שלו מתמקד בעיקר בפלג האוכלוסיה הזו שצריך זמן עיבוד מינימלי, ופחות עיבוד דו מימד לתלת מימד, פחות יחס ניגודיות וכו'.
הפיצ'ר סט שלו מתמקד בעיקר בפלג האוכלוסיה הזו שצריך זמן עיבוד מינימלי, ופחות עיבוד דו מימד לתלת מימד, פחות יחס ניגודיות וכו'.
מסכים איתך במאה אחוז Lenz shift זה דבר שחיב להיות מוטמע בכל מקרן שמכבד את עצמוidan309 כתב:לי אישית נראה מוזר שמציעים דגם עם יכולות אלחוטיות (שיפור משמעותי בנוחות ההתקנה) ומצד שני מורידים את ה- Vertical / Horizontal Lenz shift ואת הזום מ-2.1 ל-1.6 (דגם TW6000W)....
נידמה לי שאפסון התחילו עם זה ונראה כי שאר החברות הלכו בעיכבותיה והכניסו גם Lenz shift בחלק מהמקרניים דבר שתורם המון .
מעניין מה הסיבה לביטול ה Lenz shift מצד אפסון דווקא כאשר רוב החברות מתחילות להכניס את הפיצ'ר הזה למקרנים
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
-
oferlaor
- מנהל

Shay1
זה לא ברור לך? הם הוזילו כך מקרן שהתפקיד שלו זה להיות יותר זול. מי שרוצה את כל החבילה צריך את ה 9000.
זה לא ברור לך? הם הוזילו כך מקרן שהתפקיד שלו זה להיות יותר זול. מי שרוצה את כל החבילה צריך את ה 9000.
במידה וזה הרעיון מאחורי המהלך אני רואה אפשרות שאפסון תתחיל להיסתרך מאחור .oferlaor כתב:Shay1
זה לא ברור לך? הם הוזילו כך מקרן שהתפקיד שלו זה להיות יותר זול. מי שרוצה את כל החבילה צריך את ה 9000....
מרבית החברות כבר מכניסות Lenz shift במקרנים ובמגרש המשחקים של האלקטרוניקה כיום גאדג'טים ופיצ'רים הפכו להיות מרכיב בהחלטת הקונה בזמן הרכישה.
החברות כבר הפנימו את העניין וניתן לראות את המהלך הזה במסכים ,במגברים ואפילו בסטרימרים אפסון משום מה אם כל הכבוד לאייכות המוצרים שלהם עושים מהלך מוזר שאני לא יודע איך תהיה ההתמודדות שלהם אם שאר יצרני המקרנים נקווה שזה לא יהפוך להם לרועץ
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 02/09/2011 14:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אם בדגם מקביל מוחלף היתה אופציה אז אני לא רואה את ההיגיון בלהורידה בדגם מחליף.oferlaor כתב:Shay1
זה לא ברור לך? הם הוזילו כך מקרן שהתפקיד שלו זה להיות יותר זול. מי שרוצה את כל החבילה צריך את ה 9000....
אם כבר אז כמו שיש את האופציה לרכישה של ה-6000 אלחוטי בתוספת תשלום אני במקומם הייתי מוסיף ל-6000W גם את הLenz shift.
אם כל הכבוד לקטע האלחוטי הוא לא כזה משמעותי למי שמעוניין לשדרג 8350 ל-6000 (הרי כבר את הכבילה הוא העביר) ויכול להיות לו מאוד בעייתי להסתדר ללא Lenz shift (במידה ומיקום המקרן הנוכחי חייב שימוש).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כל נושא הכנסת ה WIRELESS למקרנים זה דבר אדיר...
מאוד מקווה שזה יעבוד כמו שצריך ויכנס למקרנים של כל היצרנים בהדרגה.