"ניופאן שמות גדולים אחריות גדולה" ----תחשבו שוב!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
kortez פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
אני חייב לשתף אתכם בחווית שירות של חברת ניופאן שעל פי הפרסומים שלה היא החברה עם השירות הכי טוב בארץ...
ובכן..לפני כחודש וחצי חזרתי הבייתה מחופשה בחו"ל בת חודש ימים. להפתעתי גיליתי שטלוויזיית הLCD שלי (טושיבה רגזה 42 אינטש - בת 3 וחצי שנים) חושפת צבעים שנראים כאילו הדמויות בתוכנית הטלוויזה הינן מתוך סרט אנימציה. גם חיבור של הPS3 נתן את אותה התוצאה כך שהבעיה נעוצה בטלוויזה.
כמובן שהתקשרתי לניופאן והם תיאמו עימי מתקין לאחר מספר ימים.
עכשיו דעו - לחברת ניופאן אין אנשי שירות מטעמם הם, אלא מדובר בקבלנים דהיינו מעבדות אשר מוכרות את שירותיהן לניופאן (כבר בעייתי לטעמי).
בכל מקרה הטכנאים שהיו אמורים להגיע לא הגיעו ואפילו לא התקשרו להודיע שהם לא מגיעים וכאשר התקשרתי לברר מדוע , נימסר לי שעל פי "חוק הטכנאים" הם יכולים לאחר עד ל3 שעות מהמועד שניקבע (אגב, תחסכו את המאמץ בחיפוש אחר החוק הנ"ל - הוא פשוט לא קיים).
נציגי קבלן השירות של ניופאן קבעו איתי למועד אחד ואף הגיעו. בהגיעם, הם הדליקו את הטלוויזיה ל2 דקות וכיבו ומייד הציגו בפניי את הדיאגנוזה המלומדת (יודגש - אף בורג בטלויזיה לא נפתח אפילו לא בכאילו) שאומרת כי כרטיס המסך של הטלוויזיה נשרף ועלות התיקון היא 2800 ש"ח (!). מאחר ואני לקוח ותיק של ניופאן הם הסכימו ללכת לקראתי ונתנו לי הצעה לשדרוג הטלוויזיה לחדשה בעלות של 3200 ש"ח ובתנאי שהטלוויזה ה"מקולקלת שאינה ברת תיקון , הולכת איתם.
רק בשביל לסבר את אוזנייכם הטלויזיה שהוצעה על ידם עולה בדיוק את אותו המחיר גם בחוץ (נבדק לעומק באתרי האינטרנט) כך שאין כאן למעשה שידרוג.
אני כמובן לא הסכמתי להצעה ושחררתי את הטכנאים הנחמדים לדרכם. 3 שעות אחר כך הטלוויזיה עשתה דרכה אל טכנאי (אליו הגעתי בהמלצת חבר) וארבעה ימים לאחר מכן היא חזרה למקומה הטבעי, על הקיר, פועלת וטובת לב וכול זאת בעלות של 1090 ש"ח כולל ההובלות ואף התליה מחדש על הקיר.
בעודי משוכנע כי חברת ניופאן על שלוחיה ניסו להונות אותי כתבתי מכתב חמור אשר יועד לנכ"ל ניופאן (מיותר לציין שהוא לא טרח אפילו לענות בעצמו) ולאחר "10 ימים עסקים" חזרה אלי מי שהציגה עצמה כמנהלת השירות ומסרה בקול לקוני ומקפיא "אני מודה לך על פנייתך , ניופאן לומדת מכל מקרה כזה ומקווה כי לא יחזור בשנית". בת שיחי אפילו לא התייחסה למה שנכתב במכתבי הארוך ועל פניו היה נשמע כאילו אני אחד מתוך אלף לקוחות אשר עליה לחזור אליהם באותו היום עם אותה התשובה.

השמרו ולימדו מניסיוני , כאשר מישהו מטעם החברה הזאת מציע לכם שידרוג אל תתפתו....בידקו השוו ורק לאחר מכן בצעו....מנסיון , ככול הנראה מדובר במחיר מופקע.

תודה על הזמן

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #2 

אתה לא מחדש כלום, לי לפחות. כבר בשנת 2000 נכוותי עם החברה הזו כאשר מוצר שעלה אז הון הגיע תקול. שנה וחצי התגלגלתי בין מעבדות ( המוצר שקל 80 קילו ), בסוף נשברתי וקניתי מוצר חדש כמובן לא מהם.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”