99.999% ממיר מקליט HD בהוט עוד החודש סמפטמבר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אחראי בשירות לקוחות ,אני רוצה להתנתק מהוט בגלל זה ,כי זה זלזול בלקוחות .ziv_r כתב:NEW_WAVE,
מהיכן המידע?...
למעשה יש ממיר , אבל עוד לא ברמה מסחרית ונקווה שזה יקרה החודש ,כי כרגע הוט מפגרים אחרי YES
וזה מעצבן אותי כלקוח לחשוב שיש ל YES את המוצר הזה כבר שנתיים ,אין לי ספק שהמוצר של הוט יהיה טוב ,
אני אופטימי .
מתי בא סמפטמבר? זה החודש אחרי יאניגרר?
הוט יכולים לעשות מה שהם רוצים, אבל גם אם סוף סוף יגיע ממיר כזה אלא אם הוא יהיה באמת חדשני (בקנה מידה בינלאומי) זה פשוט מראה שהוט, שפעם הייתה מחדשת (בארץ) תקועה לה שם איפשהו ב2007. אבל זה עדיף על להיות תקועה ב2004, אז שיהיה
.
הוט יכולים לעשות מה שהם רוצים, אבל גם אם סוף סוף יגיע ממיר כזה אלא אם הוא יהיה באמת חדשני (בקנה מידה בינלאומי) זה פשוט מראה שהוט, שפעם הייתה מחדשת (בארץ) תקועה לה שם איפשהו ב2007. אבל זה עדיף על להיות תקועה ב2004, אז שיהיה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Mrgadgets
הם אז דיברו על network pvr. הפרוייקט נגנז בשלב די מאוחר ולכן האיחור מול יס.
הם אז דיברו על network pvr. הפרוייקט נגנז בשלב די מאוחר ולכן האיחור מול יס.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בקושי ערוץ וחצי בHD ,אז למה הצורך במקליט משולב.זה לא ענין של זילזול,זה ענין של סדר עדיפויות.NEW_WAVE כתב:אחראי בשירות לקוחות ,אני רוצה להתנתק מהוט בגלל זה ,כי זה זלזול בלקוחות .ziv_r כתב:NEW_WAVE,
מהיכן המידע?...
למעשה יש ממיר , אבל עוד לא ברמה מסחרית ונקווה שזה יקרה החודש ,כי כרגע הוט מפגרים אחרי YES
וזה מעצבן אותי כלקוח לחשוב שיש ל YES את המוצר הזה כבר שנתיים ,אין לי ספק שהמוצר של הוט יהיה טוב ,
אני אופטימי ....
הריי כולם התחברו בשביל הטריפל על מנת לקבל בזול טלפון קווי ואינטרננט-וזה לא מציק או חסר למיליון המנויים בהוט.
אופטימי .?זה יותר נכון נאיבי
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
הדבר נכון לגבי חברת הוט , אבל לא לגבי חברת יס.
אני משתמש בממיר הMaxHD וישנם 5 ערוצי סרטים ו4-5 ערוצי סדרות בHD , שמשדרים רוב הזמן HD אמיתי ולא UpScale,
במקביל לשידורם בערוץ הרגיל בSD. - את ההבדל ממש ניתן לראות , מרגישים בו וההנאה מרובה.
שלא נדבר על ערוצי הספורט , MTV , ערוץ הMGM ועוד רבים , שרובם כלולים בחבילת הHD הבסיסית ,
לא כמו בHOT שאתה מקבל 3 ערוצים בקושי.
אז לא יודע מה קורה עם HOT וערוצי הHD שלהם , אבל אני מאוד מקווה שביחד עם הממיר המקליט גם הערוצים ישתדרגו.
אני משתמש בממיר הMaxHD וישנם 5 ערוצי סרטים ו4-5 ערוצי סדרות בHD , שמשדרים רוב הזמן HD אמיתי ולא UpScale,
במקביל לשידורם בערוץ הרגיל בSD. - את ההבדל ממש ניתן לראות , מרגישים בו וההנאה מרובה.
שלא נדבר על ערוצי הספורט , MTV , ערוץ הMGM ועוד רבים , שרובם כלולים בחבילת הHD הבסיסית ,
לא כמו בHOT שאתה מקבל 3 ערוצים בקושי.
אז לא יודע מה קורה עם HOT וערוצי הHD שלהם , אבל אני מאוד מקווה שביחד עם הממיר המקליט גם הערוצים ישתדרגו.
אהבתי את ההערכה שלך לגבי הסבירות של שיחרור המוצר על פי "האחראי בשירות הלקוחות" חחחהחהחהחה
99.999%....
ואם זה היה נניח טכנאי במחלקת הפיתוח? אז היית מעריך את הסבירות ב-99.9999%?
או אם זה היה מנהל בכיר במחלקת ההטמעה? אז 99.99999?
אתה מבין כמה אווילית וחובבנית נראית ההצהרה שלך?
99.999%....
אתה מבין כמה אווילית וחובבנית נראית ההצהרה שלך?
ההודעה שלך מעידה עלייך יותר מעליי,.edebby כתב:אהבתי את ההערכה שלך לגבי הסבירות של שיחרור המוצר על פי "האחראי בשירות הלקוחות" חחחהחהחהחה
99.999%....
אתה מבין כמה אווילית וחובבנית נראית ההצהרה שלך?...
נימוק : כי לאורך שנים בפורום כל מה שאמרתי קרה 1:1 ,
בהרבה נושאים,אחד המפורסמים הוא שידור ה HD של ערוץ אחד , אמרתי שהם ישדרו ראשונים והנה הם שידרו
משדרים והולכים למכרז להקמת אולפן HD ,היו כמה שקפצו כמו .... אז תסיק מסקנות .
תמיד מנסים לנגח אותי ,אבל מי שוותיק בפורום יודע שאני מביא ידיעה היא נכונה לגמרי .
99% ספטמבר, 100% אוקטובר .
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אל תגמד את מה שערוץ 1 עושה.
הוא מפיק תוכן ומשדר ב-HD.
וזה ישודר ב-DTT כשהחוק יאושר והרשות השנייה תקבל את התקציב לכך, זה לא תלוי בערוץ 1.
הוא מפיק תוכן ומשדר ב-HD.
וזה ישודר ב-DTT כשהחוק יאושר והרשות השנייה תקבל את התקציב לכך, זה לא תלוי בערוץ 1.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
נתפשר על מזמין הפקות ב-HD
צו האופנה למשל.
ומשדר תכנים קנויים ב-HD.
זה מספיק מרשים לטעמי.
צו האופנה למשל.
ומשדר תכנים קנויים ב-HD.
זה מספיק מרשים לטעמי.