עזרה בבחירת רסיבר מתאים למישהו מתחיל כמוני
שלום לחברי הפורום,
לאור הידע הנרחב בתחום שיש לרבים מחברי הפורום, החלטתי שזה המקום הטוב ביותר להתייעצות.
אני מעוניין לקנות רסיבר + רמקולים. אני לא מעוניין לקנות חדש כרגע, אפשר למצוא מספיק דברים טובים
מיד שניה, אבל אני לא ממש מבין בתחום ויודע איך לבחור.
התקציב שלי - 1000 ש"ח לרסיבר (מיד שניה, כאמור, לא חדש) ולגבי הרמקולים - אין לי מושג, אני מניח
שסוג הרמקולים תלוי בסוג הרסיבר שנקנה.
אני אשתמש במערכת לצרכי מוסיקה, XBOX וסרטי HD ( דרך סטרימר), כלומר, שימוש סטנדרטי אך רצוי באיכות טובה.
אשמח להמלצות לרסיבר + רמקולים שיתאימו אליו במסגרת התקציב פחות או יותר.
תודה מראש על הסיוע,
לאור הידע הנרחב בתחום שיש לרבים מחברי הפורום, החלטתי שזה המקום הטוב ביותר להתייעצות.
אני מעוניין לקנות רסיבר + רמקולים. אני לא מעוניין לקנות חדש כרגע, אפשר למצוא מספיק דברים טובים
מיד שניה, אבל אני לא ממש מבין בתחום ויודע איך לבחור.
התקציב שלי - 1000 ש"ח לרסיבר (מיד שניה, כאמור, לא חדש) ולגבי הרמקולים - אין לי מושג, אני מניח
שסוג הרמקולים תלוי בסוג הרסיבר שנקנה.
אני אשתמש במערכת לצרכי מוסיקה, XBOX וסרטי HD ( דרך סטרימר), כלומר, שימוש סטנדרטי אך רצוי באיכות טובה.
אשמח להמלצות לרסיבר + רמקולים שיתאימו אליו במסגרת התקציב פחות או יותר.
תודה מראש על הסיוע,
אתה לא צריך לחלק את התקציב
אתה נדרש להגדיר סכום כולל ומה נדרש לקנות בסכום זה (רסיבר, רמקולים מלא או סטראו, מזרים מדיה, מקרן, טלויזיה,.........).
אחכ נחלק בהתאם לחשיבות ולמוצרים שנמצא ביד שתיים.
בעקרון הסכום שאתה רוצה להוציא נמוך יחסית ויאפשר אחת מהחלופות הבאות : רסיבר 1311 מהדיוטי ב 700 ש"ח הכולל את הכל אבל הוא בסיסי ביותר ורמתו סבירה או רסיבר יד שניה ללא HDMI וללא תמיכה בפורמטי האודיו החדשים אבל כן ב DTS רגיל. באופציה הזו תדרש לחבר את המקורות ישירות לטלויזיה ולהוציא מהמקורות סאונד לרסיבר בעזרת כבל אופטי או קואקסאלי. היתרון כאן שתוכל להשיג רסיבר שעלה אלפי שקלים במחיר נמוך יחסית אבל גבוה מה 700 של הדיוטי (להערכתי 1500-2500).
אם סאונד בסטראו פחות משמעותי עבורך וכן אינך משקיע ברמקולים קידמים איכותיים אזי לדעתי עדיף כבר ללכת על הרסיבר של הדיוטי.
בעקרון הסכום שאתה רוצה להוציא נמוך יחסית ויאפשר אחת מהחלופות הבאות : רסיבר 1311 מהדיוטי ב 700 ש"ח הכולל את הכל אבל הוא בסיסי ביותר ורמתו סבירה או רסיבר יד שניה ללא HDMI וללא תמיכה בפורמטי האודיו החדשים אבל כן ב DTS רגיל. באופציה הזו תדרש לחבר את המקורות ישירות לטלויזיה ולהוציא מהמקורות סאונד לרסיבר בעזרת כבל אופטי או קואקסאלי. היתרון כאן שתוכל להשיג רסיבר שעלה אלפי שקלים במחיר נמוך יחסית אבל גבוה מה 700 של הדיוטי (להערכתי 1500-2500).
אם סאונד בסטראו פחות משמעותי עבורך וכן אינך משקיע ברמקולים קידמים איכותיים אזי לדעתי עדיף כבר ללכת על הרסיבר של הדיוטי.
- vivasultan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הדנון לא נמכר יותר בדיוטי...
עכשיו יש את הפיוניר 420
עכשיו יש את הפיוניר 420
Re: אתה לא צריך לחלק את התקציב
קובי, תודה על התגובה.kobbi כתב:אתה נדרש להגדיר סכום כולל ומה נדרש לקנות בסכום זה (רסיבר, רמקולים מלא או סטראו, מזרים מדיה, מקרן, טלויזיה,.........).
אם סאונד בסטראו פחות משמעותי עבורך וכן אינך משקיע ברמקולים קידמים איכותיים אזי לדעתי עדיף כבר ללכת על הרסיבר של הדיוטי....
אני מעוניין כאמור רק ברסיבר יד שניה בסכום של 1000-1300 ש"ח, וסט רמקולים שעלותם לא ברורה לי, כיוון שאין לי הבנה בנושא. תוכל להסביר מה ההבדל "רמקולים מלא או סטריאו" כפי שציינת?
בעיקרון, אני מעוניין באיכות שמע טובה לסרטי HD ול-XBOX, כמו גם במוזיקה (אבל זה הכי פחות חשוב מבין השלושה).
מלא או סטראו
התכוונתי לשאול האם אתה רוצה להכניס בתקציב שלך סט 5.1 (זוג קידמי, זוג אחורי, סנטר וסאב) או 2 קדמיים בלבד.
אם סט אז בתקציב נמוך תוכל לרכוש את אחד הסטים הבאים :
סט של מורל מהדרגה הנמוכה יותר
סט של CANTON
סט של JBL.
ועוד.
איכות הסאונד בינונית אך חביבה לסרטים. לשמיעת מוסיקת סטראו איכותי זה לא.
אם סט אז בתקציב נמוך תוכל לרכוש את אחד הסטים הבאים :
סט של מורל מהדרגה הנמוכה יותר
סט של CANTON
סט של JBL.
ועוד.
איכות הסאונד בינונית אך חביבה לסרטים. לשמיעת מוסיקת סטראו איכותי זה לא.