Alias התייעצות

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

הי חברים,

קודם כל אתחיל ואספר שאני כבר כמעט הפסקתי לצפות ביס, מעדיף את זמן האיכות שלי מול הטלויזיה לבלות מול סדרות שאני באמת אוהב.
הכיף הכי גדול זה להוריד עונה שלמה ולצפות בה בקצב שלך, כך שאם בא לך לראות שלושה פרקים ברצף זה אפשרי. יש לי עכשיו את האפשרות הזאת מול Alias (שתי העונות הראשונות כבר אצלי).

את הסדרה Alias איכשהו פספסתי ביס (אז עוד הייתי רואה), ראיתי איזה שני חצאי פרקים אין לי מושג מאיזה עונה ולא הייתי מרותק (בהחלט יכול להיות שזה בגלל שלא הייתי בעניינים).

השאלה היא האם כדאי לי עכשיו להשקיע בסדרה הזאת, הרי מדובר בחמש עונות, כלומר האם יש בסדרה הזאת יותר מג'ניפר גרנר המדהימה?, יש מתח וסיפור נורמאלי בין הפרקים?

רב תודות,
אלון

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78764
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #2 

הי אלון.

לדעתי העונה הראשונה די משעממת. החל מהעונה השניה מתחילים לראות יותר מסתם את ג'נפר גארנר רצה ומאחוריה חצי עולם מנסה לחסל אותה...

סה"כ זו סידרה מצויינת, במיוחד העונות השניה והשלישית. לרביעית יש כמה הבזקים של גאוניות, והחמישית חשובה בעיקר בכדי לסגור את המעגל...

aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #3 

תודה, אם כך נתחיל במלאכה.

אגב, גיליתי מה תוקע לי את האתר. איזושהי הפנייה ל-web.checkm8.com חסמתי אותו (פשוט שמתי IP פיקטיבי בקובץ hosts) ועכשיו הכל עובד טוב.
HiFiMusic IL

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #4 

גם אני התחלתי לראות את הסידרה לפני חודשיים, אכן העונה הראשונה די משעממת, העונה השנייה יותר סוחפת.
המשחק של ג'ינפר מעט הרגיז אותי.

שחר
שחר

sivilya
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 213
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

אחלה סידרה (וכמו כל סידרה גם לה עליות ומורדות) הסוף אמנם קצת (ואני מדגיש קצת) אולץ אך בסך הכל סידרה מעולה ואם עבור שום דבר אחר אז לפחות עבור ג'ניפר גרנר!

תהנה!

aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #6 

טוב, לאחר 3 ימים (אל תשאלו, אצלי הם נספרים אחרת) העונה הראשונה כמעט נגמרה :)

אני דיי מרוצה, אמנם העלילה דיי חוזרת על עצמה כמעט בכל הפרקים, ויש להם קטע מרגיז של "כאילו" להחזיק אותך במתח כשלא נותנים לך את סוף העלילה באותו פרק אלא בחמש הדקות הראשונות של הפרק הבא, מרגיש קצת ילדותי מן "מתח" מאולץ.

דווקא על המשחק אין לי טענות, גרנר עושה לדעתי עבודה טובה ביחס לעלילה, מי שממש מעצבן אותי זה האבא (ג'ק?) לא יכלו למצוא שחקן יותר מרגיז עם הפרצופים הרציניים שלו. נו טוב.

בקרוב נתחיל את עונה 2, מקווה שתהיה יותר מוצלחת גם עבורי.
HiFiMusic IL

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #7 

אכן האבא מרגיז.
מה שעיצבן אותי במשחק שלה זה ה over רגישות, היא בוכה כל פרק שני, בתור אחת שמחסלת אנשים בלי למצמץ היא די סיסי 8) .

דבר שני, כמה שפות היא "יודעת" אני רק סימתי את העונה השנייה והיא יודעת יותר מ 10 שפות (ערבית, צרפתית, גרמנית, אנגלית, רוסית, יפנית וכו'...)
שחר

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

spacedude כתב:אכן האבא מרגיז.
מה שעיצבן אותי במשחק שלה זה ה over רגישות, היא בוכה כל פרק שני, בתור אחת שמחסלת אנשים בלי למצמץ היא די סיסי 8) .

דבר שני, כמה שפות היא "יודעת" אני רק סימתי את העונה השנייה והיא יודעת יותר מ 10 שפות (ערבית, צרפתית, גרמנית, אנגלית, רוסית, יפנית וכו'...)
...
1) אם אני לא טועה בעונה הראשונה ג'ניפר גרנר דיברה גם עברית
2) אין עליה - היא פצצה סקסית ומדהימה - במיוחד בסרטים דרדוויל ואלקטרה
3) משום מה אני חושב שכשהיא בוכה היא אפילו יותר יפה - (ואני לא סוטה) - יש בה משהו
חזק במשחק הרגשות שלה.
4) בכלל כול הסידרה הזו נחמדה יותר גם בגלל הגאג'טים פרי דמיונם של המפיקים
ואני חייב לציין שהגאג'טים הרציניים הם לגמרי אפשריים וקיימים כבר.

סדרה נחמדה מאוד

aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #9 

סתם חשבתי שאתן סיכום לסידרה על פי טעמי.

ובכן, אתחיל בכך שלא הצטערתי שהחלטתי על פי המלצותיכם לצפות בסידרה (למרות ש-5 עונות בכמה שבועות זה מעיק משהו, 4-5 פרקים ליום!).

לדעתי העונה הראשונה היתה חביבה +
השנייה מצויינת בעיקר הסוף
השלישית סבירה, אני חושב שגרנר לא מחייכת כל העונה (או כמעט)
הרביעית דיי גרועה
החמישית זוועה

אבל כמו שאמרתי למרות כל זאת זה היה שווה, בעקבות הסדרה גרנר נמצאת עכשיו ברשימת השחקניות החביבות עלי (טרחתי לראות גם את dare devil בגלל זה אבל לא מדהים). אחרי זמן מה אפילו האבא (ג'ק) נהיה נסבל :)

אני חושב שהעלילה והסוף לא אמורים להיות ריאליסטיים וזה לא כל כך מפריע לי.

סולחה, ותודה.
HiFiMusic IL

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”