איפה אפשר לתקן popcorn A110?
שלום,
הסטרימר שלי שבק חיים. כאשר אני מדליק אותו, הנורית הצהובה מקדימה נדלקת ובזה נגמר העניין. ניסיתי לבצע recovery כמו שרשום באתר של היצרן, כולל הקטע עם הג'מפר אבל גם זה לא עזר - מה גם הבעיה לא נגרמה כתוצאה מ upgrade כושל של firmware אלא הופיעה פתאום (לאחר כשנתיים פלוס של שימוש).
יש מעבדה שיודעת לתקן את הפופקורן בארץ? אשמח לקבל עצות והמלצות.
תודה,
איליה
הסטרימר שלי שבק חיים. כאשר אני מדליק אותו, הנורית הצהובה מקדימה נדלקת ובזה נגמר העניין. ניסיתי לבצע recovery כמו שרשום באתר של היצרן, כולל הקטע עם הג'מפר אבל גם זה לא עזר - מה גם הבעיה לא נגרמה כתוצאה מ upgrade כושל של firmware אלא הופיעה פתאום (לאחר כשנתיים פלוס של שימוש).
יש מעבדה שיודעת לתקן את הפופקורן בארץ? אשמח לקבל עצות והמלצות.
תודה,
איליה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Jaaz,
אז למה שלא תפנה אליהם ותשאל?
המחיר משתנה לפי נסיבות המקרה.
אז למה שלא תפנה אליהם ותשאל?
המחיר משתנה לפי נסיבות המקרה.
אז ככה: פתחתי קריאה חדשה דרך האתר שלהם עם תיאור הבעיה. לאחר תכתובת קצרה, הוצע לי לתקן/להחליף את הלוח הראשי של הסטרימר בעלות של 50$. המחיר לא כולל משלוח של הלוח המקולקל אליהם (למרכז RMA הממוקם בארה"ב) אבל כן כולל משלוח של הלוח המתוקן/מוחלף לארץ. הם שלחו לי חשבונית בגובה 50$ ב Google Checkout ולאחר ששילמתי את הסכום קיבלתי מהם הוראות - מה ולאן לשלוח.
היום שלחתי את הלוח המקולקל בדואר רשום לארה"ב בעלות של 11.50 ש"ח + עלות מעטפה מרופדת 7.5 ש"ח (עבור שתי מעטפות).
אעדכן בהמשך...
היום שלחתי את הלוח המקולקל בדואר רשום לארה"ב בעלות של 11.50 ש"ח + עלות מעטפה מרופדת 7.5 ש"ח (עבור שתי מעטפות).
אעדכן בהמשך...
אתמול סוף סוף חיברתי את הלוח החדש שקיבלתי מ - Popcorn והסטרימר חזר לעבוד!
לסיכום:
ההחלפה של הלוח עלתה 50$ + משלוח מעטפה מרופדת לארה"ב 11.50 ש"ח = סה"כ 197 ש"ח.
מרגע השליחה של הלוח המקולקל ועד קבלת הלוח החדש עברו 19 יום (roundtrip).
חזרתי למועדון המשתמשים המרוצים
לסיכום:
ההחלפה של הלוח עלתה 50$ + משלוח מעטפה מרופדת לארה"ב 11.50 ש"ח = סה"כ 197 ש"ח.
מרגע השליחה של הלוח המקולקל ועד קבלת הלוח החדש עברו 19 יום (roundtrip).
חזרתי למועדון המשתמשים המרוצים
תודה על הדיווח!
50$ להחלפת לוח (שהוא ללא ספק הרכיב העיקרי בסטרימר) כולל המשלוח לארץ נשמע הוגן למדיי.
כמו כן אני מתרשם שהטיפול שלהם בך היה מקצועי למדי, והחברה ערוכה היטב לטיפול בתקלות במוצרים שלה שפזורים בעולם.
50$ להחלפת לוח (שהוא ללא ספק הרכיב העיקרי בסטרימר) כולל המשלוח לארץ נשמע הוגן למדיי.
כמו כן אני מתרשם שהטיפול שלהם בך היה מקצועי למדי, והחברה ערוכה היטב לטיפול בתקלות במוצרים שלה שפזורים בעולם.