כבלים וDIY...האם כדאי? :)
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אוקיי אז ככה...יש לי כבל כמו בתמונה למטה והוא מן הסתם באיכות ירודה מאוד...
אז השאלה שלי האם כדאי לקנות שני RCA וכבלים של רמקולים והבננה הגדולה הזאת בקצה השני ולהלחים אותם?
מה אתם אומרים, זה יהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו?
אז השאלה שלי האם כדאי לקנות שני RCA וכבלים של רמקולים והבננה הגדולה הזאת בקצה השני ולהלחים אותם?
מה אתם אומרים, זה יהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו?
-
- זה הכבל שכונה שיש לי עכשיו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

1.וואלה שכחתי שיש DIY...התלבטתי בין דו ערוצי לרב ערוצי ובסוף החלטתי על כללי....כשיש בכלל DIYMartinHSabag כתב:1. למה בפורום כללי ולא בפורום DIY ?
2. לכבל כזה אתה צריך כבלים קואקסיאליים ולא כבלי רמקולים....
2. כבלים קואקסיאליים...יעני כמו כבל דיגיטאלי? למה צריך כזה?
מה שיש לי עכשיו, הזול, הוא סתם שני חוטים שעוברים אחד ליד השני...
יש צורך שהוא יהיה 75 אום...
עדיף לך כבר לקנות משהו באיזה כמה שקלים וזהו..
100-150 גג...
כמה מטר אתה צריך?
עדיף לך כבר לקנות משהו באיזה כמה שקלים וזהו..
100-150 גג...
כמה מטר אתה צריך?
הבעייה הפלאג שאתה רוצה זה הגודל של הקונקטור של השמינית PL שהוא בדרך כלל קטן מדי לכל חיבור שלא תבחר והכי גדול שמצאתי מתאים לכבל קוקסואלי אחד
לפי דעתי תקפוץ לשדרות הר ציון בתל אביב אם אתה רוצה תחפש שם כבל בעל סיכוך וגיד מרכזי אבל שהוא דומה למה שיש לך עכשיו רק עבה יותר ויהיה לך את הסאונד הכי טוב .
או להשקיע ב RCA 2 RCA איכותיים קוקסואלים עם מעביר קטן וקצר שיעשה את כל העבודה של העברת שמינית PL סטריאו לדבל RCA מונו.
לפי דעתי תקפוץ לשדרות הר ציון בתל אביב אם אתה רוצה תחפש שם כבל בעל סיכוך וגיד מרכזי אבל שהוא דומה למה שיש לך עכשיו רק עבה יותר ויהיה לך את הסאונד הכי טוב .
או להשקיע ב RCA 2 RCA איכותיים קוקסואלים עם מעביר קטן וקצר שיעשה את כל העבודה של העברת שמינית PL סטריאו לדבל RCA מונו.
בברכה
Nthawk
Nthawk
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

אין לי שום רעיון מה כתבת פה :Onthawk כתב:הבעייה הפלאג שאתה רוצה זה הגודל של הקונקטור של השמינית PL שהוא בדרך כלל קטן מדי לכל חיבור שלא תבחר והכי גדול שמצאתי מתאים לכבל קוקסואלי אחד
או להשקיע ב RCA 2 RCA איכותיים קוקסואלים עם מעביר קטן וקצר שיעשה את כל העבודה של העברת שמינית PL סטריאו לדבל RCA מונו....
אז רגע יש לקנות כזה כבל טוב של שני RCA לקואקסיאלי גדול כזה...?
לא, אם כבר, יש לקנות כבל איכותי קואקסלי מRCA לPL.ofir-harlev כתב:אין לי שום רעיון מה כתבת פה :Onthawk כתב:הבעייה הפלאג שאתה רוצה זה הגודל של הקונקטור של השמינית PL שהוא בדרך כלל קטן מדי לכל חיבור שלא תבחר והכי גדול שמצאתי מתאים לכבל קוקסואלי אחד
או להשקיע ב RCA 2 RCA איכותיים קוקסואלים עם מעביר קטן וקצר שיעשה את כל העבודה של העברת שמינית PL סטריאו לדבל RCA מונו....
אז רגע יש לקנות כזה כבל טוב של שני RCA לקואקסיאלי גדול כזה...?...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים